2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ne gibi bir risk olurmuş peki çarşamba sonrası bir açıklama yaptı mı?
40 tan sonra olduğu için mekonyumu yeme olasılığı falan canım beklemeye gerek yok dedi herkeste olabilecek riskler heralde bi de benim bebiş son günler kilo almadı pek kordon akılında skkıntı yok ona rağmen

Canim valla bence bunun ayıbı olmaz ben anneme dedim geçen anne sen gidebilirsin gerisini hallederim dedim inan ki yalnız kalınca daha iyi uygun bi dille konuş

Canim valla bence bunun ayıbı olmaz ben anneme dedim geçen anne sen gidebilirsin gerisini hallederim dedim inan ki yalnız kalınca daha iyi uygun bi dille konuş
Canım çok alıngan annem. Sanki lohusalı o.. Bebeğimle ilgili meselelerde en ufak eleştiriye vs gelemiyor. Şimdi desem "beni istemiyor" diye düşünecek. Demesem kırkı çıkana kadar ben kendi kendimi yiyeceğim. Keşke baştan hiç demeseydim kırkına kadar kal diye

Anladım canım en doğru kararı sen vereceksin. İnşallah salı olmadan doğum baslar. Güzel haberlerini bekliyorum :)

Allah yardimcin olsun canım ya, zor bi durum kendimi senin yerine koyuyorumda bende diyemezdim, hele birde alingan birine. Benim annemde alingandir, doğuma az kalınca telde bana doğumdan sonra gelirim yardım ederim felan dedi, ben zaten kv ile oturuyorum birde eltimler de evleri yapılana kadar bizde kalıyor ev zaten kalabalık gelse yatiracak yer yok, aynen senin gibi gelme diyemedim, napcam diye düşünürken aklıma kardeşim geldi aradim ona dedim dusuncemi oda hakverdi bana, annemi aradı laf arası konuşurken kendi fikriymis gibi söylemiş gitme zaten kalabalıklar sana ihtiyaç yokki fayda değil zararın olur felan diye gelmedi çok şükür, sende başkasına mi söyletsen varmı öyle biri cevrende

satwa nasilsin canım bebiste sarlık var diyordun
Saol cnm
Malesef 2.kez yatış verildi
Oğlum şu an yine kuvezde
Sarılık 18.3
Bakalim kan verdik demin ne çıkacak
Oğlum çırpınip bagirdikca ben de akittım gozyaslarimi
Kiyamiyorum
Bir de annenin kanı negatif olduğu için benden kaynaklı bunları çekiyor çocuklarım
Sonuçta kan grubunu belirlemek kulun elinde degil
Mantıksız olduğunu bilsem de kendimi suçluyorum benim yüzümden diye
Çok iyi değilim şu an
Sorduğun için saol cnm
Sizler nasilsiniz

eryesil bende oyleyim canım maalesef yalnızlık çok zor evinin halini gören sasarsin çamaşır ütü bebek allahtn eşim var allah ondan razı olsun gelmr imkanı varken gelmeyenleride allaha havale ettim

Canım lütfen ağlama senin ne suçun var evet annelik öyle bisey işte hep insan kendini suçluyor hemencecik iyi olur inşallah kuzun da kucağında olur tez vakitte

eryesil bende oyleyim canım maalesef yalnızlık çok zor evinin halini gören sasarsin çamaşır ütü bebek allahtn eşim var allah ondan razı olsun gelmr imkanı varken gelmeyenleride allaha havale ettim
Aynen öyle canım benim bende öyle yaptım eşler de ne kadar destek olabilirse insan ariyo birilerini işte Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Aynen öyle canım benim bende öyle yaptım eşler de ne kadar destek olabilirse insan ariyo birilerini işte Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Canim cok gecmis olsun...allaj yardimcin olsun..insalllahh en kisa zamanda evinize dönersiniz.

Canım Allah şifa versin. Bir an önce atlatır inş. Bugünler geçecek. Çok hırpalama kendini

slm kızlar birşey sormak istiyorum doğum yapalı 19 gün oldu sipinal anesteziyle sezeryan oldum pilates yapsam dikişlerim zarar görürmü acaba siz yapıyormusunuz

Günaydın canlar
Yavrularımizla mutlu günlerimiz olsun inşallah
Kaç dk emiyo bebekleriniz kizlar bu dk kafayı bozdum artik ben bi buçuk satte emzir kaç dk emdi kontrol et
Canim kaç
günlük bebeğin benim kızimda bir buçuk saatte bi emiyor bazen ön dk bazen yarım saate kadar çıkıyor bir standart oturtamadik yani ama benim kızım 3 hafta erken doğdu normalde mayıs annesi olacakken nisan annesi oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…