- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.161
öyle düşünerek ben de geçen gün yumurta beyazı da verdim biraz ama çok acayip pişik gibi birşey oldu kızım ki çok şükür pişik olmazdık hiç o yüzden bir daha vermem..bende vermiyorum o yüzden. ne kaldı dursa yaşına 1 ayyyyyy
çilek zamanı mayısmış bu arada. daha değilmiş. aama mersinde falan üretilen geliyor bulunduğum bölgeye.Hiç vermedim, daha çilek zamanı değil diye biliyorum, bahçemizde var zaten meyvesi olunca yer oğlum bol bol hormonsuz doğal cilekleri
çilek zamanı mayısmış bu arada. daha değilmiş. aama mersinde falan üretilen geliyor bulunduğum bölgeye.
Aynı şekilde bizim uykumuzda, gece de sık uyanıp kendi isteğiyle bırakana kadar emiyor yoksa ağlıyor nasıl sonlanacak bilmiyorum bu emme faslıBiz başta yanlış yaptık emerken uyuyakaldi birkaç sefer. Biz de uyuyor diye ses etmedik meğer ne kadar yanlışmış, şimdi hep emerek uyumak istiyor, süt olmasa bile. Emzik de almıyor yıpratıcı oluyor haliyle. Bir de baba yöntemi var kucakta uyutmak ama o bile yorucu
çilek zamanı mayısmış bu arada. daha değilmiş. aama mersinde falan üretilen geliyor bulunduğum bölgeye.
Bende emzirerek uyutuyorum kizlar ben birazda kv yüzünden öyle alistirdim yoksa ya battaniyede yada ayakta sallayarak uyutmaya alıştıracaktı ben ise gidince uyutmasi kolay olsun diyeymis. Geçen gün yine keşke sallayarak uyutmaya alıştırsaydım diyordu yine kaç kere soyledim ama nato kafa nato mermer. Sallanarak uyuma çocuğun beyin gelişiminde gerilige neden olabiyormus o yüzden sallamadan emzirerek uyutabiliyordum küçükken öylede devam etti. Ben güven duygusunun gelişmesi adına faydalı olduğunu dusunuyorum. Hic rahatsız değilim bu durumdan acikcasi bir daha bu günler gelmeyecek zamanı geldiğinde emzirmeyi kesince zaten büyümüş olacak su anda birlikte yatıyoruz aynı şekilde büyüdüğünde sıkılıp gidecek kendi yatağında rahatca uyuyacak.Bence çok takılmayın arkadaşlar. Her gunun tadını cikarin derim benAynı şekilde bizim uykumuzda, gece de sık uyanıp kendi isteğiyle bırakana kadar emiyor yoksa ağlıyor nasıl sonlanacak bilmiyorum bu emme faslı
Bende emzirerek uyutuyorum kizlar ben birazda kv yüzünden öyle alistirdim yoksa ya battaniyede yada ayakta sallayarak uyutmaya alıştıracaktı ben ise gidince uyutmasi kolay olsun diyeymis. Geçen gün yine keşke sallayarak uyutmaya alıştırsaydım diyordu yine kaç kere soyledim ama nato kafa nato mermer. Sallanarak uyuma çocuğun beyin gelişiminde gerilige neden olabiyormus o yüzden sallamadan emzirerek uyutabiliyordum küçükken öylede devam etti. Ben güven duygusunun gelişmesi adına faydalı olduğunu dusunuyorum. Hic rahatsız değilim bu durumdan acikcasi bir daha bu günler gelmeyecek zamanı geldiğinde emzirmeyi kesince zaten büyümüş olacak su anda birlikte yatıyoruz aynı şekilde büyüdüğünde sıkılıp gidecek kendi yatağında rahatca uyuyacak.Bence çok takılmayın arkadaşlar. Her gunun tadını cikarin derim ben
Tabiki hepimiz öyle büyüdük ona diyecek bir lafım yok canim. Kv her uykuya geçişte sallamak istediği için sallanarak uyuma alışkanlığı edinsin istemedim.Benim oğlumda emerek uyuyor genelde ama bazen şımarıklığı tutuyor uyumuyor bir türlü ordan oraya yuvarlanıp duruyor her gördüğünü ah ah diye parmağıyla gösterip istiyor, mecburen sallayarak uyutuyorum, şiddetli sallama yapmıyorum kesinlikle ama tingir tingir sallıyorum uyuyor, hepimizi sallayarak buyutmusler, hele kv anlatıyor eskiden dünyanın işi vardı başımızda çocukla kim ilgileniyordu, beşiğe sariyor uyutup iş görüyormus uyandikca hiç çözmeden eğilip beşikte emziriyomus geri uyutuyormus, o çocuklar mal olmuyormuydu anne hiç bunalıp çöz diye aglamiyomuydu diyorum yoook diyor, simdikilere yap bakalım cirim cirim yirtarlar ortalığı. Ben sallamaya karşı değilim sallıyorum
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DİŞTEN OLUR MU Kİ ACABA. SOGUK BİŞEY YEDIYSE MİDESİNİ DE ÜŞÜTMÜŞ OLABİLİR AMA HASTANEYE GİTTİK YAZMIŞSIN MİDESİNİ ÜSÜTSE DOKTOR DERDI SANIRIM,DEVAM SUTU İÇİYOR MU EN AZINDAN SIVI OLARAK ONU İÇSİN Kİ KİLO KAYBI OLMASIN. GEÇİCİDİR CANIM HAFIF USUTMESI VARDIR BELKİ. İYİLEŞİR CANIM GECER INSALLAH ESKISI GIBI YER İÇERKizlar merhaba kizim 6 gündür kusma ve ishal ile savasiyo ne versem feci derecede kusuyo ne versem yemiyo bende sadece hipp mama veriyorum oda 3.4 saatte 90 cc anca oda bazen icmiyo eskiden kahvaltu eden corbaicen azda olsa yogurt yiyen kizim artik hiçbirşey yemiyor bugun ishali azaldi ama kusması gecmedi ve hala sadeve mama iciyo 6 gunde 1 kilo verdi 9 kiloya duştu kackere hst götürdüm tahlilleri temiz cikti enfeksiyon yok die pek mudahale bile yapmadilar bulanti srubu ve maflor ishal icin toz verdiler ben şimdi ne yapim kizlar cok üzülüyorum kizim birsey yemiyo ve yediklerinin hepsini çıkariyo nazar mi degdi kuzuma iyilesir mi acaba tekrar toparlar mi
geçmiş olsun canım tek doktor gördüyse başka bir doktora da mı gösterseniz? kusması fışkırarak mı? bana da üşütme gibi geldi ama bilemedim..Kizlar merhaba kizim 6 gündür kusma ve ishal ile savasiyo ne versem feci derecede kusuyo ne versem yemiyo bende sadece hipp mama veriyorum oda 3.4 saatte 90 cc anca oda bazen icmiyo eskiden kahvaltu eden corbaicen azda olsa yogurt yiyen kizim artik hiçbirşey yemiyor bugun ishali azaldi ama kusması gecmedi ve hala sadeve mama iciyo 6 gunde 1 kilo verdi 9 kiloya duştu kackere hst götürdüm tahlilleri temiz cikti enfeksiyon yok die pek mudahale bile yapmadilar bulanti srubu ve maflor ishal icin toz verdiler ben şimdi ne yapim kizlar cok üzülüyorum kizim birsey yemiyo ve yediklerinin hepsini çıkariyo nazar mi degdi kuzuma iyilesir mi acaba tekrar toparlar mi
nazar da hastalık gibi valla nazar duası oku canım mutlaka. ben de böyle insanları anlamıyorum parkta hep kaç aylık seninki büyük duruyor yürüyor mu vs. diye kıyaslamalardan sıkıldım hatta tersliyorum çok cahilce muhabbete girerlerse. ki benim kızım anca 9 kilo olcak kıyaslancak bi çocuk da değilSagolun kizlar allah razi olsun Tek doktor degil kizlar 3.4 doktora goturduk bir gun oncesi tkerar hast gittim bütün tahlilleri yapildi hava hafif yağmurluydu ama kizimin arabasında yagmurluk örtülüydü
Hast corba icirdim renkli gözlü bi kadin megerse hep kizima dikkat etmiş ben bir kasik daha zorlayınca kadin verme cok içti ben sabahtan beri bakiyom kizin baya yedi benim cocugum hic bukadar icmiyo dedi.
Saat olmus birbucuk benim kiz sabah 60 ml ne devam sutu içtiyse o sabahtan beri ac ondan yedi dedim megerse onun kizi benimkinden birkac ay büyükmus benimki yaninda daha iri duruyodu hemen yuruyomu gibi sorular sordu neyse doktora girdik hersey yolunda hem kan hem idrar tahlliri remiz cikmisti eve geldik aksamina boyle oldu bugun sali gecen salidan beri böyle fiskirarak kusuyo ve hem agizdan hem burundan cikiyo neferssiz kaldığı icin çırpınıyo simsiyah kesiliyo sonra ağliyo o an bisey olacak die cok korkuyorum ya o kadinin nazari degdi yada o gun midesini uşuttu ama midesini usutse simdiye iyilesmezmiydi ?
LargeGemini çok geçmiş olsun, nasıl geçer bilmiyorum ama kilo olayını takma hiç sağlığı yerine gelsin kuzunun kilo alınır verilir.
Canım geçmiş olsun. Şimdi nasıl kızın, umarım daha iyidirKizlar merhaba kizim 6 gündür kusma ve ishal ile savasiyo ne versem feci derecede kusuyo ne versem yemiyo bende sadece hipp mama veriyorum oda 3.4 saatte 90 cc anca oda bazen icmiyo eskiden kahvaltu eden corbaicen azda olsa yogurt yiyen kizim artik hiçbirşey yemiyor bugun ishali azaldi ama kusması gecmedi ve hala sadeve mama iciyo 6 gunde 1 kilo verdi 9 kiloya duştu kackere hst götürdüm tahlilleri temiz cikti enfeksiyon yok die pek mudahale bile yapmadilar bulanti srubu ve maflor ishal icin toz verdiler ben şimdi ne yapim kizlar cok üzülüyorum kizim birsey yemiyo ve yediklerinin hepsini çıkariyo nazar mi degdi kuzuma iyilesir mi acaba tekrar toparlar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?