• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selaam taze anneler ve mayisin son gunlrinde meleklerini bekleyen son mayis anneleri.
Benim Defne kizimin tahmini dogum tarihi 26 mayisti. Kizcem o gune dek beklemek istemedi erkenden geldi. Ama yinede o tarihi kendine ikinci dogum tarihi secti kizcem.
26 mayis cuma gunu bi aksilik olmazsa taburcu olucak benim minik kusum. Bizlerden dualarini eksik etmeyen teyzelerimize cook tesekkur ederiz.cook operiz sizi
Birde kizcem oda isisinda vucut isisnji koruyabiliyor mu diye denemek icin acik yataga alinmisti birde kiyafet giydirmislerdi. Size minnak kizcemin ilk kiyafetli halinide gostermek istiyorum. 1540 gr lik minnak defnem
CAM00029.webp

Yenilen seyler direkt olarak anne sutunu etkilemez. Etkilrdigi nadir durumlar olur ama bunda da genelde sut urunleri etkili olur. Senin dedigin meyveler belliki bi annede bebegini etkilemis. Ama bu herkesin basina gelebilecek bisey degil. Eki Görüntüle 1838023 burda dakonuyla ilgili kucuk bir yazi var..
Cnm yinede yememekte fayda var ilk altı aydan sonra ek gıdaya geciyorsun bebisine ondan sonra yiyebilirsin brn cevremdede duydum burda yazmak istemedim olumsuz şeyleri sadece paylaşmak istedim kimsenin burda bu sebepten olumsuz şeyler yaşamaması açısından yiyip yememek sizlere kalmış birşey tabiki

Cnm yinede yememekte fayda var ilk altı aydan sonra ek gıdaya geciyorsun bebisine ondan sonra yiyebilirsin brn cevremdede duydum burda yazmak istemedim olumsuz şeyleri sadece paylaşmak istedim kimsenin burda bu sebepten olumsuz şeyler yaşamaması açısından yiyip yememek sizlere kalmış birşey tabiki
Canim oglumda da yazin dogum yaptim ve her turlu meyveyi yedim ilk alti aydan once. O tuzden diyorum ben. Bi yiyecek direkt olarak sutu etkilemez. Gida alerjisi evet olabiliyor ama bu cok nadir olan birsey ve hangi gidanin da alerji yapacagi belli olmaz. Bir arkadasimda mesela yumurtayi hayatindan bi donem cikarmak durumunda kaldi. Cunku ozellikle yumurta yedigi zaman bebeginde skinti yasiyordu. Yani belli biseyi yemeyerek gida alerjisi riskinden kurtulamayiz belkide bizi baska bisey etkiliycek. Anlatmak istedigim buydu benim

@flower fairy ve diğer aynı durumu yaşayan arkadaşlar sinir oldum yaaa !!! Benim annem bu kadar değil sağolsun yardım da ediyodu ama akşam yenek saati gecene kadar ortada yemek yok ay ne yemek yapayım diye bana sormalar evi b.k götürüyo temizlik yapmamalar elde çıt çıt facede takılmalar sinir oldum ya. Sırf çocukla sen vakit gecir ben yemek temizlik yapim desem tamam der şimdi kardeşim geldi o da aynı. Sütüm olsa da emzirebilsem keske diyo. Ben mi abartıyorm bilmyorm sağolsunlar yardm da ediyolar ama bu şeylere gıcık oluyorm. Yalnız da çok zor... Haftaya kaynanam gelcek o bebden çekinir biraz daha çok nazlanabilirim ona yani diye düşnyorm bakalım... Gerçi ondan da resmen çocuğumu kıskanıyorm lohusalık mı ben mi hasta ruhluyum bilmiyorm. Sanki ben değil de oğlu fln doğurdu çocuğu gbi tavırları deli ediyo. Ay ben de ççok dolmuşum farkettm ki tırlatmaya az kaldı:halay:
Sanirim psikoljimix çok hassas boylr kabul edelim artık çünkü ben de her şey i tdkabiliyorum temizlik vs Kv yapıyo sıkıntı yok ama çok zor olurdu ben yapsaydim çünkü hala yuruyemiyorum bile .. benim sınırim sürekli" sütüm var benim " yani azsa bile düzelir sıkıntı yok mam ile desteklerim i ikna etmeye çalışmak .. ama yok sürekli bi cocuk emmiyo süt yok aç bu çocuk muhabbeti 3 gün oldu ne sütü bekleniyor merak ediyorum ay bak yine çıldırdı m .:KK53:

Selaam taze anneler ve mayisin son gunlrinde meleklerini bekleyen son mayis anneleri.
Benim Defne kizimin tahmini dogum tarihi 26 mayisti. Kizcem o gune dek beklemek istemedi erkenden geldi. Ama yinede o tarihi kendine ikinci dogum tarihi secti kizcem.
26 mayis cuma gunu bi aksilik olmazsa taburcu olucak benim minik kusum. Bizlerden dualarini eksik etmeyen teyzelerimize cook tesekkur ederiz.cook operiz sizi
Birde kizcem oda isisinda vucut isisnji koruyabiliyor mu diye denemek icin acik yataga alinmisti birde kiyafet giydirmislerdi. Size minnak kizcemin ilk kiyafetli halinide gostermek istiyorum. 1540 gr lik minnak defnem
Eki Görüntüle 1838036
Oyyy masallahhhhh verené kurban . Öperiz teyzoslari yer onun kıyafetlerinı. Minnosumuz büyücek 1 yaş tutuleri giyecek .o zaman da paylaş foto annesi.
Sen nasılsın dikişlerin iyi mi sezeryan dan sonra şikayetlerin bitti mi tamamen.
Desené cuma günü evde bayram huzur olucak ;) ;)

Nişanım geldiii :KK35::KK35::KK35::KK35:

Ama ne yapmam gerekiyo herşey uçtu gitti aklımdan heyecean bastı iyice bein bacaklarıma yayılan adet döneminde olan bi sancım var ama doğum sancısımı bu nasıl takip edicem napcam elim ayağıma dolaştı bi anda .normal doğum istediğim için doktorumu aramak istemiyorum hemen doğum yapmış olan arkadaşlar ne şekilde takip ettiniz nişandan sonrasını

Eki Görüntüle 1838036
Canım maşallah demeden geçmedim :) ilk fotosunuda görmüştüm gönülden takip ediyorum seni çok sevindim allah kavuşturdu ve çok güçlü bir bebek hep mesajlarını gördüğümde tebessümle okuyorum ve çok pozitifsin ne güzel son kısımada gelindi çok tatlı allah nazardan esirgesin herkesin kalbini kazandı şimdiden :) Size huzurlu mutlu günler diliyorum darısı başımıza :)

Eki Görüntüle 1838036
Güzelligim benim!! :nazar::nazar:
Maşallah sana. Nazarlar değmesin. Büyüdüğünü okullu olduğunu genç güzel bir kadın olduğunu mezun olduğunu gelin olduğunu hatta bir gün senin de anne olduğunu görmek nasip olsun o güzel ailene. Sağlığıniz limitsiz, huzurunuz sonsuz, birlikteliginiz daim olsun. Evinizde cooooook mutlu günleriniz olsun.
Kocaman kocaman öperim sizi!!

Nişanım geldiii :KK35::KK35::KK35::KK35:

Ama ne yapmam gerekiyo herşey uçtu gitti aklımdan heyecean bastı iyice bein bacaklarıma yayılan adet döneminde olan bi sancım var ama doğum sancısımı bu nasıl takip edicem napcam elim ayağıma dolaştı bi anda .normal doğum istediğim için doktorumu aramak istemiyorum hemen doğum yapmış olan arkadaşlar ne şekilde takip ettiniz nişandan sonrasını
Sakın ol güzelim. Artjk anne olmanın vakti geldi. İnşallah çok güzel bir doğumun olacak yarına. Sancilarinin başlangıç saatlerini yaz bir köşeye. Ya da contracker gibi bir uygulama indir telefonuna. Sancini hissettiğin an butonu var ona basarsın. Sancilairn dalga dalga geliyor olmalı. Eğer bir saat içinde 6 kere sancin başlar biterse o zaman hastaneye gitme zamanı gelmiş demektir. Şansın bol olsun!

Selam kızlar. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Çatı muayenesi oldum. 2 cm kadar acilma varmış ama sancım sıfır olduğundan bebek bir türlü aşağıya inmemiş. Yalnız tansiyonum 14 e 9 çıktı. Doktor iki kere olctukten sonra niye böyle dedi. Ben de çok stres olduğumu artık bir hafta daha bekleyecek gücüm olmadığını söyledim. Beni yarim saat orda tuttu. Nefes egzersizleri yaparak sakinledi. Tansiyonum normale döndü. Kendi kendimi çok strese soktugumu ve istersem yarın suni sancı verebileceğini söyledi. Ben de artık gebeligimin bitmesini istediğimi ama kesinlikle sezeryan istemediğimi o yuzdne suni sancidan cekindigimi söyledim. Dr her şekilde sezeryana dönme ihtimali var. Bebek strese girerse riske atmayız dedi. Ama az sancı vereceğine söz verdi. Açılmam olduğu için biraz sancinin tetikleyecegini ve engel olmaz ise normal doguma başlayacağımızi söyledi. Eğer az biraz sanciyla olmazsa bir kaç gün daha bekleriz dedi. Eşim ve ben de kabul ettik.
Biraz korku içindeyim. Normal doğum yapmayı çok istiyorum.
Muayeneden sonra kanamma oldu. Kahverengi olduğu için nişan değil de muayeneden dolayı olduğunu düşünüyorum. Günlerdir ilk defa da sancılarim var. Belki bebiş bu gece kendi gelir diye umut ediyorum.
Benden haberler böyle. Umarım yarın oğluma kavuşacağım!!

Canım bazen saat başı bazen 15 dk da bi o ne zaman isterse artık. Geceleri 2.5-3 saate bi kalkıyı kendinden geneld. Sen de illa 1saat diye şartlama istersen gece 3saati bulabilr demişti bna dr
Çok sağol canım benim
Biliyorsunuz sürekli etraftakiler emzir emzir diye baskı olunca dayanamıyorum bende aç bırakıyorum diye çocuğu uykusundan ediyorum

Selam kızlar. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Çatı muayenesi oldum. 2 cm kadar acilma varmış ama sancım sıfır olduğundan bebek bir türlü aşağıya inmemiş. Yalnız tansiyonum 14 e 9 çıktı. Doktor iki kere olctukten sonra niye böyle dedi. Ben de çok stres olduğumu artık bir hafta daha bekleyecek gücüm olmadığını söyledim. Beni yarim saat orda tuttu. Nefes egzersizleri yaparak sakinledi. Tansiyonum normale döndü. Kendi kendimi çok strese soktugumu ve istersem yarın suni sancı verebileceğini söyledi. Ben de artık gebeligimin bitmesini istediğimi ama kesinlikle sezeryan istemediğimi o yuzdne suni sancidan cekindigimi söyledim. Dr her şekilde sezeryana dönme ihtimali var. Bebek strese girerse riske atmayız dedi. Ama az sancı vereceğine söz verdi. Açılmam olduğu için biraz sancinin tetikleyecegini ve engel olmaz ise normal doguma başlayacağımızi söyledi. Eğer az biraz sanciyla olmazsa bir kaç gün daha bekleriz dedi. Eşim ve ben de kabul ettik.
Muayeneden sonra kanamma oldu. Kahverengi olduğu için nişan değil de muayeneden dolayı olduğunu düşünüyorum. Günlerdir ilk defa da sancılarim var. Belki bebiş bu gece kendi gelir diye umut ediyorum.
Canim benim yaa...lütfen kendini sartlama ve kuzu gelsin bak ne normal doğurduğunu önemi kaliyo ne sezeryanin inan ki yanında olması yetiyo Rabbim devinini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 1838036
Maşallah maşallah maşallah
Tü tü tü defne hanıma
Ayy ben bile heyecanlandim yaa inşallah kucağında olucak bi kaç gun sonra dualarımız seninle canım benim

Canim benim yaa...lütfen kendini sartlama ve kuzu gelsin bak ne normal doğurduğunu önemi kaliyo ne sezeryanin inan ki yanında olması yetiyo Rabbim devinini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Saol eryesilcim. Umarım hepimiz hakkında hayırlısi olur. Bakalım yarın bize neler gösterecek

Hadi bakalim canim Allah bi avazda kurtarsin insallah hersey istedigin gibi olsun pit die cikariver devinini:)hic stress olma yarin hayirli haberlerini beklioruz

Eki Görüntüle 1838036

Oyy sana kurban olurum, maşallah kuzuma, hadi gözün aydın canım, defnemiz evine abisine kavuşacak inşallah sonunda. Çok sevindim sizin adiniza

Ay hadi hayirlisi canim kolay gelsin yarin icin inşallah kolay bi dogum olur oglusun seni zorlamaz.

Sancilarim var demişsin ya belki doktorun uyarici muayene yapmistir tetiklemistir yarin gittiğinde açılman daha da cogalmis olsun insallah

Back