Sagolun kizlar allah razi olsun Tek doktor degil kizlar 3.4 doktora goturduk bir gun oncesi tkerar hast gittim bütün tahlilleri yapildi hava hafif yağmurluydu ama kizimin arabasında yagmurluk örtülüydü
Hast corba icirdim renkli gözlü bi kadin megerse hep kizima dikkat etmiş ben bir kasik daha zorlayınca kadin verme cok içti ben sabahtan beri bakiyom kizin baya yedi benim cocugum hic bukadar icmiyo dedi.
Saat olmus birbucuk benim kiz sabah 60 ml ne devam sutu içtiyse o sabahtan beri ac ondan yedi dedim megerse onun kizi benimkinden birkac ay büyükmus benimki yaninda daha iri duruyodu hemen yuruyomu gibi sorular sordu neyse doktora girdik hersey yolunda hem kan hem idrar tahlliri remiz cikmisti eve geldik aksamina boyle oldu bugun sali gecen salidan beri böyle fiskirarak kusuyo ve hem agizdan hem burundan cikiyo neferssiz kaldığı icin çırpınıyo simsiyah kesiliyo sonra ağliyo o an bisey olacak die cok korkuyorum ya o kadinin nazari degdi yada o gun midesini uşuttu ama midesini usutse simdiye iyilesmezmiydi ?