- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.721
40 tan sonra olduğu için mekonyumu yeme olasılığı falan canım beklemeye gerek yok dedi herkeste olabilecek riskler heralde bi de benim bebiş son günler kilo almadı pek kordon akılında skkıntı yok ona rağmenNe gibi bir risk olurmuş peki çarşamba sonrası bir açıklama yaptı mı?
Merhaba kızlar.
Kızım sağ göğsümü tutmuyordu, dünden beri çok şükür tutuyor. O kadar mutluyum ki anlatamam. Artık on dakika memeleri tutturmaya uğraşmıyorum, hemen tutuyor. Bu sayede meme uçları da daha az acıyor artık.
Şimdi tek problem evin kalabalıklığı. Kardeşlerimi çok seviyorum ama kızım mevzu olunca varlıkları mutluluk değil stres kaynağı oluyor. Alıp sevmek istiyorlar öpmek istiyorlar hırpalıyorlar ama daha minicik. Ben koklamaya kıyamıyorum..
Anneme de kırkı çıkana kadar yanımda kal demiştim ama şimdi istemiyorumama anneme de git diyemem. Toparlandım işimi gücümlü ben yapıyorum zaten. Ben artık eşim ve kızımla baş başa kalmak istiyorum.
Canım çok alıngan annem. Sanki lohusalı o.. Bebeğimle ilgili meselelerde en ufak eleştiriye vs gelemiyor. Şimdi desem "beni istemiyor" diye düşünecek. Demesem kırkı çıkana kadar ben kendi kendimi yiyeceğim. Keşke baştan hiç demeseydim kırkına kadar kal diyeCanim valla bence bunun ayıbı olmaz ben anneme dedim geçen anne sen gidebilirsin gerisini hallederim dedim inan ki yalnız kalınca daha iyi uygun bi dille konuş
Anladım canım en doğru kararı sen vereceksin. İnşallah salı olmadan doğum baslar. Güzel haberlerini bekliyorum :)40 tan sonra olduğu için mekonyumu yeme olasılığı falan canım beklemeye gerek yok dedi herkeste olabilecek riskler heralde bi de benim bebiş son günler kilo almadı pek kordon akılında skkıntı yok ona rağmen
Canım çok alıngan annem. Sanki lohusalı o.. Bebeğimle ilgili meselelerde en ufak eleştiriye vs gelemiyor. Şimdi desem "beni istemiyor" diye düşünecek. Demesem kırkı çıkana kadar ben kendi kendimi yiyeceğim. Keşke baştan hiç demeseydim kırkına kadar kal diye
Taşekkr edermAnladım canım en doğru kararı sen vereceksin. İnşallah salı olmadan doğum baslar. Güzel haberlerini bekliyorum :)
Saol cnmsatwa nasilsin canım bebiste sarlık var diyordun
Canım lütfen ağlama senin ne suçun var evet annelik öyle bisey işte hep insan kendini suçluyor hemencecik iyi olur inşallah kuzun da kucağında olur tez vakitteSaol cnm
Malesef 2.kez yatış verildi
Oğlum şu an yine kuvezde
Sarılık 18.3
Bakalim kan verdik demin ne çıkacak
Oğlum çırpınip bagirdikca ben de akittım gozyaslarimi
Kiyamiyorum
Bir de annenin kanı negatif olduğu için benden kaynaklı bunları çekiyor çocuklarım
Sonuçta kan grubunu belirlemek kulun elinde degil
Mantıksız olduğunu bilsem de kendimi suçluyorum benim yüzümden diye
Çok iyi değilim şu an
Sorduğun için saol cnm
Sizler nasilsiniz
Aynen öyle canım benim bende öyle yaptım eşler de ne kadar destek olabilirse insan ariyo birilerini işte Rabbim yardımcımız olsun inşallaheryesil bende oyleyim canım maalesef yalnızlık çok zor evinin halini gören sasarsin çamaşır ütü bebek allahtn eşim var allah ondan razı olsun gelmr imkanı varken gelmeyenleride allaha havale ettim
Aynen öyle canım benim bende öyle yaptım eşler de ne kadar destek olabilirse insan ariyo birilerini işte Rabbim yardımcımız olsun inşallaheryesil bende oyleyim canım maalesef yalnızlık çok zor evinin halini gören sasarsin çamaşır ütü bebek allahtn eşim var allah ondan razı olsun gelmr imkanı varken gelmeyenleride allaha havale ettim
Canim cok gecmis olsun...allaj yardimcin olsun..insalllahh en kisa zamanda evinize dönersiniz.Saol cnm
Oğlum şu an yine kuvezde
Sarılık 18.3
Kiyamiyorum
Bir de annenin kanı negatif olduğu için benden kaynaklı bunları çekiyor çocuklarım
Çok iyi değilim şu an
Sorduğun için saol cnm
Sizler nasilsiniz
Saol cnm
Oğlum şu an yine kuvezde
Sarılık 18.3
Kiyamiyorum
Çok iyi değilim şu an
Sorduğun için saol cnm
Sizler nasilsiniz
Canım biz altlı ustlu oturuyoruz kaç gun aç kaldım bebeği sevmeye geliyo artık bende bebeği kucağına dahi vermiyorumKayinvalidemle aramiz 300metre bir kap yemek getirmedi daha
Canim kaçGünaydın canlar
Yavrularımizla mutlu günlerimiz olsun inşallah
Kaç dk emiyo bebekleriniz kizlar bu dk kafayı bozdum artik ben bi buçuk satte emzir kaç dk emdi kontrol et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?