• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar benim kizim oyle bana düşkün bir bebek degil emmedigi icin mi bilmiyorum herkesin kucagina gider kim alsa onda durur annesimiyim farkinda degil ben cok üzülüyorum böyle olunca acaba sıkıntu bende mi :(

Hani çalışan bir anne olsam oyle gidiyorum die aglamaz siz hep yazinca boyle icim sizliyo benim kizim annesine neden boyle duskun degil die

Hani çalışan bir anne olsam oyle gidiyorum die aglamaz siz hep yazinca boyle icim sizliyo benim kizim annesine neden boyle duskun degil die
CANIM DUSKUNDUR NEDEN DUSKUN OLMASIN ANNESI . COK DUSKUN OLMASI DA ZOR TATLIM SUREKLİ BACAGIMA YAPISIYOR NE TEMIZLIK NE YEMEK HICBIRSEY YAPTIRMIYOR BABASININ KUCAGINDA BILE ANNIII ANNIIII BANA ATILIVERIYOR NEFES ALAMIYORUM BAZEN UYUMASI BENDE YEDIRMESI ICIRMESI BENDE :)SEN SUREKLİ YANINDA OLDUGUN ICIN OLABİLİR.BENIMKI DE HAFTASONU YANINDA OLDUGUM ZAMAN IKI GUNDE ALISIYOR UNUTUVERIYOR HEMEN GIDIYOR BASKALARINA HAFTA İÇİ AYRILMAK ZOR OLUYOR ANLIYOR GIDECEGIMI

canım hala alışamadı mı senın kız senden ayrılmaya:KK43:
benımki bu sabah kv ye emzıgını fırlattı gıt burdaaaaaannn der gıbı nasıl yapıstı omzuma gorsen kandırıp cıktım evden :KK43:
kandırıp cıkınca da kendımı vıcdanen cok rahatsız hıssedıyorum
maalesef canım her seferinde kandırıp çıkıyorum ben de kıyamıyorum yavruma ben de çok rahatsız hissediyorum ama ben gidiyorum desem mümkün değil bırakmaz. salonun kapısını kapatıyoruz orda pencereden bakarlarken kaçıyorum. dediğin gibi ben eve gidince babaannesine hiç pas vermiyor itiyor filan kadın diyor hatta küstüm sana filan diye o derece kırıcı oluyor :) hafta sonu bile odadan odaya geçemiyorum hafta içi gibi kaçıcam sanıyor sanırım sürekli paçamda geziyoruz evi çamaşır, bulaşık, yemek hep birlikte yapıyoruz :))

Kizlar benim kizim oyle bana düşkün bir bebek degil emmedigi icin mi bilmiyorum herkesin kucagina gider kim alsa onda durur annesimiyim farkinda degil ben cok üzülüyorum böyle olunca acaba sıkıntu bende mi :KK43:
emmekle alakası yok canım benimki de çok iştahlı değil tutup zorla emziriyorum hatta kaçıyor bir iki emip. biraz yapı meselesi biraz da beni oyun arkadaşı olarak gördüğünden olabilir :KK19: ya da şey düşünüyorum ben kızımı çok kıskanıyorum başkalarından o da başkalarına özellikle benim sevmediklerime gitmiyor bile bence duygularımızı emiyorlar sen benim kadar kıskanç olmayabilirsin?

mavitepe mavitepe 2. ci geliyor bakıyorum da. hayırlı olsun canımcım
ayrıca cesaretinden dolayı seni kutlarım canım benim de gönlümden geçiyor ama ne cesaretim var ne de olgunlaşmış şartlarım..

kuzum bizim yaşlar belli, bir de işten hazır kopmuşken bir tane de kardeşi olsun oğlumun istedik. Sonra istesek de tekrar cesaretimiz olmaz diye düşündük. Bi de bizimki uyku nedir bilmiyor, hazır gece gündüz zombi gibi ayaktayken aradan bi tane daha çıksın :KK47: hem kardeş kardeş büyürler inşallah becerebilirsek iki tane peş peşe :KK19:

kuzum bizim yaşlar belli, bir de işten hazır kopmuşken bir tane de kardeşi olsun oğlumun istedik. Sonra istesek de tekrar cesaretimiz olmaz diye düşündük. Bi de bizimki uyku nedir bilmiyor, hazır gece gündüz zombi gibi ayaktayken aradan bi tane daha çıksın :KK47: hem kardeş kardeş büyürler inşallah becerebilirsek iki tane peş peşe :KK19:
İkinci gerekcelrimi yazsaydim senin yazdıklarını yzardim :KK19:

Mantıklı vencede.
Ama bana kalırsa yinede erken diyorum
Bizimkide uyku nedir bilmiyor, iş güç maddi durum durumlarina göre 2. Yi.bizde düşünüyoruz.
Alah hayirla kucahina almayi nasip etsin

Kizlar dogum gunune az kaldi ne planlariniz var
Bende düşünüyorum canım ne yapsam diye, yani 1 şeklinde bi pastamiz olur kesinde, bizim 4 5 aile toplanıp kutlayacaz, o yüzden bi yemek menüsü hazırlarım pastası yapılır, imkanım olursa kurabiyeleri kendim yaparım yoksa hazır alırız, buraya kadar normalde ben nasıl suslesem, gelenlere küçük hediyeler dağıtsam felan diye düşünüyorum, şu an aklımda resimli magnetler var, oğlum işaret parmağıyla bişeyler gösterir devamlı öyle bi anda bi kaç resim yakaladım 1 yapiyor, magnetler içine öyle bi resim koysam dolap süsü olarak herkese hatıra olurdu, 1 ayı aşağı düşüyoruz biseylerde karar kılmak gerek

Eklentiler

• images (5).jpg
    images (5).jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 52
  • images.jpg
    images.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar kizim dünden beri habire kusuyo ateş yok ama sanirim ya mideyi üşütmüş yada dunku corba dokunmuş sabah 5 te acile götürdüm mide koruyucu igne yaptilar 45 dk sonra ayran icirip tekrar kussun dediler ayrandan sonra tekrar kustu maflor ilac verip gönderdi doktor gunde 7.8 defa kusarsa tekrar getir dediler deminden beri iki kere kustu birincisinde mama icip kustu sonra ben banyo yaptirdim ve salak gibi midesi rahatsiz olan kizima kayisi kivaminda yumurta verdim kalkinca yine kustu ne yapmaliyim ne yedirmeliyim yardim kizlar bi fikriniz varmi :KK43:

Bugün elbisesini aldım kızımın. 20 gün sonra ulaşacak elime inş. Bahçe konseptli sarı temalı yapmayı düşünüyoruz. Fotoğrafçı ayarlamam lazım. Aklım fikrim Doğum günü oldu :rolleyes:
Aaa nerden aldin netten mi bizimle paylasirmisin. Ben bi elbise beğendim 220 tl dedi kadin ozel dikimmis instagramdan .

Kizlar kizim dünden beri habire kusuyo ateş yok ama sanirim ya mideyi üşütmüş yada dunku corba dokunmuş sabah 5 te acile götürdüm mide koruyucu igne yaptilar 45 dk sonra ayran icirip tekrar kussun dediler ayrandan sonra tekrar kustu maflor ilac verip gönderdi doktor gunde 7.8 defa kusarsa tekrar getir dediler deminden beri iki kere kustu birincisinde mama icip kustu sonra ben banyo yaptirdim ve salak gibi midesi rahatsiz olan kizima kayisi kivaminda yumurta verdim kalkinca yine kustu ne yapmaliyim ne yedirmeliyim yardim kizlar bi fikriniz varmi :KK43:
Hafif bişeylerver. Patates hasla yogurtla yedir yerse tabi.

Back