- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.221
Hadi bakalim canim Allah bi avazda kurtarsin insallah hersey istedigin gibi olsun pit die cikariver devinini:)hic stress olma yarin hayirli haberlerini beklioruz
Ay hadi hayirlisi canim kolay gelsin yarin icin inşallah kolay bi dogum olur oglusun seni zorlamaz.
Sancilarim var demişsin ya belki doktorun uyarici muayene yapmistir tetiklemistir yarin gittiğinde açılman daha da cogalmis olsun insallah
Canim doktoruna guven..ben de kendi sancimla gittim acilma hizlansin diye suni aldim...suni ile kendi sancim cakisinca bebek kalp atimi dustu ama hemen mudahale ettiler suniyi bi kestiler dozu azalttilar vs. Hatta ebe artk bisi yeme icme sezeryana donersek dedignde doktor ne munasebet normal olcak dogum halledicez dedi..doktora kendini net ifade etmissin gerisi takdiri ilahi ve tevekkul...hayirli olsn insallah :)Selam kızlar. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Çatı muayenesi oldum. 2 cm kadar acilma varmış ama sancım sıfır olduğundan bebek bir türlü aşağıya inmemiş. Yalnız tansiyonum 14 e 9 çıktı. Doktor iki kere olctukten sonra niye böyle dedi. Ben de çok stres olduğumu artık bir hafta daha bekleyecek gücüm olmadığını söyledim. Beni yarim saat orda tuttu. Nefes egzersizleri yaparak sakinledi. Tansiyonum normale döndü. Kendi kendimi çok strese soktugumu ve istersem yarın suni sancı verebileceğini söyledi. Ben de artık gebeligimin bitmesini istediğimi ama kesinlikle sezeryan istemediğimi o yuzdne suni sancidan cekindigimi söyledim. Dr her şekilde sezeryana dönme ihtimali var. Bebek strese girerse riske atmayız dedi. Ama az sancı vereceğine söz verdi. Açılmam olduğu için biraz sancinin tetikleyecegini ve engel olmaz ise normal doguma başlayacağımızi söyledi. Eğer az biraz sanciyla olmazsa bir kaç gün daha bekleriz dedi. Eşim ve ben de kabul ettik.
Biraz korku içindeyim. Normal doğum yapmayı çok istiyorum.
Muayeneden sonra kanamma oldu. Kahverengi olduğu için nişan değil de muayeneden dolayı olduğunu düşünüyorum. Günlerdir ilk defa da sancılarim var. Belki bebiş bu gece kendi gelir diye umut ediyorum.
Benden haberler böyle. Umarım yarın oğluma kavuşacağım!!
Canııım açılman olmasına cok sevindim ınsallah sağlıkla al artık kucağına ama normal olmazsa da üzülme şartlama kendini inan spinal de cok rahat sezaryanın genel anestezi olanı kötü sadece ben bılıyrsn spinal oldum ne bel ne bas ne gaz agrısı çekmedim doğumdan sonrada 2 3 gün yürürken biraz kibar yürüyorsun o kadar 1 hafta olmadan evimi bile tek basıma altını üstüne getirerek temizledim annem falan basından beri yanımda olmadı kendim ilgilendim ama tabıkı normal olursa cok daha iyi ınsallah hayırlısı hangisi ise o olsun Hakkı'nızda guzel haberlerini okuyalım ınsallah Can'ım benimSaolun kızlar. Sancılarim yine yalancı çıktı ve biraz uyuyunca yok oldular. Kanamam da durdu.
Artık yarına kaldı. Bakalım Devin bey teşrif edecekler mi :)
Can'ım nişan az az bı kac defada da gelebilir ama tabi Şakır şakır ya da cok kıpkırmızı bı kanaman olursa hemen dr una ara hastaneye git derim sakin ol ama mukusla pembe demişsin sorun yok bence nişanın gelen birkaç defa gelebilir oyle tek gelmedigıde oluyorKızlar burda gecenin iki buçugu. Yarım saat kadar önce gaz sancilariyla uyandım ve wc ye çıkma ihtiyacı duydum. Wc den sonra rahatlayip yatağıma geri döndüm. Telefonda oyun oynuyordum ki birden şiddetli bir bel ağrısı hissettim. Tekrar wc ye geldim ve kanadigimi gördüm. Sanırım nişanım geliyor ama bir kere de gelmedi. Ara ara mukusla birlikte pembe bir akıntım oluyor. Ben Nisan tek seferde geliyor sanıyordum. Böyle devamlı gelen var mı aranızda??
Yoksa ben cidden kanıyor muyum??
Anladım. Bir kaç seferde geliyorsa nişan o zaman. Arada biraz pembe kanamam da var. Ama sancılarim da basladi. Devin paşa suniye gerek kalmadan geliyor sanırım.Can'ım nişan az az bı kac defada da gelebilir ama tabi Şakır şakır ya da cok kıpkırmızı bı kanaman olursa hemen dr una ara hastaneye git derim sakin ol ama mukusla pembe demişsin sorun yok bence nişanın gelen birkaç defa gelebilir oyle tek gelmedigıde oluyor
Ay hadi ınsallah Can'ım bizi merakta bırakma guzel haberlerle gel gelsin artık devin oğlan da sevelim fotolarınıAnladım. Bir kaç seferde geliyorsa nişan o zaman. Arada biraz pembe kanamam da var. Ama sancılarim da basladi. Devin paşa suniye gerek kalmadan geliyor sanırım.
Anladım. Bir kaç seferde geliyorsa nişan o zaman. Arada biraz pembe kanamam da var. Ama sancılarim da basladi. Devin paşa suniye gerek kalmadan geliyor sanırım.
Kızlar burda gecenin iki buçugu. Yarım saat kadar önce gaz sancilariyla uyandım ve wc ye çıkma ihtiyacı duydum. Wc den sonra rahatlayip yatağıma geri döndüm. Telefonda oyun oynuyordum ki birden şiddetli bir bel ağrısı hissettim. Tekrar wc ye geldim ve kanadigimi gördüm. Sanırım nişanım geliyor ama bir kere de gelmedi. Ara ara mukusla birlikte pembe bir akıntım oluyor. Ben Nisan tek seferde geliyor sanıyordum. Böyle devamlı gelen var mı aranızda??
Selaam taze anneler ve mayisin son gunlrinde meleklerini bekleyen son mayis anneleri.
Benim Defne kizimin tahmini dogum tarihi 26 mayisti. Kizcem o gune dek beklemek istemedi erkenden geldi. Ama yinede o tarihi kendine ikinci dogum tarihi secti kizcem.
26 mayis cuma gunu bi aksilik olmazsa taburcu olucak benim minik kusum. Bizlerden dualarini eksik etmeyen teyzelerimize cook tesekkur ederiz.cook operiz sizi
Birde kizcem oda isisinda vucut isisnji koruyabiliyor mu diye denemek icin acik yataga alinmisti birde kiyafet giydirmislerdi. Size minnak kizcemin ilk kiyafetli halinide gostermek istiyorum. 1540 gr lik minnak defnem
Eki Görüntüle 1838036
Canım benim nişanım olmamıştı ama suyum geldikten beş saat sonra falan sancılarım başlamıştı. Doğum sancısı çok sık gelmeye başlıypr geldiğinde ayırt edersin mutlaka.Nişanım geldiii
Ama ne yapmam gerekiyo herşey uçtu gitti aklımdan heyecean bastı iyice bein bacaklarıma yayılan adet döneminde olan bi sancım var ama doğum sancısımı bu nasıl takip edicem napcam elim ayağıma dolaştı bi anda .normal doğum istediğim için doktorumu aramak istemiyorum hemen doğum yapmış olan arkadaşlar ne şekilde takip ettiniz nişandan sonrasını
Selam kızlar. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Çatı muayenesi oldum. 2 cm kadar acilma varmış ama sancım sıfır olduğundan bebek bir türlü aşağıya inmemiş. Yalnız tansiyonum 14 e 9 çıktı. Doktor iki kere olctukten sonra niye böyle dedi. Ben de çok stres olduğumu artık bir hafta daha bekleyecek gücüm olmadığını söyledim. Beni yarim saat orda tuttu. Nefes egzersizleri yaparak sakinledi. Tansiyonum normale döndü. Kendi kendimi çok strese soktugumu ve istersem yarın suni sancı verebileceğini söyledi. Ben de artık gebeligimin bitmesini istediğimi ama kesinlikle sezeryan istemediğimi o yuzdne suni sancidan cekindigimi söyledim. Dr her şekilde sezeryana dönme ihtimali var. Bebek strese girerse riske atmayız dedi. Ama az sancı vereceğine söz verdi. Açılmam olduğu için biraz sancinin tetikleyecegini ve engel olmaz ise normal doguma başlayacağımızi söyledi. Eğer az biraz sanciyla olmazsa bir kaç gün daha bekleriz dedi. Eşim ve ben de kabul ettik.
Biraz korku içindeyim. Normal doğum yapmayı çok istiyorum.
Muayeneden sonra kanamma oldu. Kahverengi olduğu için nişan değil de muayeneden dolayı olduğunu düşünüyorum. Günlerdir ilk defa da sancılarim var. Belki bebiş bu gece kendi gelir diye umut ediyorum.
Benden haberler böyle. Umarım yarın oğluma kavuşacağım!![/QUOTE
Kızlar burda gecenin iki buçugu. Yarım saat kadar önce gaz sancilariyla uyandım ve wc ye çıkma ihtiyacı duydum. Wc den sonra rahatlayip yatağıma geri döndüm. Telefonda oyun oynuyordum ki birden şiddetli bir bel ağrısı hissettim. Tekrar wc ye geldim ve kanadigimi gördüm. Sanırım nişanım geliyor ama bir kere de gelmedi. Ara ara mukusla birlikte pembe bir akıntım oluyor. Ben Nisan tek seferde geliyor sanıyordum. Böyle devamlı gelen var mı aranızda??
Canım benim o mukuslu kanamalar doktor doğumy başlatmak için müdahale ettiğinde gelmişti baya bi. Üç gün falan geldi sonra zaten doğum geldi :) inşallah kendiliğinden gelir bebişinde.
yerim bu minigi masallah toparlamisSelaam taze anneler ve mayisin son gunlrinde meleklerini bekleyen son mayis anneleri.
Benim Defne kizimin tahmini dogum tarihi 26 mayisti. Kizcem o gune dek beklemek istemedi erkenden geldi. Ama yinede o tarihi kendine ikinci dogum tarihi secti kizcem.
26 mayis cuma gunu bi aksilik olmazsa taburcu olucak benim minik kusum. Bizlerden dualarini eksik etmeyen teyzelerimize cook tesekkur ederiz.cook operiz sizi
Birde kizcem oda isisinda vucut isisnji koruyabiliyor mu diye denemek icin acik yataga alinmisti birde kiyafet giydirmislerdi. Size minnak kizcemin ilk kiyafetli halinide gostermek istiyorum. 1540 gr lik minnak defnem
Eki Görüntüle 1838036
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?