- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #64.041
Maşallah canım hem kuzuya hem sana :)Merhaba kizlar gunler ne cabuk geciyo hicbisi anlamiyorum kizim cok hareketli maaşallah butun gun onunla ugrasiyorum uyudugu zamanlarda yemek ev isi vs. Uyanikken hicbisi yaptirmiyo onunla oynamami istiyor. Cok tatli oldular bu zmanlari cok guzel. Yogunluktan dolayi buralara ugrayamaz oldum. Kizim tutunarak yuruyo daha ellerini birakmadi. Ama o kadar hizli emekliyo ki hizina yetisemiyorum:):) heryeri karistiryo hic bi sekilde cekmece duzeni kalmadi:) ben topluyorum peşime geri dagitiyor. Bol bol aktivite saati yapiyoruz zeka gelisimi icin. Bizden haberler boyle:)
Kızım sabah 6:30 7:00 gibi uyanıyor. 10:30da max 40 dklık bir uykusu var. 40 dk uyursa maşallah çok iyi uyudu diyoruz. Bir de 16:00da ben evde yoksam bir saati geçen ama ben evdeysem max 40 dk süren bir uykusu daha var.Gündüz uykusunu 1 kere uyuyan sadece benimki mi
Canım bizim de öyleydi 15.30 gibi uyuyordu 2. Uykusunu hatta buraya yazdığımda 1 saattir uğraşıyordum ama uyumuyor yaKızım sabah 6:30 7:00 gibi uyanıyor. 10:30da max 40 dklık bir uykusu var. 40 dk uyursa maşallah çok iyi uyudu diyoruz. Bir de 16:00da ben evde yoksam bir saati geçen ama ben evdeysem max 40 dk süren bir uykusu daha var.
Gündüz uykusunu 1 kere uyuyan sadece benimki mi
Ben de aynı canm ay şimdi uyanır mı korkusundan uyuyamıyorum sonra tam dalıyorum kızım uyanıyor kendime sinir oluyorumyok bacım yok, bizde de var ondan bi tane. Hatta gece bile bölük bölük. Bende zaten uyku problemi var hemen dalamam uykuya. Ben uyuyana kadar sıpa uyanıyor, hoop bütün gece bütün gün ayaktayız. Zombiyim zombiiii
Ay canım bilmiyordum çok geçmiş olsun.Teşekkürler canım iyiyiz. Benim kız yürüyor tabi düşmesin diye ensesinden tutuyoruz. Malum dudagimizi patlatip dikis attırmak zorunda kalmistik. Korkuyorum o yüzden sürekli takipteyim.
Gündüz uykusunu 1 kere uyuyan sadece benimki mi
Ay canım bilmiyordum çok geçmiş olsun.
Hem de maşallah kuzuya. İnş kazasız belasız atlatırız bu süreçleri.
Maşallah canım nazar değmesin ben bide oğlan çocukları daha sakin diye gözlemliyorum genelde kız çocukları zor büyüyor..benimki esneme sesine uyanıyor ciddi anlamda. Tanıdığımızın oğlu ise yanımızda uyuyor biz muhabbet ederken gülerken konuşurkenBizim uykumuz güzel maşallah, uyandıktan 3 3 buçuk saat sonra tekrar uyuyor, mesela bugün sabah 11 de uyandık, kahvaltı yaptık oynadık felan öğlen 2 de uyudu 6 da uyandı dahada uyutmadım akşam 11 de emerken uyudu kaldı, eğer 9 da kalkarsa 12 buçuk gibi uyuyor 3 4 arası uyaniyor 7 gibi tekrar yatıyor 9 da uyanıyor ozamanda uyuması gece 1 i buluyor saatlerimiz değişiyor ama uykularimiz güzel çok şükür
Maşallah canım nazar değmesin ben bide oğlan çocukları daha sakin diye gözlemliyorum genelde kız çocukları zor büyüyor..benimki esneme sesine uyanıyor ciddi anlamda. Tanıdığımızın oğlu ise yanımızda uyuyor biz muhabbet ederken gülerken konuşurken
LargeGemini canm bizimki de uykusu çok geldiyse heryere düşmeye başlıyor öyle anlıyoruz uykusunun geldiğini belki öyledir..
Kizlar sizinde bebekler habire kaza geciriyo mu habire ya kafasini ya burnunu yada dudagini alnini carpiyo ne yapicam bilmiyorum
benim oğlan bozdu sizin tezi. çıt sesine uyanıyorMaşallah canım nazar değmesin ben bide oğlan çocukları daha sakin diye gözlemliyorum genelde kız çocukları zor büyüyor..benimki esneme sesine uyanıyor ciddi anlamda. Tanıdığımızın oğlu ise yanımızda uyuyor biz muhabbet ederken gülerken konuşurken
LargeGemini canm bizimki de uykusu çok geldiyse heryere düşmeye başlıyor öyle anlıyoruz uykusunun geldiğini belki öyledir..
bizzzz suratimizda 3 yara var su anda.. eee hareketlenmesinin bedeli. Yürüyünce daha da artar heraldeKizlar sizinde bebekler habire kaza geciriyo mu habire ya kafasini ya burnunu yada dudagini alnini carpiyo ne yapicam bilmiyorum
Bu arada arkadaşlar allah korusun herhangi bir sebepten dolayı minnoslariniza damaryolu açılması gerekirse direkt bebek hemşiresi isteyin. Bizim olayda normal hemşire ayağından açmaya çalıştı beceremediği için 2 ayagininda damarını patlatti şakır şakır kanadi ben acili birbirine kattınca bebek hemşiresini çağırdılar 10 sn. sürmedi şak diye açtı . 1 ay geçmesine rağmen kızımın ayağında hala hafif morluk var.
Canım az bile yapmışsın bu şuursuz insanlarda bir özgüven var işi savsaklamaya yönelik. Zaten bebeklerden kan almak zor bir de böyle delik deşik ediyorlar neyse gelmiş geçmiş olsun bir daha da başınıza gelmesin İnşBu arada arkadaşlar allah korusun herhangi bir sebepten dolayı minnoslariniza damaryolu açılması gerekirse direkt bebek hemşiresi isteyin. Bizim olayda normal hemşire ayağından açmaya çalıştı beceremediği için 2 ayagininda damarını patlatti şakır şakır kanadi ben acili birbirine kattınca bebek hemşiresini çağırdılar 10 sn. sürmedi şak diye açtı . 1 ay geçmesine rağmen kızımın ayağında hala hafif morluk var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?