2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Be
Kızlar bebegin kilosu 4 kilo çıktı doktor sezaryan dedi normal riskliymiş ben kararsız kaldım
Benim ki doğumdan 3 gün önce 3550 liydi en az 3600 bekliyordum hep iyiydi kilosu çünkü 3100 doğdu etkilemek istemem birebir aynı kilo da doğan da çok ama yazmak istedim .. normal doğum yanlısi bi doktor sa eğer doktoruna bırak canım kararı

Ara ara bel ve kasıklarda ağrı var ama devamı gelmiyo düzenli değil yaniii
Bu ağrılar i takip et canım düzenli olmasa da gün içinde şiddetli devam ediyosa ara ara hiç geçmediyse doğum belirtisi olabilir benim hafif adet ağrısi ile başladı sabah ve düzensiz olarak hep devam etti en son şiddetli kasilmalara dönmüştü akşam

flower fairy geçmiş olsun canım. Benimkiler de aynı. O yüzden bugün anneme doğuma bir ay varmış daha dedim. Geçen geldi. Belim ağrıyordu. Poposunu kaldırmadı. Oturmaya gelmiş. Yemek istediği neyse pisirttirdi yemek öncesi meyve istedi. Çayın ilk bardaginda sütlü kahve istedi. Restorana gelmiş mübarek. Suyunu bile benden istedi. Yedi içti tuvaletini yaptı gitti. Çamaşırlar Bulaşıklar yığıli bakmadı da görmedi de. Eşim de annemin buyurganligi yüzünden gelmesini istemiyor. Açıkça söyledi bana gelip durmasın diye. Benim kaynanam annemden 25yas büyük benden su istemez çayını kendi doldurur. Ablam da amnemin kankasi. Gölge etmesinler başka ihsan istemem yani...

Öyle yatiriyorum canım da, şikayetim kusması değil kusana kadar emmesi, kusup tekrar emmesi
Benimki yapıyor bunu cok sık olmasa da.
Bir kısır döngü oluyor .
Kusunca yeniden acikiyor bebek.
Kızlar bebegin kilosu 4 kilo çıktı doktor sezaryan dedi normal riskliymiş ben kararsız kaldım
Benimkine de oyle dediler 3,5 kilo dogdu.
Bence sırf bu.yüZDEN normalden sasma.

Kızlar yeni anneler
Bebisler yesil kakadan sariya ne zaman doner
5. Gunumuz kaka hala yeşil
Doktor 1 haftalik olunca sariya donmezse getirin dedi bugun ilk kontrolde.

Yok be kuzum ya ne lohusa psikolojisı. Sen anlatınca annem belirdi gözümde. Bugün kayinvalidem geldi kadini utanmasam ondan çok sevcemm. Şimdiden Trip atio bana sen bana gel demedin onu getirdin die..neden böyle bişi yaptım çünkü senin anlattılarini yasamamak için. GELİP DE BEN hastayim deyip İKİ YEMEK pisirip basimi sisirmesin DİE. Ha çok severim üzülürüm aramasa geliyim bendé demese ama insan az buçuk tahmin etmeli keşke başta gel demeseydin. Git demek zor olur.

Ay bi benim boyle saniodum. Sanki sen değil de mesajini ben yazdım gibi !aynen iki gün geldi .herşeyini benden istedi. Doğuma da gelcem dedi yok dedim.. kv. De gelecek ki o da 20 yas büyüktür ondan. O bana yardım eder dedim.. Dio ki ben yardıma değil dé işte merak ediom nasıl olcak die dedi .

Yanlış mı okudum ki ben de böyle duymuştum nihat hocadan. 40 gün dolmadan kanama biterse abdest alınıp ilski olabilir Dié. 40 şart değil die

Ay madem öyle yapcakmış hiç gelmeseymiş canım.çocuklamı uğraşcan sen onlarlamı.benim annem 15 gün kaldı valla çok rahat ettim c.tesi tekrar gelcek bi 15 gün daha kalcak.eşim annem gitmeden başladı daha anne ne zaman gelcen demeye.iki çocuk olunca bide daha zor oluyo.büyükle ilgilense bile bana yetiyo.

Benim 20 gün oldu ve kanamam durdu canım.bencede kanama varsa doğru değil zaten.

Arkadaşlar 14 gün önce doğum yaptım kanamam devam ediyo ama kötü kokusu var bu durumu yaşayan varmı ?

vorones çok güldüm benimki de meraktan sabah akşam ariyor sancı var mı sancı diye? Ben de dogursam haber veririm dedim. Uyuz oluyorum. Yine de soruyor. Daha bir ay var dedim ki doğum yapar yapmaz gelmesin bari.
Merak ve kaygı ediyor başka bişey ettiği yok. Evini bile biz temizliyoruz. Artık ablam yapıyor. Bilerek yapmıyor. Hastalık falan bahane kişilik bozukluğu ışte..

Benimki ya 4 yada 5.gün sariya döndü canim

Canim 9 gun once sezeryan dogum yaptim dikislerim tam iyi değil yatarak emziremiyorum çünkü kendim bile normal yatamıyorum doğru düzgün. Birde sütun yetip yetmedigini kalasindan nasıl anlıyoruz, ağzının kenarından akıyor dla ama cok emin değilim

Kizlaar yarin sezeryan olacagim doktorum aradi anestezi sekli icin spinalmi genelmi istersin dedi bende kararsiz kaldim nasil karar verilirki buna genelde daha fazla yan etki var ama spinalinde riskleri korkutuyor bir yandan spinalin artilari da var ay kafam cok karisik

Canim her gün kakasini duzenlu yapıyorsa
Memeyi kendi doyup birakiyorsa bi daha vermek istediğinde almiyorsa sütun yetiyordur
Bazı bebekler aç olduklarından değil susadiklarindan, anne sıcaklığı istediklerinden ya da ağız tiryakiliginden de memeden ayrilmaz
Bu arada ben de sszaryen olmuştum
Sırf bu yüzden zaten kucağıma alıp değil de yatarak emzirebiliyordum daha rahat
Sende tam tersi olmus

Canim benim kadın doğum Dr um spinal önerdi epidural i değil
Anestezi doktoru ile henüz görüşmedim
Bakalim o ne diyecek
Onun Uzmanlığına ve tavsiyesine göre hareket edicem sanırım
Ben ilkini epidural olmuştum
Bunda naparim bilmem
Ben de kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…