- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.761
Ben var im ben... hastaneden çıktığımin ertesi kv. Sabahtan gitti zaten hastane de de kalmamıştı eve geldi tek kaldı biz iki gün hastaneydeyken. Yerimden kallamiyirm tüm karnım belim yirtilircasinà agriyor. Sadecé eşim mmm var herseé ye koşuyor . İçim parçalanıyor resmen . Daha bebeğimin altını alamadım. Gazını cikarmdim. Çok bunaliorum ben deKızlar çok bunaldim gerçekten bana bi yol gösterin ev bebek tecrübesizlik yetiştiremiyorum yardım eden bi kimse yok sadece eşim var benim gibi yalnız olan var mı nasıl yapıyorsunuz
Bugun 4. Günümüz ama göbeğé gün gün azalacak gözüyle bakiorum.19. Günde hala ayni mi kalacak acabaenerjim yok ama kocaman bi göbeğim var canm ve bayram geliyo memlekete gidicem
Bana da Dr ilk doğum yaptığımda apranax vermişti , ama ben ağır diye parol aldım, sadece 1 gün çok Ağrı'm olmştı o Zaman almıştım ; çok mecbur kalırsan kalırsan kullanabilirsin bence ama kullanmasan iyi olurKızlar ağrılar im için . Dayanamayip majezik içiyorum ağrı kesici yani. Doktor parola yazmıştı o etku etmio.ÇOK zarar verir mi ya bebeğime sütüme falan
Geçmiş olsun canım. Benim hamilelikte olmuştu. Zencefil bal süt karışım ı icmistik birebir diKızlar Boğaz'larım çok acıyor , galiba grip oluyrm , emzikliyken grip için ne yapabilirim ?
Ay cnaimKızlar ağrılar im için . Dayanamayip majezik içiyorum ağrı kesici yani. Doktor parola yazmıştı o etku etmio.ÇOK zarar verir mi ya bebeğime sütüme falan
Ay erken göndermişim. Kıyamam sana. Ağrılar çok zor.Kızlar ağrılar im için . Dayanamayip majezik içiyorum ağrı kesici yani. Doktor parola yazmıştı o etku etmio.ÇOK zarar verir mi ya bebeğime sütüme falan
Yapıyorum canım her ıkınmaya başladığında ohooooo masaja rahatlıyor o zaman.günde bir fincan rezene içiyorum şimdi ona takviye kimyon çayı da icecegim zaten sut olsun diye içtiğimiz takviye caylarda da rezene var.mastil diye gaz damlası kullanıyoruz çok şükür o biraz iyi geldi.şimdilik böyle bakalım.Çok şükür bizde pek gaz sorunu olmadı ama yinede rezene kullanıyorum, bebek yagiyla felan karnına masaj yapsan yada ayaklarını hafifçe karnına itip ceksen belki faydası olur
Gazdan dolayı sürekli emme isteği canım benimkide öyle. Doymasa ağlarBizimki de öyle canım maalesef bazen Sutum yetmiyo diye dusunuyorum ister istemez
CANİM is guc yapmayın ilk dönemde ne kadar dinlenme o kadar süt bebisler uyurken sizde uyuyun sütü arttıran en büyük etkenlerden biri stressiz olacaksın uyuyacaksin bol bol dinleneceksin :)Ay erken göndermişim. Kıyamam sana. Ağrılar çok zor.
Ama majezik kullanma. Bebeğe geçiyor direk. Sütüne etki etmeyen ağrı kesiciler de var. Doktorunu ara. Agrilarima dayanmıyorum de. O gerekli olanı verecektir. Bende ağrı kesicilerim bitince majezik alacak oldum. Dr olan Ablama bi sorayım dedim. İyi ki de sormusum. Sakın alma dedi.
Az sabır kızlar. Ben ameliyattan sonra ki 8. Günümde ilaçsız dayanabildim. Zaten 5. Gunumden itibaren en az bir saat dışarı çıktim her gün. Bugün 9. Günümüz iki gündür hiç ilaç almadım.
Ilacı kesince birden kilom ve odemim de düştü. 3_4 kilo birden gitti. Kilosunda zaten değilim ben de ekstra dolu da... Odemden çok şikayetçiydim. Sağ ayağım davul gibiydi ve aciyodu. Ama şimdi birden geçti.
Isleei de dusunmeyin. Eve yetismeyin. Bırakın dağınık kalsın. Caninizla ve cancağınizla uğraşın. İlk kırk gün böyleyiz. Geçici bir süreç bu. Beğenmeyen eline süpürge alıp evimizi silsin supursun, iki kap yemek yapsın. Boş konuşanı dinlemeyin sakın. Öperim hepinizi. Moraliniz bol olsun.
Mazejik içme canım normalde bile mideye çok zararlı. Doktoruna danış farklı bir ağrı kesici verir bence.parol etki etmedi mi hicKızlar ağrılar im için . Dayanamayip majezik içiyorum ağrı kesici yani. Doktor parola yazmıştı o etku etmio.ÇOK zarar verir mi ya bebeğime sütüme falan
ilk günler kadar büyük değil canm günden güne küçüldüğü doğru ama hala kocaman ben biraz fazla kilo aldım hamilelikte ondan bideBugun 4. Günümüz ama göbeğé gün gün azalacak gözüyle bakiorum.19. Günde hala ayni mi kalacak acaba
Kızlar bu bebeğin doyduğunu nerden anlicaz biz kaka çiş 5 6 yapınca doymuş diyorlar ki fazlasını yapiyo ama bizimki hala meme istiyo anlamadım gazini da cikartiyorum altı da temiz
Kızlar ağrılar im için . Dayanamayip majezik içiyorum ağrı kesici yani. Doktor parola yazmıştı o etku etmio.ÇOK zarar verir mi ya bebeğime sütüme falan
Aynı şeyi ben demişim sanki önceki mesajımda :))))))CANİM is guc yapmayın ilk dönemde ne kadar dinlenme o kadar süt bebisler uyurken sizde uyuyun sütü arttıran en büyük etkenlerden biri stressiz olacaksın uyuyacaksin bol bol dinleneceksin :)
Canım benim yaa gerçekten yalnız olmak zor ama ben hep kendime şunu diyorum bu zamanlar da gecicek yavrularımizla dışarı cikicaz gezicez inşallah Rabbim tez vakitte şifa versin iyi ol da bebeğine rahatça bakBen var im ben... hastaneden çıktığımin ertesi kv. Sabahtan gitti zaten hastane de de kalmamıştı eve geldi tek kaldı biz iki gün hastaneydeyken. Yerimden kallamiyirm tüm karnım belim yirtilircasinà agriyor. Sadecé eşim mmm var herseé ye koşuyor . İçim parçalanıyor resmen . Daha bebeğimin altını alamadım. Gazını cikarmdim. Çok bunaliorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?