- 23 Kasım 2015
- 2.980
- 4.988
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
- #64.221
canim ben bugun baska bir yere sordum seker kaplamasiz pasta cabuk dagildigi icin seker hamuruyla kapilir genelde dedi ama eşimin tanidigi 100 lira fiyat verdi artik onda yaptiracazAynen canm benim de sorduğum en az 15 kişilik oluyor dedi o pasta için fiyatı uygun vermiş acaba bana şeker hamuru kaplı pasta fiyatı mı verdiler..
Açıkçası ben de sevmiyorum canm şeker hamurunu pastanız çok güzel olmuş ben de şeker hamuru istemediğimi belirteyim bakalım nasıl bir fiyat alacağım :)
dogum gunu kutlu olsun rabbim bahtini guzel etsin canm nice senelere bu arada pasta fotografini atarmisin ?Kizlar gunaydin bugun benim canimin ici kizimin dogum gunu daha dun gibi aklimda dogumubu dunyadaki ne guzel seymis ne buyuk sevgiymis evlat sevgisi rabbim bana boyle bir sevgiyi taddirdigi icin ne kadar sukretsem az o benim herseyimher gecen gun daha farkli her ani farkli guzel bebekligi ayri su an ki zamani ayri guzeldun den beri tum hiziyla dogum gunu hazirliklari yapiyorum aile arasinda toplam 20 kisi olucaz ins guzel gecer. Pastamizi 1 seklinde 15 kisilik yaptiriyoruz bugun gelicek 130 lira dediler biraz pahali oldu sanki neyse guzel olsun guzel gecsin de hersey