2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hadi bakalim canim Allah bi avazda kurtarsin insallah hersey istedigin gibi olsun pit die cikariver devinini:)hic stress olma yarin hayirli haberlerini beklioruz

Saolun kızlar. Sancılarim yine yalancı çıktı ve biraz uyuyunca yok oldular. Kanamam da durdu.

Artık yarına kaldı. Bakalım Devin bey teşrif edecekler mi :)

Canim doktoruna guven..ben de kendi sancimla gittim acilma hizlansin diye suni aldim...suni ile kendi sancim cakisinca bebek kalp atimi dustu ama hemen mudahale ettiler suniyi bi kestiler dozu azalttilar vs. Hatta ebe artk bisi yeme icme sezeryana donersek dedignde doktor ne munasebet normal olcak dogum halledicez dedi..doktora kendini net ifade etmissin gerisi takdiri ilahi ve tevekkul...hayirli olsn insallah :)

miranda_1986 dün senden pek ses çıkmayınca merak ettim. doğumun yaklaşmış. Muayene de biraz açılmayı artirabiliyo. Bugün yarın dogumun olabilir bence. Kendini çok güzel ifade etmişsin. Doktorun da ilgili ne güzel seni sakinleştirmiş. Nefes egzersizlerine devam et bence tatlım

shresrr canım sancı aynen öyle oluyo. Bebeğin tam kanaldaysa senin bu zamana kalmadan dogurman lazım, nerdesin nasılsın acaba? Derin nefesler al her sancıda hatta çömel. Açılman kolaylaşır ve acı cekmezsin. Hala dogurmadiysan tabi :) hadi hayırlı haberler bekliyoruz senden. Hızlı nefes alıp vermek veya bağırmak bebeği strese sokar o yüzden nefesini kontrol etmelisin. Öpüyorum

Dün gorkem beyin göbeği kanadı ikinci kanayışı olunca soluğu doktorda aldık ve k vitamini verdi ağzından kanamaz daha dedi aklınızda olsun kızlar göbeği düşer de kanarsa korkmayın sağlık ocağına goturdum ben şimdi iyi tabi o vitamini atana kadar huysuzlandik biraz o kadar

Saolun kızlar. Sancılarim yine yalancı çıktı ve biraz uyuyunca yok oldular. Kanamam da durdu.

Artık yarına kaldı. Bakalım Devin bey teşrif edecekler mi :)
Canııım açılman olmasına cok sevindim ınsallah sağlıkla al artık kucağına ama normal olmazsa da üzülme şartlama kendini inan spinal de cok rahat sezaryanın genel anestezi olanı kötü sadece ben bılıyrsn spinal oldum ne bel ne bas ne gaz agrısı çekmedim doğumdan sonrada 2 3 gün yürürken biraz kibar yürüyorsun o kadar 1 hafta olmadan evimi bile tek basıma altını üstüne getirerek temizledim annem falan basından beri yanımda olmadı kendim ilgilendim ama tabıkı normal olursa cok daha iyi ınsallah hayırlısı hangisi ise o olsun Hakkı'nızda guzel haberlerini okuyalım ınsallah Can'ım benim

Kızlar burda gecenin iki buçugu. Yarım saat kadar önce gaz sancilariyla uyandım ve wc ye çıkma ihtiyacı duydum. Wc den sonra rahatlayip yatağıma geri döndüm. Telefonda oyun oynuyordum ki birden şiddetli bir bel ağrısı hissettim. Tekrar wc ye geldim ve kanadigimi gördüm. Sanırım nişanım geliyor ama bir kere de gelmedi. Ara ara mukusla birlikte pembe bir akıntım oluyor. Ben Nisan tek seferde geliyor sanıyordum. Böyle devamlı gelen var mı aranızda??

Yoksa ben cidden kanıyor muyum??

Can'ım nişan az az bı kac defada da gelebilir ama tabi Şakır şakır ya da cok kıpkırmızı bı kanaman olursa hemen dr una ara hastaneye git derim sakin ol ama mukusla pembe demişsin sorun yok bence nişanın gelen birkaç defa gelebilir oyle tek gelmedigıde oluyor

Anladım. Bir kaç seferde geliyorsa nişan o zaman. Arada biraz pembe kanamam da var. Ama sancılarim da basladi. Devin paşa suniye gerek kalmadan geliyor sanırım.

Anladım. Bir kaç seferde geliyorsa nişan o zaman. Arada biraz pembe kanamam da var. Ama sancılarim da basladi. Devin paşa suniye gerek kalmadan geliyor sanırım.

Hadi gözün aydın. İnşallah hızlıca, çok sağlıklı, sorunsuz bir doğum olur, alırsın Devini kucağına :)

Sabah mesaj atacaktım sana aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyoruz benim de hem ağrım vardı dün gece hem de tansiyonum yüksek seyir ediyor. Dua et bizim gibi bekleyenlere

Canım bana suni sancı vermişlerdi ve açılma olurken kanamam olmuştu. Ebe bu iyi bir şey açılmanın olduğunu gösterir demişti. Bence açılman gerçekleşiyor. İnşallah sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza.kolay hayırlı bir doğumun olsun

Maşallah minik defneye ya nasıl hızlı toparladı. Az kalmış taburcu olmasına gözünüzaydın canım. Bizim defneler pek nazlı heralde bizimkini de dün yoğun bakıma yatırdık kan değerleri yüzünden sarılığa arttı

Canım benim nişanım olmamıştı ama suyum geldikten beş saat sonra falan sancılarım başlamıştı. Doğum sancısı çok sık gelmeye başlıypr geldiğinde ayırt edersin mutlaka.

Selamlar herkese dün bebeğimzi yoğun bakıma bırakmak zorunda kaldık oraya bıraktığımızdan beri içim içimi yiyo çok ağladım ama sağlığı için dayanmak zorundayım bugün yada yarın taburcu olcak.
Süpheli durumlarda mutlaka bebeğinizin takibini iyi yapın kızlar. Bizim sarılık yükseldi beslenmesinde sorun olmamasına rağmen. Meğer kan değerlerinden biri yüksekmiş kanı çok yoğun va katıymış geciksek pıhtı atma sorunu olabilirmiş erken farkedildi. Şimdi kanı alıp sulandırıyolar ve ışık tedavisi yapılıyo. Bebeğim çok kırmızıydı baya bi hemde çok çabuk daha fazla kızarabiliyodu. Kanı çok fazla olduğundanmş muhtemelen.

Bayanlar bende 40 haftayı geçenlerdenim. Suni olacak derken doktorum vajinaya propes denilen bir ilaç yerleştirdi sabah 9.30 da. Bütün gün gezdim dolaştım gece hastanede odaya yerleştirdiler. Uyudum. 2.30 gibi kuvvetli bir sancıyla uyandım ve suyum geldi. Doğumhaneye indirdiler. Sabahtan hiç açılmam yokken 4cm açılmam olmuştu. 10 dk sonra tekrar baktılar 5cm olmuş kısa sürede ıkınma hissi gelmeye başladı. Saat 4.30 da kızım doğdu. Hamdolsun 1 günlük olduk bile. Darısı doğum yapacak olanların başına

Günaydın kızlar. Bugün doğum yapalı tam bir hafta oldu. İnanılmaz yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. Yatak odasında geçiyor 24 saatim. Emzir, süt sağ, tekrar emzir tekrar süt sağ şeklinde. Mastit oldum çok şükür şimdi daha iyiyim. Ama göğüslerimi sağmazsam mahvoluyorum. Göğüs uçlarım ise yara oldu. Krem sürüyorum süt sürüyorum ama faydasız. Çünkü emzirmeye çalışırken memeyi ilk başta bir türlü tutmuyor. Her emzirme o yüzden kabusa dönüyor. On dakika tutturmaya çalışıyorum o da yaraların artmasına neden oluyor. Tuttuktan sonra güzel emiyor ama ilk başta bir türlü tutmuyor. Oturarak emzirıyorum popo bel göçüyor.

Oyy ben y
yerim bu minigi masallah toparlamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…