- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.181
Canım yumurta akı gibiyse yapışık yapışık nişandirKızlaar günaydınn
Benden dün öğlenden beri ara ara. Yumurta akı gibi sümükümsü ama çok yoğun hafif sarımsı bi akıntı geliyo .nişan değildir dimi o .hamileliğin başından beri ilk defa gördüm böyle bir akıntı.normalde beyaz krem gibi bişydi o kesilde bu gün içinde ara ara geliyo...
Ay ben cok heycanliyim uyanik olamam heralde bu nedenle geneli tercih edicemCanim benim kadın doğum Dr um spinal önerdi epidural i değil
Anestezi doktoru ile henüz görüşmedim
Bakalim o ne diyecek
Onun Uzmanlığına ve tavsiyesine göre hareket edicem sanırım
Ben ilkini epidural olmuştum
Bunda naparim bilmem
Ben de kararsizim
Canim benim bebek de 4.40 gr doğdu ve hep iri bebekti zaten 4 kilo net bekliyordukKızlar bebegin kilosu 4 kilo çıktı doktor sezaryan dedi normal riskliymiş ben kararsız kaldım
Canım yumurta akı gibiyse yapışık yapışık nişandir
Ama benimki kristal gibi parliyordu ve renksizdi
Sen sarimsi demişsin
Bi o beni düşündürdü belki nişan değildir diye
Canım bazen saat başı bazen 15 dk da bi o ne zaman isterse artık. Geceleri 2.5-3 saate bi kalkıyı kendinden geneld. Sen de illa 1saat diye şartlama istersen gece 3saati bulabilr demişti bna drKızlar bi merhaba deyip kacicam bütün doğuranlar Rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhhatle
Tek tek alintiyamadim ama kakasi normalmiş çok sagolun öpücükler hepinize bu arada kızlar kaç saatte bi emziriyosunuz bebeleri ben 2 saati dolmadan emzirmeye çalışıyorum uykusuzluk doruk nokta da ama yavrular değer herseye
Oyy benim kucuk kizimin adasi defne kuş gelmiss hemde hic annesini yormadanSelam kızlar dün bu saatlerde 39+5 de doğum yaptım ve defnemize kavuştuk. Gece 11 gibi suyum sızdı geldik sancı yok diye geri gönderdiler. Eve üçte gittik yarım saat uyumuştum ki sırılsıklam uyandım beş gibi tekrar hastaneye geldik sancılarım başlamıştı bu sefer. Dört saat içinde açılma 9 cm oldu ve bebiş geldi :) dün gece de gelmese sezeryan olacaktı allah biliyo hiç gönüllü değildim ona da :) bebişte ben de çok rahat bi doğum süreci geçirdik hızlı ve kolay oldu ikimizde iyiyiz suan. Tek sorunumuz sütün gelmemesi suan için.
Benim en basindan beri hep onde gidiyordu 32. Haftada plasenta yaslanmasi cikti o zamandan beride iki hafta gerideBenim SAT 18ağustos. Yani bugün 41.hafta bitmesi lazım. Ama baştan beri, geç döllenme sanırım, 2-3hafta geriden geliyor diyorlardı. Dün 36+2çıktı. Yani benim de ne zaman doguracam belli değil
Emziren anneler kesinlikle yememeniz gereken uç şey kayısı kavun ve tüylü acur bebeklerinizi zehirlersiniz haberiniz olsun
Gozun aydin.Hamdolsun rabbime ayin 23unde yawrumu alnayi nasip etti normal kismet olmadi sezryan oldum gaz sancisindan ölüyorum meme uclarimda cok yara lutten bi fikri olan varsa yardimci olsun
Hepsi cnm zehirli ishal yapıyormuş kesinlikle yemeyinCanım kuru kayısı mı yoksa yaş kayısı mı ilk defa duydum biraz açarmısın.
Ne sebeple zehirler peki? Kavunda kayisida oglumu emzirirken hep yedim benEmziren anneler kesinlikle yememeniz gereken uç şey kayısı kavun ve tüylü acur bebeklerinizi zehirlersiniz haberiniz olsun
Yenilen seyler direkt olarak anne sutunu etkilemez. Etkilrdigi nadir durumlar olur ama bunda da genelde sut urunleri etkili olur. Senin dedigin meyveler belliki bi annede bebegini etkilemis. Ama bu herkesin basina gelebilecek bisey degil.Hepsi cnm zehirli ishal yapıyormuş kesinlikle yemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?