- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.101
Hadi geçmiş olsun eryesilcim. Doya doya anne oğul hasret giderin inşallah. Güzel günlerin başlangıcı olsun bu birlikteliginizKızlar çok sukur dün gorkemi taburcu ettiler kuzum yanımda
Tecrübeli annelere sorularım var dünden beri yeşil kaka yapiyo oglum ishal gibi neden oluyo acaba
Muhtemelen nişandır canım. Yanında bir de yumurta akı gibi akıntı oluyormuş genelde. Doğum belirtin var mı?Kızlar dün kontrolum vardı ebe alttan muayene etti yine çok acidi. Bu işlem akşamüstü 4 gibi oldu bugün oglen 12 gibi tuvalete kalktigimda kahverengi akıntı geldiğini gordum acaba bu nisan mıdır. Birazdan Dr a gidicez size de sormak istedim. 40+5 olduk bugün.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar çok sukur dün gorkemi taburcu ettiler kuzum yanımda
Tecrübeli annelere sorularım var dünden beri yeşil kaka yapiyo oglum ishal gibi neden oluyo acaba
Maşallah ne güzel olmuş doğumun hayırlı olsun inşallah sütün de hemen gelirSelam kızlar dün bu saatlerde 39+5 de doğum yaptım ve defnemize kavuştuk. Gece 11 gibi suyum sızdı geldik sancı yok diye geri gönderdiler. Eve üçte gittik yarım saat uyumuştum ki sırılsıklam uyandım beş gibi tekrar hastaneye geldik sancılarım başlamıştı bu sefer. Dört saat içinde açılma 9 cm oldu ve bebiş geldi :) dün gece de gelmese sezeryan olacaktı allah biliyo hiç gönüllü değildim ona da :) bebişte ben de çok rahat bi doğum süreci geçirdik hızlı ve kolay oldu ikimizde iyiyiz suan. Tek sorunumuz sütün gelmemesi suan için.
Can'ım sıcak duşa gir ılık havlu koy göğsüne ve masaj yap iyi gelıyor dıyorlar bol su iç de sıvılaşsın tıkanmasın daha da ve emzırdıkce geçermiş zorlansan da bebiş emsin pompadan daha etkılı onun çekımıKizlar goguslerim cok sisti dogumdan sonra. Doktor sutunu sag dedi. Birinden azicik geliyo o kadar sagmama ragmen ve koltuk altinda toplanmiss gibi ,agriyo. Ne yapmam gerek.
Canım doğum yaptığım gün benim de öyle bi sıkıntım oldu bide tüm gün geçmeyen bi adet sancisiArkadaşlar benım hiç mide yanmam olmazdı bır kere oldu ama şimdi tam sona geldım uyuyamadım yanmadan bu doğuma işaret mi
Canım benim nisan gece geldi ve ertesi güne kadar az az akıntı ile devam etti yani tek bi seferlik değildiKızlar dün kontrolum vardı ebe alttan muayene etti yine çok acidi. Bu işlem akşamüstü 4 gibi oldu bugün oglen 12 gibi tuvalete kalktigimda kahverengi akıntı geldiğini gordum acaba bu nisan mıdır. Birazdan Dr a gidicez size de sormak istedim. 40+5 olduk bugün.
Doğru biraz da içime doğdu galiba . Ama senin istediğin olsun. Bugün yarın gelse devin paşaNe bileyim ben de içine doğdu falan sandım. Çünkü benim tahmini doğum tarihim 30 mayıs. Sen 31 i diyince pek anlam veremedim.
Olabilir canımKızlar dün kontrolum vardı ebe alttan muayene etti yine çok acidi. Bu işlem akşamüstü 4 gibi oldu bugün oglen 12 gibi tuvalete kalktigimda kahverengi akıntı geldiğini gordum acaba bu nisan mıdır. Birazdan Dr a gidicez size de sormak istedim. 40+5 olduk bugün.
Sağ canım sütünüKizlar goguslerim cok sisti dogumdan sonra. Doktor sutunu sag dedi. Birinden azicik geliyo o kadar sagmama ragmen ve koltuk altinda toplanmiss gibi ,agriyo. Ne yapmam gerek.
Allah yardimciniz olsun cnmKizlar yarın 40+6 oluyorum. Sabah 8de yatışım yapilacak. Suni sancı ile doğumu başlatacaklar. Eğer yine olmazsa sezeryan olacak. Bize dua edin ne olur çok korkuyorum. Kızımla ayni bedende son günümüz sürekli aglamaklıyım. Birçok duyguyu aynı anda yaşıyorum. Belki de yarın bu saatlerde kızım kucağımda olacak. İnşallah. Allahım herkese en hayırlı doğumu nasip etsin inşallah.
Ahhahhaha :)) annelik zor. Sende bir de iki tane daha da zor. Ama saolasın bak oğlanlardan sonra bana da yetişip moral oluyorsun :))
Normal doğumu bekliyorum bende. İnşallah güzel bir doğum olur. Sabreden derviş beklemekten nallari dikmez inşallah. Zira ben ömrüm billah hiç sabretmemisim :)))
Bakalım 30 una kadar gelecek mi. Aslında bizim eşimle çıkma ve evlenme yildonumlerimiz hep 24 ü. Yarın da 24 ü ya gel oğlum diyorum ama. Gelmicek herhalde. İnatçı çıktı bu. Babasına mi çekti neeee!
Sağol canım inşallh seninde kolaylıkla geçer. Kesi yapılmadı çok minik bi yırtılma oldu. Üç dikişim falan var ama inan sezeryan dikişinden daha zor değil.Maşallah ne güzel olmuş doğumun hayırlı olsun inşallah sütün de hemen gelirdoğum sırasında kesi yapıldı mı dilişlerin oldu mu? Benim de şuan normal görünüyor doğumum kesi ve dikişten korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?