• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Maşallah canım nazar değmesin ben bide oğlan çocukları daha sakin diye gözlemliyorum genelde kız çocukları zor büyüyor..benimki esneme sesine uyanıyor ciddi anlamda. Tanıdığımızın oğlu ise yanımızda uyuyor biz muhabbet ederken gülerken konuşurken :nazar:

LargeGemini LargeGemini canm bizimki de uykusu çok geldiyse heryere düşmeye başlıyor öyle anlıyoruz uykusunun geldiğini belki öyledir..

Yok canım benim oglanda sese hemen uyanır, kv min odası sakın oluyor uyuyunca besikle oraya götürüyorum kapıyı kapatıyorum ses duymuyor uyuyor, yoksa bizimki yarım saat uyumaz

Canım az bile yapmışsın bu şuursuz insanlarda bir özgüven var işi savsaklamaya yönelik. Zaten bebeklerden kan almak zor bir de böyle delik deşik ediyorlar neyse gelmiş geçmiş olsun bir daha da başınıza gelmesin İnş
Bizim de dişler fena zorluyor ısırmayı bırakmıştı yine başladı. Ben azı beklerken üst yan dişleri patladı hala diğer dişler aşırı kabarık sırada beklemedeler
Bizimki bir 5 en ayakta duruyor sonra hoop popo üstüne düşüyor sanırım yaşını bekleyecek yürümek için
Saol canım minnoslar atlatsınlar da bu günleri başka bisey istemiyorum valla. Yok aç kalmış yok poposu pisik olmuş hic önemi yok benim için herşeye çözüm var. Kuzumun dudağı değilde hastanede yaşadıkları daha cok üzdü beni önce damaryolu için çok ağladı sonra narkozdan dolayı bilinçsiz agladi 1 hafta kendime gelemedim uyuyamadım zombi gibiydim artik. Allah kuzucuklarimizi korusun.
Bizim daha 4 dış var 5. kabardı alttan köpek dişleri. Bizde ateş oluyor birkacgun sonra patliyo.
Ayakta durmaya başlayınca öyle oluyo ama az kalmış yürümesine birkaç haftaya 3-4 adım atmaya başlar. Büyüyor Kuzucuklar

Kizlar banyoyu nasil yaptiriyosunuz benim kuzim suyu cok seviyo elleriyle suya vurup oynuyo ben ayaga kaldirip yikadikca oturmak istiyo yikayana kafar belim cok kötü oluyo siz nasil yapiyonuz
Benim kızda su delisi elini yıkarken bile oyun oynuyor banyo yaptirirken küvetine biraz su koyuyorum oynarken sampuanliyorum canım en son kaldırıp duruluyorum.. Ben her gün yatmadan yıkıyorum daha rahat uyusun diye.

Canim ben iki uç gunde bir yikiyorum cildi cok kuru hep yikamak iyi gelmiyo kuzuma
Benim kızda su delisi elini yıkarken bile oyun oynuyor banyo yaptirirken küvetine biraz su koyuyorum oynarken sampuanliyorum canım en son kaldırıp duruluyorum.. Ben her gün yatmadan yıkıyorum daha rahat uyusun diye.

Bu arada kizlar hala d vitaminini veriyormusunuz birde kan ilacini ben unutuyorum vermeyi 2 gunde bir d vitaminini veriyorum kani uzun zaman oldu vetmiyom sizler neler yapıyorsunuz

Bu arada kizlar hala d vitaminini veriyormusunuz birde kan ilacini ben unutuyorum vermeyi 2 gunde bir d vitaminini veriyorum kani uzun zaman oldu vetmiyom sizler neler yapıyorsunuz
Canım ben d veriyorum ama şişesi bitince artık vermeyeceğim kışın tekrar vermeye başlarım. Kan ilacını verince kusma huysuzluk ve halsizlik olduğunu farkettim kan ilacını doktoru ile konuştum 2 günde bir veya hafta 3 kere vermemi söyledi ama ben ne zaman versem aynı şey oluyor. O yüzden faydadan çok zararı olduğunu gördüğüm için her gün et yediriyorum. Ya tavuk veya kuzu Eti'ni katarak hazırladığım çorbadan yiyor yada kıymalı zeytinyağlı ıspanak semiz otu pırasa vs yemeğini yiyor makarnasını bile tavuk suyu ile haşlayıp öyle yediriyorum
Kan ilacı vermiyorsan et yedirmeye veya kendi hazırladığın et sularını kullanmaya özen göster bence

Kizlar banyoyu nasil yaptiriyosunuz benim kuzim suyu cok seviyo elleriyle suya vurup oynuyo ben ayaga kaldirip yikadikca oturmak istiyo yikayana kafar belim cok kötü oluyo siz nasil yapiyonuz

ayakta duramıyor henüz bizimki, küvetine de sığmıyor artık sürekli suda kalmak istiyor. Birimiz banyo yaparken yanımıda leğende oturtuyoruz oynaya oynaya yıkıyoruz. Bir de banyoda habire leğenden su içmeye çalışıyor, boğazına su kaçıyor çok komik yaa:KK70:

ben veriyorum hala, bir yaşına kadar demişti doktor, bi de bizim kan biraz düşük çıktı o nedenle aksatmadan veriyorum. 1 yaşında tekrar bi kan tahlili yaparız ona göre keserim heralde artık..

Bak buna güldüm ya :))
ayakta duramıyor henüz bizimki, küvetine de sığmıyor artık sürekli suda kalmak istiyor. Birimiz banyo yaparken yanımıda leğende oturtuyoruz oynaya oynaya yıkıyoruz. Bir de banyoda habire leğenden su içmeye çalışıyor, boğazına su kaçıyor çok komik yaa:KK70:

Kizlar bebekleriniz diş cikarirken agzi kokuyo mu hani kzim hasta galan degil ama agiz kokusu var iğrenç kokacak sekilde degilde nasil desem boyle hafif bir koku var

Arkadaşlar kan ilacını neden veriyosunuz. Ben hic kan aldirmadim da özellikle değerlerine baktırmak için mi aldırdınız yoksa bir problem yaşayıp doktorunuz çıkan sonuca göre mi kan ilacı kullanmanızı söyledi.

Maşallah canım hem kuzuya hem sana :)
Aktivite olarak neler yapıyorsunuz? Bize de fikir olur
Sagol canim. Top oynuyoruz eskiden atardi simdi getirip elime veriyo. Sonra kucuk bi topu uc bardak dan birinin icine koyuyorum karistiriyorum buluyo eskiden bulamazdi. Simdi de kupun icinden sekil atma varya onu yapmaya calisiyoruz. Kitap okuyoruz. Siz nelelr yapiyorsunuz

Canım ben d veriyorum ama şişesi bitince artık vermeyeceğim kışın tekrar vermeye başlarım. Kan ilacını verince kusma huysuzluk ve halsizlik olduğunu farkettim kan ilacını doktoru ile konuştum 2 günde bir veya hafta 3 kere vermemi söyledi ama ben ne zaman versem aynı şey oluyor. O yüzden faydadan çok zararı olduğunu gördüğüm için her gün et yediriyorum. Ya tavuk veya kuzu Eti'ni katarak hazırladığım çorbadan yiyor yada kıymalı zeytinyağlı ıspanak semiz otu pırasa vs yemeğini yiyor makarnasını bile tavuk suyu ile haşlayıp öyle yediriyorum
Kan ilacı vermiyorsan et yedirmeye veya kendi hazırladığın et sularını kullanmaya özen göster bence
Maasalllah canim bebebgine. Bizimki corbadan baska bosey yemiyo. Kahvalti yapmiyo. Yemesi az ve emeklemye basladigindan beri kilo almadi zayifladi

Back