- 7 Ocak 2014
- 3.135
- 4.415
- 333
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.061
Maşallah canım nazar değmesin ben bide oğlan çocukları daha sakin diye gözlemliyorum genelde kız çocukları zor büyüyor..benimki esneme sesine uyanıyor ciddi anlamda. Tanıdığımızın oğlu ise yanımızda uyuyor biz muhabbet ederken gülerken konuşurken
LargeGemini canm bizimki de uykusu çok geldiyse heryere düşmeye başlıyor öyle anlıyoruz uykusunun geldiğini belki öyledir..
Saol canım minnoslar atlatsınlar da bu günleri başka bisey istemiyorum valla. Yok aç kalmış yok poposu pisik olmuş hic önemi yok benim için herşeye çözüm var. Kuzumun dudağı değilde hastanede yaşadıkları daha cok üzdü beni önce damaryolu için çok ağladı sonra narkozdan dolayı bilinçsiz agladi 1 hafta kendime gelemedim uyuyamadım zombi gibiydim artik. Allah kuzucuklarimizi korusun.Canım az bile yapmışsın bu şuursuz insanlarda bir özgüven var işi savsaklamaya yönelik. Zaten bebeklerden kan almak zor bir de böyle delik deşik ediyorlar neyse gelmiş geçmiş olsun bir daha da başınıza gelmesin İnş
Bizim de dişler fena zorluyor ısırmayı bırakmıştı yine başladı. Ben azı beklerken üst yan dişleri patladı hala diğer dişler aşırı kabarık sırada beklemedeler
Bizimki bir 5 en ayakta duruyor sonra hoop popo üstüne düşüyor sanırım yaşını bekleyecek yürümek için
Benim kızda su delisi elini yıkarken bile oyun oynuyor banyo yaptirirken küvetine biraz su koyuyorum oynarken sampuanliyorum canım en son kaldırıp duruluyorum.. Ben her gün yatmadan yıkıyorum daha rahat uyusun diye.Kizlar banyoyu nasil yaptiriyosunuz benim kuzim suyu cok seviyo elleriyle suya vurup oynuyo ben ayaga kaldirip yikadikca oturmak istiyo yikayana kafar belim cok kötü oluyo siz nasil yapiyonuz
Benim kızda su delisi elini yıkarken bile oyun oynuyor banyo yaptirirken küvetine biraz su koyuyorum oynarken sampuanliyorum canım en son kaldırıp duruluyorum.. Ben her gün yatmadan yıkıyorum daha rahat uyusun diye.
Canım ben d veriyorum ama şişesi bitince artık vermeyeceğim kışın tekrar vermeye başlarım. Kan ilacını verince kusma huysuzluk ve halsizlik olduğunu farkettim kan ilacını doktoru ile konuştum 2 günde bir veya hafta 3 kere vermemi söyledi ama ben ne zaman versem aynı şey oluyor. O yüzden faydadan çok zararı olduğunu gördüğüm için her gün et yediriyorum. Ya tavuk veya kuzu Eti'ni katarak hazırladığım çorbadan yiyor yada kıymalı zeytinyağlı ıspanak semiz otu pırasa vs yemeğini yiyor makarnasını bile tavuk suyu ile haşlayıp öyle yediriyorumBu arada kizlar hala d vitaminini veriyormusunuz birde kan ilacini ben unutuyorum vermeyi 2 gunde bir d vitaminini veriyorum kani uzun zaman oldu vetmiyom sizler neler yapıyorsunuz
Çok geçmiş olsun canım, ben elimden geldiğince faydalı olmak isterimMerhaba kizlar yerimi bilmiyirim ama burasi ablam cok hasta sifa icin ya safi topluyorum okuyan olurmu
Kizlar banyoyu nasil yaptiriyosunuz benim kuzim suyu cok seviyo elleriyle suya vurup oynuyo ben ayaga kaldirip yikadikca oturmak istiyo yikayana kafar belim cok kötü oluyo siz nasil yapiyonuz
Bu arada kizlar hala d vitaminini veriyormusunuz birde kan ilacini ben unutuyorum vermeyi 2 gunde bir d vitaminini veriyorum kani uzun zaman oldu vetmiyom sizler neler yapıyorsunuz
ayakta duramıyor henüz bizimki, küvetine de sığmıyor artık sürekli suda kalmak istiyor. Birimiz banyo yaparken yanımıda leğende oturtuyoruz oynaya oynaya yıkıyoruz. Bir de banyoda habire leğenden su içmeye çalışıyor, boğazına su kaçıyor çok komik yaa
Sagol canim. Top oynuyoruz eskiden atardi simdi getirip elime veriyo. Sonra kucuk bi topu uc bardak dan birinin icine koyuyorum karistiriyorum buluyo eskiden bulamazdi. Simdi de kupun icinden sekil atma varya onu yapmaya calisiyoruz. Kitap okuyoruz. Siz nelelr yapiyorsunuzMaşallah canım hem kuzuya hem sana :)
Aktivite olarak neler yapıyorsunuz? Bize de fikir olur
Yok canim olmuyo belki bademcikleri iltihaplanmistirKizlar bebekleriniz diş cikarirken agzi kokuyo mu hani kzim hasta galan degil ama agiz kokusu var iğrenç kokacak sekilde degilde nasil desem boyle hafif bir koku var
Maasalllah canim bebebgine. Bizimki corbadan baska bosey yemiyo. Kahvalti yapmiyo. Yemesi az ve emeklemye basladigindan beri kilo almadi zayifladiCanım ben d veriyorum ama şişesi bitince artık vermeyeceğim kışın tekrar vermeye başlarım. Kan ilacını verince kusma huysuzluk ve halsizlik olduğunu farkettim kan ilacını doktoru ile konuştum 2 günde bir veya hafta 3 kere vermemi söyledi ama ben ne zaman versem aynı şey oluyor. O yüzden faydadan çok zararı olduğunu gördüğüm için her gün et yediriyorum. Ya tavuk veya kuzu Eti'ni katarak hazırladığım çorbadan yiyor yada kıymalı zeytinyağlı ıspanak semiz otu pırasa vs yemeğini yiyor makarnasını bile tavuk suyu ile haşlayıp öyle yediriyorum
Kan ilacı vermiyorsan et yedirmeye veya kendi hazırladığın et sularını kullanmaya özen göster bence
Canım diş durumunuz nedir ona göre tavsiye vereceğimVe nasil yiyo nasil yediriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?