• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba kizlar gunler ne cabuk geciyo hicbisi anlamiyorum kizim cok hareketli maaşallah butun gun onunla ugrasiyorum uyudugu zamanlarda yemek ev isi vs. Uyanikken hicbisi yaptirmiyo onunla oynamami istiyor. Cok tatli oldular bu zmanlari cok guzel. Yogunluktan dolayi buralara ugrayamaz oldum. Kizim tutunarak yuruyo daha ellerini birakmadi. Ama o kadar hizli emekliyo ki hizina yetisemiyorum:):) heryeri karistiryo hic bi sekilde cekmece duzeni kalmadi:) ben topluyorum peşime geri dagitiyor. Bol bol aktivite saati yapiyoruz zeka gelisimi icin. Bizden haberler boyle:)
Maşallah canım hem kuzuya hem sana :)
Aktivite olarak neler yapıyorsunuz? Bize de fikir olur

Kızım sabah 6:30 7:00 gibi uyanıyor. 10:30da max 40 dklık bir uykusu var. 40 dk uyursa maşallah çok iyi uyudu diyoruz. Bir de 16:00da ben evde yoksam bir saati geçen ama ben evdeysem max 40 dk süren bir uykusu daha var.
Canım bizim de öyleydi 15.30 gibi uyuyordu 2. Uykusunu hatta buraya yazdığımda 1 saattir uğraşıyordum ama uyumuyor ya :( öncesi tamamen seninkiyle aynı zaten 1 saat uyuyabiliyor bazen kutlama yapıyoruz o derece :eğlence:

yok bacım yok, bizde de var ondan bi tane. Hatta gece bile bölük bölük. Bende zaten uyku problemi var hemen dalamam uykuya. Ben uyuyana kadar sıpa uyanıyor, hoop bütün gece bütün gün ayaktayız. Zombiyim zombiiii :halay::halay:
Ben de aynı canm ay şimdi uyanır mı korkusundan uyuyamıyorum sonra tam dalıyorum kızım uyanıyor kendime sinir oluyorum :63:

Teşekkürler canım iyiyiz. Benim kız yürüyor tabi düşmesin diye ensesinden tutuyoruz. Malum dudagimizi patlatip dikis attırmak zorunda kalmistik. Korkuyorum o yüzden sürekli takipteyim.
Ay canım bilmiyordum çok geçmiş olsun.
Hem de maşallah kuzuya. İnş kazasız belasız atlatırız bu süreçleri.

Gündüz uykusunu 1 kere uyuyan sadece benimki mi :işsiz:

Bizim uykumuz güzel maşallah, uyandıktan 3 3 buçuk saat sonra tekrar uyuyor, mesela bugün sabah 11 de uyandık, kahvaltı yaptık oynadık felan öğlen 2 de uyudu 6 da uyandı dahada uyutmadım akşam 11 de emerken uyudu kaldı, eğer 9 da kalkarsa 12 buçuk gibi uyuyor 3 4 arası uyaniyor 7 gibi tekrar yatıyor 9 da uyanıyor ozamanda uyuması gece 1 i buluyor saatlerimiz değişiyor ama uykularimiz güzel çok şükür

Saol canim narkoz verip dikis atmislardi baya zor saatler geçirmiştik. Neyse geçti gitti. Ben biraz erken yürümüşüm kizimda erken yürüdü sürekli bahcede çiçekleri cimleri yaprakları toplamak icin hareket ediyor o da yürümesine destek oldu. Bu aralar kazalar çok oluyor malesef. Başlarına daha büyük kaza gelmeden büyürler insallah canım.
Ay canım bilmiyordum çok geçmiş olsun.
Hem de maşallah kuzuya. İnş kazasız belasız atlatırız bu süreçleri.

Bu arada arkadaşlar allah korusun herhangi bir sebepten dolayı minnoslariniza damaryolu açılması gerekirse direkt bebek hemşiresi isteyin. Bizim olayda normal hemşire ayağından açmaya çalıştı beceremediği için 2 ayagininda damarını patlatti şakır şakır kanadi ben acili birbirine kattınca bebek hemşiresini çağırdılar 10 sn. sürmedi şak diye açtı . 1 ay geçmesine rağmen kızımın ayağında hala hafif morluk var.

Bizim uykumuz güzel maşallah, uyandıktan 3 3 buçuk saat sonra tekrar uyuyor, mesela bugün sabah 11 de uyandık, kahvaltı yaptık oynadık felan öğlen 2 de uyudu 6 da uyandı dahada uyutmadım akşam 11 de emerken uyudu kaldı, eğer 9 da kalkarsa 12 buçuk gibi uyuyor 3 4 arası uyaniyor 7 gibi tekrar yatıyor 9 da uyanıyor ozamanda uyuması gece 1 i buluyor saatlerimiz değişiyor ama uykularimiz güzel çok şükür
Maşallah canım nazar değmesin ben bide oğlan çocukları daha sakin diye gözlemliyorum genelde kız çocukları zor büyüyor..benimki esneme sesine uyanıyor ciddi anlamda. Tanıdığımızın oğlu ise yanımızda uyuyor biz muhabbet ederken gülerken konuşurken :nazar:

LargeGemini LargeGemini canm bizimki de uykusu çok geldiyse heryere düşmeye başlıyor öyle anlıyoruz uykusunun geldiğini belki öyledir..

Aynen katiliyorum canim benim kizim nefes alisimla uyaniyo daha iki gunlukken yanina yaklasip nefes aliyomu die kontrol ettigimde benim nefes alisimdan uyanirdi hala devam yani :)
Maşallah canım nazar değmesin ben bide oğlan çocukları daha sakin diye gözlemliyorum genelde kız çocukları zor büyüyor..benimki esneme sesine uyanıyor ciddi anlamda. Tanıdığımızın oğlu ise yanımızda uyuyor biz muhabbet ederken gülerken konuşurken :nazar:

LargeGemini LargeGemini canm bizimki de uykusu çok geldiyse heryere düşmeye başlıyor öyle anlıyoruz uykusunun geldiğini belki öyledir..

Kizlar sizinde bebekler habire kaza geciriyo mu habire ya kafasini ya burnunu yada dudagini alnini carpiyo ne yapicam bilmiyorum :KK43:

tabi ki de :KK46:
emekliyor benim oğlum ama tabi gitmek istediği yere hemen gitmeye çalışınca eli takılıyor veya bişeylere basıyor derken hop kafa üstü burun üstü çakılıyor. ayakta durmaya çalıştığında keza popo üstü düşüyor. Orta sehpaya veya kanepeye çıkmaya başladı ama inme konusunu tam beceremediği için kafa üstü atlayıp çakılıveriyor. :KK48:

düşmeden büyüyen bi çocuk yoktur heralde. Kalıcı bi durum yoksa bence sorun değil, böyle böyle öğrenecekler tosbikler Hoppa

benim oğlan bozdu sizin tezi. çıt sesine uyanıyor

Bu arada arkadaşlar allah korusun herhangi bir sebepten dolayı minnoslariniza damaryolu açılması gerekirse direkt bebek hemşiresi isteyin. Bizim olayda normal hemşire ayağından açmaya çalıştı beceremediği için 2 ayagininda damarını patlatti şakır şakır kanadi ben acili birbirine kattınca bebek hemşiresini çağırdılar 10 sn. sürmedi şak diye açtı . 1 ay geçmesine rağmen kızımın ayağında hala hafif morluk var.

uyarın için çok saol, önemli bi konu bence..
bak ne sinir oldum yaa, el kadar bebeye eziyet resmen :sinirli::KK62:

Canım az bile yapmışsın bu şuursuz insanlarda bir özgüven var işi savsaklamaya yönelik. Zaten bebeklerden kan almak zor bir de böyle delik deşik ediyorlar neyse gelmiş geçmiş olsun bir daha da başınıza gelmesin İnş
Bizim de dişler fena zorluyor ısırmayı bırakmıştı yine başladı. Ben azı beklerken üst yan dişleri patladı hala diğer dişler aşırı kabarık sırada beklemedeler
Bizimki bir 5 en ayakta duruyor sonra hoop popo üstüne düşüyor sanırım yaşını bekleyecek yürümek için

Kizlar banyoyu nasil yaptiriyosunuz benim kuzim suyu cok seviyo elleriyle suya vurup oynuyo ben ayaga kaldirip yikadikca oturmak istiyo yikayana kafar belim cok kötü oluyo siz nasil yapiyonuz

Back