• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aynen canm benim de sorduğum en az 15 kişilik oluyor dedi o pasta için fiyatı uygun vermiş acaba bana şeker hamuru kaplı pasta fiyatı mı verdiler..

Açıkçası ben de sevmiyorum canm şeker hamurunu pastanız çok güzel olmuş ben de şeker hamuru istemediğimi belirteyim bakalım nasıl bir fiyat alacağım :)
canim ben bugun baska bir yere sordum seker kaplamasiz pasta cabuk dagildigi icin seker hamuruyla kapilir genelde dedi ama eşimin tanidigi 100 lira fiyat verdi artik onda yaptiracaz

Kizlar gunaydin bugun benim canimin ici kizimin dogum gunu daha dun gibi aklimda dogumu:anne:bu dunyadaki ne guzel seymis ne buyuk sevgiymis evlat sevgisi rabbim bana boyle bir sevgiyi taddirdigi icin ne kadar sukretsem az o benim herseyim:dua:her gecen gun daha farkli her ani farkli guzel bebekligi ayri su an ki zamani ayri guzel:KK15:dun den beri tum hiziyla dogum gunu hazirliklari yapiyorum aile arasinda toplam 20 kisi olucaz ins guzel gecer. Pastamizi 1 seklinde 15 kisilik yaptiriyoruz bugun gelicek 130 lira dediler biraz pahali oldu sanki neyse guzel olsun guzel gecsin de hersey:KK15:
dogum gunu kutlu olsun rabbim bahtini guzel etsin canm nice senelere bu arada pasta fotografini atarmisin ?

Kizlar gunaydin bugun benim canimin ici kizimin dogum gunu daha dun gibi aklimda dogumu:anne:bu dunyadaki ne guzel seymis ne buyuk sevgiymis evlat sevgisi rabbim bana boyle bir sevgiyi taddirdigi icin ne kadar sukretsem az o benim herseyim:dua:her gecen gun daha farkli her ani farkli guzel bebekligi ayri su an ki zamani ayri guzel:KK15:dun den beri tum hiziyla dogum gunu hazirliklari yapiyorum aile arasinda toplam 20 kisi olucaz ins guzel gecer. Pastamizi 1 seklinde 15 kisilik yaptiriyoruz bugun gelicek 130 lira dediler biraz pahali oldu sanki neyse guzel olsun guzel gecsin de hersey:KK15:
Nice güzel yaslara canım...

Valla canım ben daha adet olmadım, adet olmayı bile unuttum desem yeridir

hadi yaa, ciddi misin. Bende çocuğun kırkında başladı adet. Hatta üstüne tekrar hamile bile oldum. Annanemlerin zamanında çocuk doğurduktan sonra 2 sene adet olmazlarmış. Bi bakıma lüks yaw, bizdeki acele fazla sanki..

pasta fiyatları konuşulmuş, ben de şimdi internetten parti süslerine hediyeliklere falan baktım, Allahım o ne fiyatlar öyle, epi topu bikaç kişi toplanıp kutlama yapıcaz, bu ne böyle, ne çok masraf!! :oha: resmen durumdan faydalanma olmuş milletin yaptığı.. :sinirli:

Nice sağlıklı mutlu yaşlara inşallah, iyiki doğmuş

canim ben bugun baska bir yere sordum seker kaplamasiz pasta cabuk dagildigi icin seker hamuruyla kapilir genelde dedi ama eşimin tanidigi 100 lira fiyat verdi artik onda yaptiracaz

dogum gunu kutlu olsun rabbim bahtini guzel etsin canm nice senelere bu arada pasta fotografini atarmisin ?

Yok canım ya niye dağılsın, biz diş pastamızı aldık elimizde çarşı dolandik hiç bişey olmadı, sanki vitrine koyup ömürlük sakliycam, pastaneden alıp 3 5 saat içinde kesecem zaten, ne bahane uyduracaklarini sasmislar artık para için

hadi yaa, ciddi misin. Bende çocuğun kırkında başladı adet. Hatta üstüne tekrar hamile bile oldum. Annanemlerin zamanında çocuk doğurduktan sonra 2 sene adet olmazlarmış. Bi bakıma lüks yaw, bizdeki acele fazla sanki..
Biraz genetik galiba canım benim kv de 1 sene sonra adet olurmuş, eltimde 40 ı çıktı adet oldu ama ben olmadım daha, çok rahat oluyorsun yaa, 2 seneye yaklaştı adet olmuyorum hiç rahatsız bile olmuyorum, bana hep diyorlardı adet zamanları sisiyorsun rahatsız oluyorsun felan diye ama yooook çok rahatım valla, kısmet artık

Bence 100-150 tl arası iyi pasta için
Bizim burda 15 kişilik tek kat yuvarlak üzerinde minimause figürü olan bir pasta yaptirayim dedim 240 TL'den açtılar kapıyı yaptirmadim bende fotoğraf baskılı pasta yaptırdım 80 liraya

Merhaba kızlar pasta fiyatları konuşulmuş.
Ben de iki yerden fiyat aldım ikisinde de kişi başı 14 tl dediler. Bizim 50 kişi olacak ama ben 25 kişilik yaptırcam. Yeterli olur dediler. Bir de ben iki katlı yaptıracağım. Cakepops, popcake ve kurabiye de yaptıracağım. Adet 5 lira dediler :KK43:
ben daha once dis bugdayinda aldgm kisiden yapyieiyorum sise lavanta kesesi kurabiye falan karar verme asamasindayim haziran annesiyim ama 2.tlden yapiyor o kadar para verme bence bir arastir derim bu arada bizim de eamazna denk gelicek napicaz bakalim

ben daha once dis bugdayinda aldgm kisiden yapyieiyorum sise lavanta kesesi kurabiye falan karar verme asamasindayim haziran annesiyim ama 2.tlden yapiyor o kadar para verme bence bir arastir derim bu arada bizim de eamazna denk gelicek napicaz bakalim
İftardan sonra kutlarsiniz canım, 1 gün biraz yorulursun o kadar

Biiiz tutunarak yürüyor bide desteksiz ayakta duruyor 3-4 adım atıp yere bırakıyo kendini 1 aya kadar yürür diye düşünüyorum ama bakalımm . Emeklemeye başlayalıda 2-3 hafta oluyo bizim tembel kızın
emekleyeleli aylar oluyor. tutunup yurumeside öyle. aylardır bir kaç haftaya yuruyecek diye bekliyoruz. sonuç......:emir_bebek:

Bence 100-150 tl arası iyi pasta için
Bizim burda 15 kişilik tek kat yuvarlak üzerinde minimause figürü olan bir pasta yaptirayim dedim 240 TL'den açtılar kapıyı yaptirmadim bende fotoğraf baskılı pasta yaptırdım 80 liraya
nerde yasiyon canim ben ist yasiyom esime dogum günü pastasi yaptirdim 45 milyona fotograf baskılı

Bizim gibi yürümeyen kaldı mi acaba :dondurma:
ahh sorma bizde ayniyiz aylar oldu emekleyeli ayakta duruyo tutunarak kanepelere adim atiyo ama desteksiz hic adim atmaz hatta ayakta durmayı kendi istemedigi sürece sevmiyo yürüteyim diorum hemen oturuyo yürümek istemiyo ama kendi kendine biseylere tutunup kalkmayi cok seviyo

Kizlar daha onceden de bahsetmistim kizimin ayaklari parantez bacak biraz duzelme var gibi ama sol bacak cok carpik ve ice dönük ayak adim atarkende ice adim atiyo acaba ayak tabanı mi yamuk bu kizin

nerde yasiyon canim ben ist yasiyom esime dogum günü pastasi yaptirdim 45 milyona fotograf baskılı

ahh sorma bizde ayniyiz aylar oldu emekleyeli ayakta duruyo tutunarak kanepelere adim atiyo ama desteksiz hic adim atmaz hatta ayakta durmayı kendi istemedigi sürece sevmiyo yürüteyim diorum hemen oturuyo yürümek istemiyo ama kendi kendine biseylere tutunup kalkmayi cok seviyo

ahh bir yürüsee.

3 kişi olduk bakalım. var mı başka tembel

emekleyeleli aylar oluyor. tutunup yurumeside öyle. aylardır bir kaç haftaya yuruyecek diye bekliyoruz. sonuç......:emir_bebek:
Bizim de aynı canım. 8. Ayından beri emekliyor. Hemen sonrasında da tutunarak yürümeye başlamıştı ama hala elimizden yada bir yerden tutunmadan yürüyemiyor. Birkaç adımdan sonra hooopp yerde.

giresun canım 100 lıra dedı ama ben patanın yanında 1 kılo kuru pasta ve 20 puaca da almıştım pata 80 diğerleri 40 tuttu
diş bugdayı pastamız cok ıyııdı suslemesı felan ama kremsantı yıne 20 kısılık 60 tl vermıstık

Back