2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
uykucu anne babanın uykusuz oğlu. kime çekti araştırılıyor

bakıcı ayrı dert zaten. aklima geldikce icim kotu oluyor. Kafamdan kaynar sular dökülüyor gibi.
Ben pek uykucu değilim hayatımda en çok hamileyken uyudum kızım da bazen güzel uyuyor bazen 15 dk uyuyor uyanıyor memeye yapışıyor sabah süt bile çıkmıyor sağmaya ama canı sağolsun

bakıcı da annem ve kayınvalidem bakıyor bize memleketten gelip baktıkları için sıkıntı bence burda ayrı evde olsalar yine bir nebze aynı evin içinde çekilmez olabiliyor hayat her ikisiyle de şuan bile 2 yaşına gelse de kreşe versek diye gün sayıyoruz eşimle

bizdeki sorun da o, bakıcı bulmak nerdeyse imkansız, ailelerden de bakabilecek yok, şimdilik ücretsiz izindeyim. hazır izindeyken de ikinci gelsin dedik, biraz daha uzatırız izni artık nereye kadar uzatabilirsek. Sonrası nolur hiç bilmiyorum. Kreş bile yok ki doğru dürüst. İzin hakkım bitince mecbur bakıcı kreş zamanına kadar.

yine ne kadar sanslisin ki gelip bakıyorlar. bizim annelerin imkanı yok. Ele mecburuz gibi.

2 yaş kresi bende düşünüyorum.

aynı sorun bizdede var . Hayırlı olsun ikinci bebis

sinirliportakal canım benimki hem yemek yiyor hem de emZiriyorum bırakmadı emmeyi tatlı niyetine istiyor Kvde sigarasını içmeden keyfi yerine gelmez diyor tuhaf bir benzetme
maşallah canım bizimki fellik fellik kaçıyor kucağımdan kaçarken de geğiriyor yedikleri pırtlıyor midesi küçücük herlde
annem de yemekten sonra emzirmeye götürünce cilasını çekmeye mi diyor anneler ne yaşamış çocukluklarında bilmiyorum

ne güzel canım en iyisini yapmışsın bakabildiğin kadar kendin bak izin bitince kendilerini toparlamış olcaklar inşallah ozmn da mecbur kreş ya da bakıcı napalım. benim ailem bebek geliyor diye bize ev aldırttı ve ağır borcun altına girdik nefes alamıcak kadardık allahtan bebeğimize gelenler maaşımıza yapılan zamlarla biraz toparlandık ama izne ayrılmam mümkün değil

yine ne kadar sanslisin ki gelip bakıyorlar. bizim annelerin imkanı yok. Ele mecburuz gibi.

2 yaş kresi bende düşünüyorum.
ele bırakmak daha da zordur tabi bizimkilere bile soruyorum ağladı mı diye biraz mızırdadı ama çocuk dediğin ağlaya ağlaya büyür diyorlar ki ben çok ağlarsa çağırın beni gelirim diyorum o halde aramıyorlar bile. bakıcı olsa kimbilir nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum
(eşim evde olabiliyor gündüzleri bazen ağlamasına dayanamayıp alıyor ellerinden mızırdadı dedikleri ağlamaya)

Saol canim doktorumuzla konuştum hala emzirdigim icin ve herhangi bir belirti olmadığı için gerek duymadım tahlil yaptırmaya dedi. 1 yaşında yapılacak olan tahlile göre bakarız kullanma boşuna dedi.

Kızlar keçi sütü maması vermek istiyorum gece uyuyacağı zaman devam sütü içiyor biraz kullanan var mı
Golden goat diye bi marka var keçi sütü maması, ben bebeğim ilk doğduğunda almıştım. Eczacı arkadaşım önermişti. Kullanmama gerek kalmadı. Ama en iyi mamalardan biri olduğunu söylüyorlar

O
Canım sürekli sallamıyorum, uyuturken sallayarak uyutuyorum hafifçe, uyuduktan sonra besikle kv nin odasına koyuyorum kapıyı kapatıp çıkıyorum, kulağım onda oluyor devamlı uyanınca ağlamaz ge ge enniii diye konuşur baba ge ge pis pis gibi konuşmasını duyunca gider beşikten alırım başka odaya girmem birde uyku 4 saati bulunca yavaşça girer bakarım, beşiğinden kaynaklanıyor uykusu, kundak yapıyorum onada bağlı olabilir. Kilosuna gelince oğlumun yemeklerle arası yok aslında öyle herşeyi yemez çorbayla besleniyor sadece, en çok kilosunu anne sütüyle alıyor benim bogazim çok iyi galiba tıka basa herşeyi yiyorum ben kilo almıyorum oğlum alıyor, ama bu sıralar biraz nazarlandi galiba dün geceden beri beni emmedi, memeyi ne zaman versem ısırdı bırakacak diye çok korktumda Allahtan az önce emdi rahatladım, biraz kilosu azaldı gibi çok hareketliydi zaten daha beter oldu durmuyor 1 sn bile durmuyor, Allah canlarını sag etsin, hayırlısıyla bi yuruselerdi biraz rahatlardik

AOÇ nin keçi sütünü mü veriyorsun ne kadar veriyorsun, kaynatıyor musun
yok cnm valla kay keçi ssutu veriyorum üzerinde kaynatmaya gerek yok dio mamalarina 30 cc koyuyorum 60 cc mama 30 cc keci sutu ekliyorum gerci artik mamada istemiyo ama

bu arada kizim yumurtayi seviyor masaalah hergün bir tane veriyorum hafif sulu oluyo tam pismeden kasikla yediriyorum

Bir arkadaş yazmis doktor haftada 5 gun verin die vallahi ben hergun veriyom birksc gun vrrmiyim oyleyse

kızlar yumurtayı bende hergun veriyorum bazen haslama bazen lapneli bazen ıspanaklı peynirli ama muhakkak hergun veriyorum haftanın 6 gunu yıyor doktor zararı var dememıstı ama bir yaş kontrolunde sorayım tekrar sız yazınca ıcıme kurt dustu şimdi
yurumesını istemeyın yurudugunde heryere gırıp cıkıyorlar valla bes dakıka oturamıyorum :) spor oluyor bana da azıcık kılo verırım :))))

canım hala alışamadı mı senın kız senden ayrılmaya
benımki bu sabah kv ye emzıgını fırlattı gıt burdaaaaaannn der gıbı nasıl yapıstı omzuma gorsen kandırıp cıktım evden
kandırıp cıkınca da kendımı vıcdanen cok rahatsız hıssedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…