- Konu Sahibi CadiKazani
- #55.741

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde oyleyiz canım benim 20gunluk benimde bebeğim saati yok tecrübesizlik başa bela yaaaCanim kaç
günlük bebeğin benim kızimda bir buçuk saatte bi emiyor bazen ön dk bazen yarım saate kadar çıkıyor bir standart oturtamadik yani ama benim kızım 3 hafta erken doğdu normalde mayıs annesi olacakken nisan annesi oldum :)
Canim aptamil bebeklere çok gaz yapıyor diye biliyorumCanım çok tecrübem yok ama kardeşim kızına aptamil kullanmıştı hastanede de bize aptamil verdiler o nedenle aptamil alıyorum ben de. Sütün yetmediği noktada veriyprum. Sağıyorum bende sütümü öyle veriyprum ilk etapta on dakka emiyo sonra biberon ama buna bile laf ediyolar sağma sütün kesilir bilmem ne napayım ki böyle en azından anne sütü alıyo çok şükür azalma kesilme falan da yok sütüm geldiği sürece böyle devam edeceğim biterse yapacağım bişey yok mama yiyen tek çocuk benimki değil sonuçta :)
Bir de gaz problemleri başladı ki sormaâaBizde oyleyiz canım benim 20gunluk benimde bebeğim saati yok tecrübesizlik başa bela yaaa
Maalesef canım benim bi eşim var çok zor geçiyor zaman uykusuzluk herşey ust uste bu kadar zor olucani dusunmemistimeryesil ay csnim seninki daha vahim merhametsiz insanlarmış öyle
Ben ilk bir hafta kullanmadım sezeryan olduğum icinsonrasında kullandım aytiyetten de sardım gobegimi ama pek bi değişiklik yok hala hamile gibi duruyorum vallakızlar doğumdan sonra korse kullandınız mı? ve kullananlar ne kadar süre kullandı? doktorum tavsiye etmiyorum ben dedi, aile büyükleri kullanmadan olmaz diyor. Ben arada kaldım. Napıcamı şaşırdım.
bizim sıpa da pek huzursuz bugün, yeşilimsi sarı kaka ve sürekli ağlama modunda. evde tek başıma kaldım bugün, elim ayağım dolanıyor bebek ağladıkça. aç mı kaldı yoksa üşüttüm mü çocuğu acaba..
Kaç günlük oldu senin kiBir de gaz problemleri başladı ki sormaâa
Kaç günlük oldu senin ki
O gaz basa bela zaten çıkarıyorum hala ağlıyo emzigee alıştırdın mi
36 günlük oldu canım.4 ayına gelsin de rahat etsin diye gün sayıyorum. Emzik vermedim canım ya damak yapısını bozuyor diyorlar kararsızım emzik konusunda bazen çok ihtiyaç da duymuyor değilim agladiginda susturmak için kolaylık ama işte. ..Kaç günlük oldu senin ki
O gaz basa bela zaten çıkarıyorum hala ağlıyo emzigee alıştırdın mi
İçiyorum canim rezene hatta kimyon çayına da başladım ama ne olursa olsun gazin çaresi yok cekicez mecburRezene cayini öneririm canim gaz için, banada bi arkadaşım dedi 3 gündür kullanıyorum gerçekten çok etkili süte bile faydası oldu gibi, günde 3 4 ölçek mama veriyordum 2 gündür hiç vermedim sütüm fazlasıyla yetti, bi deneyin derim
Bizimki de öyle canım maalesef bazen Sutum yetmiyo diye dusunuyorum ister istemezGalactago damlayi unutmusum canlar. Allaha şükür bebeğime daha hiç mama vermedim şakır şakır değil sutum ama bebegimin doydugunu hissediyorum. Ama bebeğim gazi olsa meme istiyor korksa meme istiyor kayinvalidem de sürekli niye emiyor bu cocuk sütun yetmiyor karnı doymuyor mama alalm deyip duruyor sinirimi bozuyor. Evde yalnız olanları kiskandim valla.
İçiyorum canim rezene hatta kimyon çayına da başladım ama ne olursa olsun gazin çaresi yok cekicez mecbur
enerjim yok ama kocaman bi göbeğim var canm ve bayram geliyo memlekete gidicemmelekper34 kendinde o enerjiyi buluyon maşallah canım
yesilcan86 canim rezeneyi nasil aldin nasil kullaniyorsun ben de baslayacagim ona gaz sancilarimiz cok fena.. dun 12 den 8 e kadar agladi doktorumuz biogaia damla verdi ona da basladik ama daha uc gun oldu bi haftadan once etkisini gostermezmis
eryesil canim emzirme konusunda ben dk tutmuyorum artik kontrolumuzde doktorum artik ne zaman isterse o zaman emzir zaten o doydugunda birakir dedi.. bi de benim sutum az geliyo gündüz surekli uyanik olup emmek istedigi icin mama vermeye devam ediyorum ki bazen beni emmese bile acikmamis oluyo mamayi almiyo