- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
-
- Konu Sahibi CadiKazani
Geçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebeginiBende 1,5 ay önce ölü bebek doğurdum 2016 mayıs annesi olmayı düşünüyorum inşallah olur: )
İnşallah canımGeçmiş olsun inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebegini
Bir diğer önemli konu ; Burada grup oluşumundan sonra Facebook grupları kurulmaya başlanıyor. Bu tür grupların kurulmasına asla karşı değiliz fakat facebook grubu kurulduğu zaman Facebook üzerinde kendini deşifre etmek istemeyen üyelerimiz bu gruba katılamıyor, katılmıyor. Bu süreç sonrasında burada paylaşım azalıyor azalıyor ve burada paylaşım yapacak üyelerimiz de maalesef bu başlıktan soğuyup başlığı terk ediyor. Bu konuda çok ciddi şikayetler alıyoruz. Bu sebeple Facebook grubu kurup buradan yönlendirme yapan üyelerin profilleri önce uyarılacak, bu gruplara davete devam edilmesi durumunda ise üyelikleri tamamen kapatılacaktır.
tebrikler hayırlı olsun sat. nezamandı idrar testiyle mi öğrendin regl gecikince? bende bekliyorum şuanda da
Saol cnm darısı isteyen herkese inşallah evet ıdrarla öğrendim sat 18temmuz adetime 4 gün kala erken gebelik negatifti 3gün sonra pozitif çıktı Rabbime şükürler olsun pzt Dr gitcem bakalım hayırlısı inşallah sorunsuz sağlıklı bi hamilelik gecirir im ve hayirlisiyla sağlıklı bebişim olurtebrikler hayırlı olsun sat. nezamandı idrar testiyle mi öğrendin regl gecikince? bende bekliyorum şuanda da
Hadi inşallah cnm hayırlısı olsunBenim bat.da 7 eylul. Ama gebe olduğumdan şupeleniyorum. İnnlllh bu topiğin annesi oluruz hepimiz bayanlar
Adetime 1 2 gun var.tatile cikiyoruz. Ters bi zamanlama oldu ama bakalim ne olacak.
Tek farkettigim ellerde sisme oluyor. Bide ani hareketlerde kasiga agri saplaniyo
canım sen ilk haftadan nasıl oğrendin kiSaol cnm darısı isteyen herkese inşallah evet ıdrarla öğrendim sat 18temmuz adetime 4 gün kala erken gebelik negatifti 3gün sonra pozitif çıktı Rabbime şükürler olsun pzt Dr gitcem bakalım hayırlısı inşallah sorunsuz sağlıklı bi hamilelik gecirir im ve hayirlisiyla sağlıklı bebişim olur
Hadi inşallah cnm hayırlısı olsun
Hadi hayırlısı inşallah cnm