- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
- #64.021
Ikinciye de o bakacak canım . İkisine baksın ben gelene kadarvorones hayırlı olsun canm. Benim aklıma şey geldi kv filan bakıyor ya oğluna ikinci doğunca ne yapmayı düşünüyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ikinciye de o bakacak canım . İkisine baksın ben gelene kadarvorones hayırlı olsun canm. Benim aklıma şey geldi kv filan bakıyor ya oğluna ikinci doğunca ne yapmayı düşünüyorsun
İyiymiş :)) ben başkasına emanet etmekten yorulduğum için ücretsiz izne ayrılacak duruma gelmeden düşünmüyorum açıkçası.. hayırlısı bakalım herkes için..Ikinciye de o bakacak canım . İkisine baksın ben gelene kadar
Sen dé mi ogretmensin. Benim süt izni dolayısıyla derslerim 2 2 ayarladim günde 4 saat 2 saatcik bakio k.v.. ne yedirir ne yatirir. Ben yaparım gitmeden yada gelince . O yüzden birakmak kolay oldu. Yeni bebekte ne olur bilmiom. Tasinacaz yeni ev yeni okul. Hayırlısi. .İyiymiş :)) ben başkasına emanet etmekten yorulduğum için ücretsiz izne ayrılacak duruma gelmeden düşünmüyorum açıkçası.. hayırlısı bakalım herkes için..
Öğretmen olaymışım keşke :)) hayırlısı olsun inşallah hakkınızda :)Sen dé mi ogretmensin. Benim süt izni dolayısıyla derslerim 2 2 ayarladim günde 4 saat 2 saatcik bakio k.v.. ne yedirir ne yatirir. Ben yaparım gitmeden yada gelince . O yüzden birakmak kolay oldu. Yeni bebekte ne olur bilmiom. Tasinacaz yeni ev yeni okul. Hayırlısi. .
Ay korkutma kız beni. Dikisler acilmaz neyin .töbe diyelim. Hayırlsı herseyin . Senin de istedgin neyse o olsun gonlunce
Teşekkürler canım iyiyiz. Benim kız yürüyor tabi düşmesin diye ensesinden tutuyoruz. Malum dudagimizi patlatip dikis attırmak zorunda kalmistik. Korkuyorum o yüzden sürekli takipteyim.Merhaba kızlar, nasılsınız ?
Henüz bağımsız yürüyen bebiş yok sanırım.
yesilcan86 canım 9. diş nereden çıktı? Kızımın da 8 dişi var. Sanıyorum 9. yolda ama önce azı mı yoksa köpek dişleri mi çıkıyor merak ediyorum
Selam kizlar hamile olanlara hayirli olsun mavitepe seni cok iyi hatorliyirum erken dogum tehtidin vardi bemim gibi degilmi hastahanedrn kactim zorla doguma alacaklarid falan demistin:)
Ikinciye de o bakacak canım . İkisine baksın ben gelene kadar
Valla onu dusunerek de 2..si istedim . Bakioken hem onların kahrini da cekioken 2. Yavrimda büyümüş olsunbakacak birileri varsa şanslısın canım, bizde kimse yok ücretsiz izin aldım, evdeyim şimdi ben bakıyorum. ikinciden sonra da izin uzadıkça uzayacak. Kendilerini kurtarınca ararım artık bakıcı falan..
Canım ısırma her zman olmuo. Alt üst 4 dış var ama bi keresinde kanattı ısırdı . Ama hep değil. Tepki verme alismasın yeterbi de dişleri erken erken çıkanlar emzirme olayında ne yapıyorsunuz? bizimkinde 4 diş var, onlar da yarım daha tam çıkamadılar. Ama yine de ısırınca iyi ısırıyor canımı acıtıyor, siz nasıl baş ettiniz bu durumla?!??
Alttan 5.sıralandı canım, ben azı dışı bekliyordum çok sancılı oldu ve kabarık diye ama alttan çıktı azı diste eli kulağında çok şişmiş bekliyor oğlumun eli devamlı ordaMerhaba kızlar, nasılsınız ?
Henüz bağımsız yürüyen bebiş yok sanırım.
yesilcan86 canım 9. diş nereden çıktı? Kızımın da 8 dişi var. Sanıyorum 9. yolda ama önce azı mı yoksa köpek dişleri mi çıkıyor merak ediyorum
Hala baş etmeye çalışıyoruz canım l, bizim 9 dış oldu, süt bitene kadar emiyor bitince ısırıp kahkaha atıyor çok acıyor ama yapacak bişey yokbi de dişleri erken erken çıkanlar emzirme olayında ne yapıyorsunuz? bizimkinde 4 diş var, onlar da yarım daha tam çıkamadılar. Ama yine de ısırınca iyi ısırıyor canımı acıtıyor, siz nasıl baş ettiniz bu durumla?!??