- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.081
Canım sağlık ocakları 4. Aydan itibaren veriyor ama ben 6. Aya kadar bekledim vermedim. Sen doktoru ilr konuşmadın mı? Bebeklerin Demir depoları 6. Aya kadar onları idare edermiş sonrasında takviye etmen lazımArkadaşlar kan ilacını neden veriyosunuz. Ben hic kan aldirmadim da özellikle değerlerine baktırmak için mi aldırdınız yoksa bir problem yaşayıp doktorunuz çıkan sonuca göre mi kan ilacı kullanmanızı söyledi.
Yemek veya mama kalmıştır yemek yedirdikten sonra karbonatlı su ilr ağzının içini ne dişlerini temizle canım hem dişleri sararmaz hem ağZı kokmazKizlar bebekleriniz diş cikarirken agzi kokuyo mu hani kzim hasta galan degil ama agiz kokusu var iğrenç kokacak sekilde degilde nasil desem boyle hafif bir koku var
Yemek veya mama kalmıştır yemek yedirdikten sonra karbonatlı su ilr ağzının içini ne dişlerini temizle canım hem dişleri sararmaz hem ağZı kokmaz
Ustte 4 canim altta da 3. Cikti 4. Yolda su an toplam 7Canım diş durumunuz nedir ona göre tavsiye vereceğim
Canim benim kiziminda ayrikda bu kadar degil daha az belki buyudukce duzelir yada asil disleri cikincaKizlar om disler boyle mesafesi fazla degilmi teyzemin bir kizi da var 6 yasinda boyle ayrik
Yaaa ne doktorum nede sağlık ocagindaki hemşire böyle bir uyarıda bulunmadi canım bana.Verileceginden haberim bile yoktu acikcasi. Yarın doktorunu arayıp sorayim.insallah geç kalmamışımdır. Hangi ilacı kullanıyorsunuz kullan derse alırım hemen.Canım sağlık ocakları 4. Aydan itibaren veriyor ama ben 6. Aya kadar bekledim vermedim. Sen doktoru ilr konuşmadın mı? Bebeklerin Demir depoları 6. Aya kadar onları idare edermiş sonrasında takviye etmen lazım
Canım sağlık ocağı ücretsiz veriyor ama içinde paraben var diye ben asla içirmedim. Ferro sanol veriyordum aç karnına çünkü midelerini bulandırıyor kusmamaları için aç karnına veriyorsun.Yaaa ne doktorum nede sağlık ocagindaki hemşire böyle bir uyarıda bulunmadi canım bana.Verileceginden haberim bile yoktu acikcasi. Yarın doktorunu arayıp sorayim.insallah geç kalmamışımdır. Hangi ilacı kullanıyorsunuz kullan derse alırım hemen.
Canım dişler çıkmaya başladıkça birbirini ittirecek düzelmezse de ayrık dişliler şanslı olur derler benim eşimin dişleri de ayrık ve hep 4 ayak üstüne düşer şanslı kediUmarim duzelir cok kucuk oldukları icin doktora da götüremiyorum sonucta
Kiyameti kopariyo poncik bir kere ön dişlerini karbonatlı su ile silim dedim aman allahım ter kan döktüm resmen
Bu arada hakikatten pırasa makarna nasil yediriyosun benim kiz sadece corba iciyo kati yemekler yiyemiyo agzina sadece pirinc tanesi bile gelse bulanti yapmaya basliyo çorbayı bile catalla eziyorum
Altta 3 ustte iki diş var
dis demisken ust disler cok ayrik birlesek demislerdi ama bu birleşecek bi kesafa degil ya
Canım benimki de tepkili idi ben bebek diş fırçası aldım karbonatlı suya batırıp öyle temizliyorum çok hoşuna gidiyor kaşınıyor ya dişleri dişlerini kaşıyayım diye kendi ağzını açıyorUstte 4 canim altta da 3. Cikti 4. Yolda su an toplam 7
Yerim o dişleri mimik kuzu ya maşallah diyelimKizlar om disler boyle mesafesi fazla degilmi teyzemin bir kizi da var 6 yasinda boyle ayrik
Aynen katiliyorum canim benim kizim nefes alisimla uyaniyo daha iki gunlukken yanina yaklasip nefes aliyomu die kontrol ettigimde benim nefes alisimdan uyanirdi hala devam yani :)
Zor bir bebek mi uyku konusunda yavrunuz da?benim oğlan bozdu sizin tezi. çıt sesine uyanıyor
Bizimki ses olunca anında uyanıyor da ses olmayınca da en fazla 1 saat uyuyor canm sen sürekli sallıyor musun nasıl uyuyor o kadar? Bir de oğlun maşallah kilosu iyi ya sana sorayım özellikle ben işe giderken süt sağıyorum evdeysen de gece gündüz emziriyorum.ama kızım biraz fazla ek gıda alsa emmiyor emmeyince sütüm hemen azalıyor ve sabahları sağamıyorum. O yüzden sabah biraz peynir öğlen 1 yemek kaşığı yoğurt öğleden sonra da 1 yumurta ya da haşlama tavuk yediriyorum ki emsin. Bu defa kilosu az kalıyor şuna 9 kilo mesela. Sen nasıl yapıyorsun oğlun yemek yediği halde emiyor mu yine?Yok canım benim oglanda sese hemen uyanır, kv min odası sakın oluyor uyuyunca besikle oraya götürüyorum kapıyı kapatıyorum ses duymuyor uyuyor, yoksa bizimki yarım saat uyumaz
Arkadaşlar kan ilacını neden veriyosunuz. Ben hic kan aldirmadim da özellikle değerlerine baktırmak için mi aldırdınız yoksa bir problem yaşayıp doktorunuz çıkan sonuca göre mi kan ilacı kullanmanızı söyledi.
Kiyameti kopariyo poncik bir kere ön dişlerini karbonatlı su ile silim dedim aman allahım ter kan döktüm resmen
Bu arada hakikatten pırasa makarna nasil yediriyosun benim kiz sadece corba iciyo kati yemekler yiyemiyo agzina sadece pirinc tanesi bile gelse bulanti yapmaya basliyo çorbayı bile catalla eziyorum
Altta 3 ustte iki diş var
dis demisken ust disler cok ayrik birlesek demislerdi ama bu birleşecek bi kesafa degil ya
Canım dişler çıkmaya başladıkça birbirini ittirecek düzelmezse de ayrık dişliler şanslı olur derler benim eşimin dişleri de ayrık ve hep 4 ayak üstüne düşer şanslı kedi
çok zor malesef. 2. Ye zaten niyetim yoktu. Tek bıraktı kendini kuzu .ben nefes almıyorum zaten de anneannesi esniyor filan yanında her seferinde uyandırıyor bir de fısıldıyor sözde kızım uyuyor diye kızım da gözlerini koca koca açıp bakıyor kim o konuşan diye :/
Zor bir bebek mi uyku konusunda yavrunuz da?
Bizimki ses olunca anında uyanıyor da ses olmayınca da en fazla 1 saat uyuyor canm sen sürekli sallıyor musun nasıl uyuyor o kadar? Bir de oğlun maşallah kilosu iyi ya sana sorayım özellikle ben işe giderken süt sağıyorum evdeysen de gece gündüz emziriyorum.ama kızım biraz fazla ek gıda alsa emmiyor emmeyince sütüm hemen azalıyor ve sabahları sağamıyorum. O yüzden sabah biraz peynir öğlen 1 yemek kaşığı yoğurt öğleden sonra da 1 yumurta ya da haşlama tavuk yediriyorum ki emsin. Bu defa kilosu az kalıyor şuna 9 kilo mesela. Sen nasıl yapıyorsun oğlun yemek yediği halde emiyor mu yine?
belki birkaç yıl sonra olur cesaretiniz bu işler kısmet :) ben kızımın tüm uykusuz bırakmalarına filan razıyım da ben bakacak kişi konusunda cesaret edemediğim için erteliyorum kredimiz var bitince ücretsiz izne ayrılabilirim onun için öteliyorum 2.yi bakalım :)çok zor malesef. 2. Ye zaten niyetim yoktu. Tek bıraktı kendini kuzu .
uykucu anne babanın uykusuz oğlu. kime çekti araştırılıyorbelki birkaç yıl sonra olur cesaretiniz bu işler kısmet :) ben kızımın tüm uykusuz bırakmalarına filan razıyım da ben bakacak kişi konusunda cesaret edemediğim için erteliyorum kredimiz var bitince ücretsiz izne ayrılabilirim onun için öteliyorum 2.yi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?