• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İyiymiş :)) ben başkasına emanet etmekten yorulduğum için ücretsiz izne ayrılacak duruma gelmeden düşünmüyorum açıkçası.. hayırlısı bakalım herkes için..
Sen dé mi ogretmensin. Benim süt izni dolayısıyla derslerim 2 2 ayarladim günde 4 saat 2 saatcik bakio k.v.. ne yedirir ne yatirir. Ben yaparım gitmeden yada gelince . O yüzden birakmak kolay oldu. Yeni bebekte ne olur bilmiom. Tasinacaz yeni ev yeni okul. Hayırlısi. .

Sen dé mi ogretmensin. Benim süt izni dolayısıyla derslerim 2 2 ayarladim günde 4 saat 2 saatcik bakio k.v.. ne yedirir ne yatirir. Ben yaparım gitmeden yada gelince . O yüzden birakmak kolay oldu. Yeni bebekte ne olur bilmiom. Tasinacaz yeni ev yeni okul. Hayırlısi. .
Öğretmen olaymışım keşke :)) hayırlısı olsun inşallah hakkınızda :)

Bende eylülde ise başlıcam kv bırakmak istemiyorum bisey olacakmış gibi geliyor. Belinden rahatsız ben yemeği yapana kadar bahçede filan oynatıyor kızımı ardından belim ağrıyor diye saatlerce yatıyor. Bütün gün bakınca temizlik yemek çocuk nasil olcak bilmiyorum. Kp belinden rahatsız fizik tedaviye gidiyor oda yardım edemez. Ama herşeye rağmen ise başlamam için başımın etini yiyorlar. Sakatlanıp başıma kalacaklar bu gidişle :KK61:

Ay korkutma kız beni. Dikisler acilmaz neyin .töbe diyelim. Hayırlsı herseyin . Senin de istedgin neyse o olsun gonlunce

Yok canım korkutmak için demedim, senin gibi sezeryandan kısa süre sonra hamile kalıp doğum yapan çok kişi var ama Dr lar tedbir amaçlı onermiyor, hatta doğumdan sonra a.s.m aradı beni biz 3 sene gebelik onermiyoruz ama dr unuz 2 sene dediyse bir bildiği vardır dediler, hakkımızda hayırlısı hayat bize ne gösterecektir bilmiyoruz, çok rahat sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirirsin inşallah

Merhaba kızlar, nasılsınız ?
Henüz bağımsız yürüyen bebiş yok sanırım.
yesilcan86 yesilcan86 canım 9. diş nereden çıktı? Kızımın da 8 dişi var. Sanıyorum 9. yolda ama önce azı mı yoksa köpek dişleri mi çıkıyor merak ediyorum

yesilcan86 yesilcan86 canım 9. diş nereden çıktı? Kızımın da 8 dişi var. Sanıyorum 9. yolda ama önce azı mı yoksa köpek dişleri mi çıkıyor merak ediyorum
Teşekkürler canım iyiyiz. Benim kız yürüyor tabi düşmesin diye ensesinden tutuyoruz. Malum dudagimizi patlatip dikis attırmak zorunda kalmistik. Korkuyorum o yüzden sürekli takipteyim.

mavitepe mavitepe vorones vorones kızlar hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi inş.
Ben de peş peşe büyüme taraftarıydım ama artık cesaret edemiyorum. Kolay bir bebek olmadı kızım.

bizimki de uyku konusunda çok fena, kesintisiz en fazla bir saat uyuyor, gece gündüz hiç farketmiyor hep ayaktayız. Yarım saat uyusa 8 saat zıplayabiliyor, nerden geliyor bu enerji anlamıyorum ki anacım..:spor: yine de yapalım bi tane daha dedik, zaten yaş 35 bundan sonra beklemek daha da sıkıntı olabilir bizim için diye düşündük. Hayırlısı olsun bakalım :)

Selam kizlar hamile olanlara hayirli olsun mavitepe mavitepe seni cok iyi hatorliyirum erken dogum tehtidin vardi bemim gibi degilmi hastahanedrn kactim zorla doguma alacaklarid falan demistin:)

hahaha, aynen öyle valla:KK70: ne maceraydı, 32. haftada doğumhaneye aldılar beni sırf nstde sancı çıktı diye, ultrasona almadan kontrol etmeden bakmadan hoop doğumhane. Arka kapıdan kaçmıştım resmen :confused: sonraki her nstde hep sancı çıktı ve hep 100 ü geçiyordu. Ben 40. haftada doğurdum:KK66:

Ikinciye de o bakacak canım . İkisine baksın ben gelene kadar :KK66:

bakacak birileri varsa şanslısın canım, bizde kimse yok ücretsiz izin aldım, evdeyim şimdi ben bakıyorum. ikinciden sonra da izin uzadıkça uzayacak. Kendilerini kurtarınca ararım artık bakıcı falan..

bakacak birileri varsa şanslısın canım, bizde kimse yok ücretsiz izin aldım, evdeyim şimdi ben bakıyorum. ikinciden sonra da izin uzadıkça uzayacak. Kendilerini kurtarınca ararım artık bakıcı falan..
Valla onu dusunerek de 2..si istedim . Bakioken hem onların kahrini da cekioken 2. Yavrimda büyümüş olsun

bi de dişleri erken erken çıkanlar emzirme olayında ne yapıyorsunuz? bizimkinde 4 diş var, onlar da yarım daha tam çıkamadılar. Ama yine de ısırınca iyi ısırıyor canımı acıtıyor, siz nasıl baş ettiniz bu durumla?!?? :KK64:
Canım ısırma her zman olmuo. Alt üst 4 dış var ama bi keresinde kanattı ısırdı . Ama hep değil. Tepki verme alismasın yeter

Alttan 5.sıralandı canım, ben azı dışı bekliyordum çok sancılı oldu ve kabarık diye ama alttan çıktı azı diste eli kulağında çok şişmiş bekliyor oğlumun eli devamlı orda

bi de dişleri erken erken çıkanlar emzirme olayında ne yapıyorsunuz? bizimkinde 4 diş var, onlar da yarım daha tam çıkamadılar. Ama yine de ısırınca iyi ısırıyor canımı acıtıyor, siz nasıl baş ettiniz bu durumla?!?? :KK64:
Hala baş etmeye çalışıyoruz canım l, bizim 9 dış oldu, süt bitene kadar emiyor bitince ısırıp kahkaha atıyor çok acıyor ama yapacak bişey yok

Merhaba kizlar gunler ne cabuk geciyo hicbisi anlamiyorum kizim cok hareketli maaşallah butun gun onunla ugrasiyorum uyudugu zamanlarda yemek ev isi vs. Uyanikken hicbisi yaptirmiyo onunla oynamami istiyor. Cok tatli oldular bu zmanlari cok guzel. Yogunluktan dolayi buralara ugrayamaz oldum. Kizim tutunarak yuruyo daha ellerini birakmadi. Ama o kadar hizli emekliyo ki hizina yetisemiyorum:):) heryeri karistiryo hic bi sekilde cekmece duzeni kalmadi:) ben topluyorum peşime geri dagitiyor. Bol bol aktivite saati yapiyoruz zeka gelisimi icin. Bizden haberler boyle:)

Back