2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bizde oyleyiz canım benim 20gunluk benimde bebeğim saati yok tecrübesizlik başa bela yaaa

C
Canim aptamil bebeklere çok gaz yapıyor diye biliyorum

Ben ilk bir hafta kullanmadım sezeryan olduğum icinsonrasında kullandım aytiyetten de sardım gobegimi ama pek bi değişiklik yok hala hamile gibi duruyorum valla 35 gün oldu doğum yapali

satwa canım çok geçmiş olsun, boş yere kendini paralama senin elinde olan bişey değil sonuçta, Rabbim bebeğinin ve senin yardimcin olsun inşallah

Kaç günlük oldu senin ki
O gaz basa bela zaten çıkarıyorum hala ağlıyo emzigee alıştırdın mi

Rezene cayini öneririm canim gaz için, banada bi arkadaşım dedi 3 gündür kullanıyorum gerçekten çok etkili süte bile faydası oldu gibi, günde 3 4 ölçek mama veriyordum 2 gündür hiç vermedim sütüm fazlasıyla yetti, bi deneyin derim

Kaç günlük oldu senin ki
O gaz basa bela zaten çıkarıyorum hala ağlıyo emzigee alıştırdın mi
36 günlük oldu canım.4 ayına gelsin de rahat etsin diye gün sayıyorum. Emzik vermedim canım ya damak yapısını bozuyor diyorlar kararsızım emzik konusunda bazen çok ihtiyaç da duymuyor değilim agladiginda susturmak için kolaylık ama işte. ..

yesilcan86 canim rezeneyi nasil aldin nasil kullaniyorsun ben de baslayacagim ona gaz sancilarimiz cok fena.. dun 12 den 8 e kadar agladi doktorumuz biogaia damla verdi ona da basladik ama daha uc gun oldu bi haftadan once etkisini gostermezmis

eryesil canim emzirme konusunda ben dk tutmuyorum artik kontrolumuzde doktorum artik ne zaman isterse o zaman emzir zaten o doydugunda birakir dedi.. bi de benim sutum az geliyo gündüz surekli uyanik olup emmek istedigi icin mama vermeye devam ediyorum ki bazen beni emmese bile acikmamis oluyo mamayi almiyo

İçiyorum canim rezene hatta kimyon çayına da başladım ama ne olursa olsun gazin çaresi yok cekicez mecbur

Ben hastaneden çıktığım gün eczaneden anason ve rezene karışımı almıştım (tohum olarak sallama çay olarak değil). Hergun kahvaltıda ve akşam birer fincan iciyorum gaz sorunumuz olmadı. Geçenlerde bitmişti anlamadığım için 2 gün icmedim çok gazi oldu uykudan uyandı Surekli biz de işe yaradı ama sürekliliğini sağlamak lazım sanirim. Emzirme içinde mamsel stil tea ve hipp natal herbal nursing emzirme çaylarindan 2ser fincan içip aynı zamanda hergun 1tane malt içeceği ile destekliyorum. Emzirme çaylarindan içindeki diğer bitkiler sakinleşmesini de sağlıyor.

Galactago damlayi unutmusum canlar. Allaha şükür bebeğime daha hiç mama vermedim şakır şakır değil sutum ama bebegimin doydugunu hissediyorum. Ama bebeğim gazi olsa meme istiyor korksa meme istiyor kayinvalidem de sürekli niye emiyor bu cocuk sütun yetmiyor karnı doymuyor mama alalm deyip duruyor sinirimi bozuyor. Evde yalnız olanları kiskandim valla.

Kızlar bebeğimin omurgasını elimle hissediyorum zayıflıktan mı acaba???

Kızlar bu bebeğin doyduğunu nerden anlicaz biz kaka çiş 5 6 yapınca doymuş diyorlar ki fazlasını yapiyo ama bizimki hala meme istiyo anlamadım gazini da cikartiyorum altı da temiz

Bizimki de öyle canım maalesef bazen Sutum yetmiyo diye dusunuyorum ister istemez

İçiyorum canim rezene hatta kimyon çayına da başladım ama ne olursa olsun gazin çaresi yok cekicez mecbur

Çok şükür bizde pek gaz sorunu olmadı ama yinede rezene kullanıyorum, bebek yagiyla felan karnına masaj yapsan yada ayaklarını hafifçe karnına itip ceksen belki faydası olur

Aktardan tohum olarak aldım canım. Kaynamis 1 bardak suya 2 çay kaşığı atiyorum 10 dk dinlendiriyom süzüp iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…