• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar yarın 40+6 oluyorum. Sabah 8de yatışım yapilacak. Suni sancı ile doğumu başlatacaklar. Eğer yine olmazsa sezeryan olacak. Bize dua edin ne olur çok korkuyorum. Kızımla ayni bedende son günümüz sürekli aglamaklıyım. Birçok duyguyu aynı anda yaşıyorum. Belki de yarın bu saatlerde kızım kucağımda olacak. İnşallah. Allahım herkese en hayırlı doğumu nasip etsin inşallah.
sekerim ne guzel yarin bu saatlerde yavruna kavusmus olacaksin. keske benim de oglum supriz yapsada ciksa gelse yarin. ama gelmezse de doktor randevumuz var. ben de artik suni sanci istemeyi planliyorum. 40 pazartesi doluyor. ondan sonra beklemeye mecalim kalmadi..

Normal doğum yapan annişler dikişler ne durumda.benim çok az içte kaldı ama sanki hiç doğum yapmamış gibiyim hiç ağrı acı bişi kalmadı.doğumdan sonra eşiyle birlikte olan varmı.benim ikinci doğum ama korkuyorum.bide ilkinde sanki içte dikiş yoktu.sadece dışında 4 tane dikiş vardı.bunda içtede var o yüzden belkide korktum biraz.

Dikislerim duzelmis canim benim de dista bi tane kalmis erimeyen oda erir herhalde.. iliski konusunu ben de bilemiyorum acikcasi cok da korkuyorum icte ve dista cok dikisim vardi cunku.. zaten esim kirk dolmadan yanasmaz ve cok ozledim aslinda hamilelikte son aylarda ara vermistik cunku :oops: nasil olacak ilk agrim acim olacak mi bilmiyorum korkuyorum :KK43:

Kuzuum bende henüz bi tane var o canimi okuyoo simdiden 24 gunluk :KK70: :KK70:

Bana sanki sen 27si gibi dogurcaksin gibi geliyo :)
ana! o senin ikinci bebisin degil miydi yaw? ben karistirmisim demek ki. kafa kalmadi ki artik!! pardon kusum ya...

masallah ne guzel buyumus bebis. 24 gunluk olmus bile! kirki yarilamissiniz. ondan sonrasi birden cok rahatliyor. yani en azindan benim yegenimde oyle olmustu. hem bebek yeterince buyuyor hem de duzene giriyor hersey. anne de artik tamamiyle iyilesmis oluyor. hem bedensel hem de zihinsel olarak.

ay kuzum ben artik nefes dahi alamaz oldum bu bedende. burasi cok sicak. hava 30 derece. klimanin karsisinda bile terliyorum. sustelik surekli dusunmekten kafam patlayacak. bir de bu tarihler artik cok canimi sikmaya basladi. benim son adet tarihim 16-17 agustos. ona gore 40i devirdik zaten. ama ben gec dollenme oldugunu bildigim icin bir hafta daha vermistim kendime. 30 u diye hep kendimi oyaladim. doktor da beklenen tarihe 26 si dedi durdu bugune kadar. ama her halikarda butun tarihlerin sonuna geliniyor artik. yalniz doktor ne zaman mudahale edecegimizi sasirdi. cunku eger 30 u dersek haziran 7 ye kadar yolu var. ama eger 24u dersek o zaman en gec 31 mayis da mudahele edilmeli. ben de saskin durumdayim. eger 30una kadar gelmezse ve ben bir hafta daha beklersem, adetime gore 42. haftada mudahele edilmis olacak. e burda ne ultrasona sokuyorlar beni ne nst ye ne de cati muayenesine. ben cocugun durumu iyi mi, suyu az mi cok mu onu bile bilemiyorum. 42. haftaya kadar beklemek bana super riskli geliyor... bu kadar uzun sure gebe kalacagimi hic dusunmuyordum. 35. haftada cok yuruyorsun bebek asagiya iniyor diyen doktor, 38. haftada daha yukarda dedi. 39 da bitti gitti. keske bu gece dogsa bu bebek.

bir de ustune her karsima cikan sabir demiyor mu bana. tekme tokat dalasim geliyor!! yemin ederim siddet egilimim artti. ne sacma, ne manasiz bir sozdur bu! kapa ceneni ve bekle demekten, bir de soyleyenin egosunu tatmin etmekten baska bir getirisi var mi acaba? hani insan bi tez zamanda kucagina al bebegini der, ne bileyim allah kurtarsin der, bir avazda der... bir umut, bir dua, bir dilek olursun degil mi karsindakine... yok. sabir diyor. sanki bir ise yarayacakmis gibi!

ay ne dolmussun be miranda!

Dikislerim duzelmis canim benim de dista bi tane kalmis erimeyen oda erir herhalde.. iliski konusunu ben de bilemiyorum acikcasi cok da korkuyorum icte ve dista cok dikisim vardi cunku.. zaten esim kirk dolmadan yanasmaz ve cok ozledim aslinda hamilelikte son aylarda ara vermistik cunku :oops: nasil olacak ilk agrim acim olacak mi bilmiyorum korkuyorum :KK43:
Canım biz ilkinde 40 ı bekleyememiştik:oops: valla bundada eşimin sabrı kalmadı yine.bende çok özledim eşimi ama yinede korkuyorum tabi

Normal doğum yapan annişler dikişler ne durumda.benim çok az içte kaldı ama sanki hiç doğum yapmamış gibiyim hiç ağrı acı bişi kalmadı.doğumdan sonra eşiyle birlikte olan varmı.benim ikinci doğum ama korkuyorum.bide ilkinde sanki içte dikiş yoktu.sadece dışında 4 tane dikiş vardı.bunda içtede var o yüzden belkide korktum biraz.
Canım benim içte ve dışta dikis var sayı söylenme di ama az dedi doktor bende bi baktım bugün az gorunuyo. cumartesi doğum yaptım hala oturamiom ve paytak paytak yürüyorum acıyo çünkü hiç bi iş yapamıyorum yapmıyorum da zaten ne zaman gceck çok merak ediyorum .. emzurirken de doğum sancısı gibi sancılar im oluyo çok şiddetli giriyo internetten baktım emzirme tetikliyomus Rahmi. Bi de meme uçları m çok acıyo tam yara olmadan önlem almak istiyorum etkili bi krem var mı bildiğiniz canım çıkıyo emzurirken

Hadi geçmiş olsun eryesilcim. Doya doya anne oğul hasret giderin inşallah. Güzel günlerin başlangıcı olsun bu birlikteliginiz
canım naptın varmı gelen giden bebekten bi haber

Kızlar dün kontrolum vardı ebe alttan muayene etti yine çok acidi. Bu işlem akşamüstü 4 gibi oldu bugün oglen 12 gibi tuvalete kalktigimda kahverengi akıntı geldiğini gordum acaba bu nisan mıdır. Birazdan Dr a gidicez size de sormak istedim. 40+5 olduk bugün.
ewet canım benim nişanım pembe geldi yavş yavaş kırmızıya döndü

Kızlar benim bugün 38. haftam bitti. Doğumun yaklaştığını gösteren hiç bir belirtim yok. Sadece artan krem gibi beyaz bir akıntı var. Allah'a şükür çok rahatım. Karnım büyük olmasa hamile olduğumu bile unutabilirim o derece. Bu durumda olup da birden bire doğuma giden var mı?
Doktorum 41'den fazla beklemeyiz diyor. Ben kendimi hiç 41'e kadar doğuracakmış gibi hissetmiyorum
dün gecesinde hiç bişeyim yoktu sabahına suyum geldi hastaneye gittik ve doğum oldu canım

Canım benim içte ve dışta dikis var sayı söylenme di ama az dedi doktor bende bi baktım bugün az gorunuyo. cumartesi doğum yaptım hala oturamiom ve paytak paytak yürüyorum acıyo çünkü hiç bi iş yapamıyorum yapmıyorum da zaten ne zaman gceck çok merak ediyorum .. emzurirken de doğum sancısı gibi sancılar im oluyo çok şiddetli giriyo internetten baktım emzirme tetikliyomus Rahmi. Bi de meme uçları m çok acıyo tam yara olmadan önlem almak istiyorum etkili bi krem var mı bildiğiniz canım çıkıyo emzurirken
ağrın normal canım emzirdikce rahim toplanıyor ondan oluyomuş bu ağrılar

ana! o senin ikinci bebisin degil miydi yaw? ben karistirmisim demek ki. kafa kalmadi ki artik!! pardon kusum ya...

masallah ne guzel buyumus bebis. 24 gunluk olmus bile! kirki yarilamissiniz. ondan sonrasi birden cok rahatliyor. yani en azindan benim yegenimde oyle olmustu. hem bebek yeterince buyuyor hem de duzene giriyor hersey. anne de artik tamamiyle iyilesmis oluyor. hem bedensel hem de zihinsel olarak.

ay kuzum ben artik nefes dahi alamaz oldum bu bedende. burasi cok sicak. hava 30 derece. klimanin karsisinda bile terliyorum. sustelik surekli dusunmekten kafam patlayacak. bir de bu tarihler artik cok canimi sikmaya basladi. benim son adet tarihim 16-17 agustos. ona gore 40i devirdik zaten. ama ben gec dollenme oldugunu bildigim icin bir hafta daha vermistim kendime. 30 u diye hep kendimi oyaladim. doktor da beklenen tarihe 26 si dedi durdu bugune kadar. ama her halikarda butun tarihlerin sonuna geliniyor artik. yalniz doktor ne zaman mudahale edecegimizi sasirdi. cunku eger 30 u dersek haziran 7 ye kadar yolu var. ama eger 24u dersek o zaman en gec 31 mayis da mudahele edilmeli. ben de saskin durumdayim. eger 30una kadar gelmezse ve ben bir hafta daha beklersem, adetime gore 42. haftada mudahele edilmis olacak. e burda ne ultrasona sokuyorlar beni ne nst ye ne de cati muayenesine. ben cocugun durumu iyi mi, suyu az mi cok mu onu bile bilemiyorum. 42. haftaya kadar beklemek bana super riskli geliyor... bu kadar uzun sure gebe kalacagimi hic dusunmuyordum. 35. haftada cok yuruyorsun bebek asagiya iniyor diyen doktor, 38. haftada daha yukarda dedi. 39 da bitti gitti. keske bu gece dogsa bu bebek.

bir de ustune her karsima cikan sabir demiyor mu bana. tekme tokat dalasim geliyor!! yemin ederim siddet egilimim artti. ne sacma, ne manasiz bir sozdur bu! kapa ceneni ve bekle demekten, bir de soyleyenin egosunu tatmin etmekten baska bir getirisi var mi acaba? hani insan bi tez zamanda kucagina al bebegini der, ne bileyim allah kurtarsin der, bir avazda der... bir umut, bir dua, bir dilek olursun degil mi karsindakine... yok. sabir diyor. sanki bir ise yarayacakmis gibi!

Mirandacim sen bi doğur asıl o zaman gör çevre baskısını bu çocuk aç sütun gelmiyo mama verelim (ki verdik) yok yok süt çok az baksana ...vs daha doğumdan çıkalım 2 gün olmadan duydum bunlar i ve ağladım gizlice bence gayet yolundaydı her şey oysa ki ama bende artık sütüm yok psikolojisi ne girecek oldum zorla :(

Evet canım ilk zamanlar emzirirken benimde çok ağrım oluyodu.emzirmek rahim kasılmalarını artırıyo çünkü oda ağrı yapıyo.meme ucu için ben hematan kullandım.hemen geçiriyo canım.10 gün filan bende oturup kalkamıyodum baya kötüydüm.20.gün bugün hiç bişeyim kalmadı.

Ben daha iki gün olduğu için bilemiyprum ama benim içte az sayıda dikişim var 3-4 tane sanırım. Dışta görünen bişey yok. Ağrılarım var dah özellikle göğüs uyarılmasında kasık ağrısı mevcut. En korktuğum şey dikiş mevzuları inş başıma gelmex

canım naptın varmı gelen giden bebekten bi haber

ewet canım benim nişanım pembe geldi yavş yavaş kırmızıya döndü

dün gecesinde hiç bişeyim yoktu sabahına suyum geldi hastaneye gittik ve doğum oldu canım
Yok çiçeğim. Benim hamileligim ilerleyecegine geriliyor herhalde. Geçen hafta aşağıda olan karnım bu hafta kaburgama dayandı. Geçen hafta arafa sırada yalancı sancı giriyordu. Bu hafta o da yok! Devin ya ağzımdan çıkmaya niyetli ya da bedenime karşı harekata geçip olduğu yerde durmaya.

Mirandacim sen bi doğur asıl o zaman gör çevre baskısını bu çocuk aç sütun gelmiyo mama verelim (ki verdik) yok yok süt çok az baksana ...vs daha doğumdan çıkalım 2 gün olmadan duydum bunlar i ve ağladım gizlice bence gayet yolundaydı her şey oysa ki ama bende artık sütüm yok psikolojisi ne girecek oldum zorla :KK43:
Canım benim insan etkilenmicem dinlemicem dese de etkileniyor işte! İnsanız sonuçta!
Ben de şu güne kadar moralimi çok yüksek tuttum. Ve bunun sebebi 38. Haftaya kadar çalışmakti. Çünkü iş yerinde bebeği düşünmeden geçirdiğim saatler oluyordu ve geri kalanı göğüsleyebiliyordum. Ama şimdi evde sürekli bebek düşünüyorum. Arkadaşlarla dışarı çıksak bile hepsi bebeklr ilgili muhabbet ediyor. Sonuç da belli işte! bugün çalışmadığım 7. Gunum. İşe gidip beni geri alinnnnn diye yalvarasim var!

Ay ben de gec dollenmeydim hatta eşimle agustos ayinda farklı sehirlerde oldugumuz icin hamile kaldigim gunu saati bile biliyorum ben :D bir hafta gec yumurtluyorum ben de ama doktora ilk zamanlar dedigimde onemi yok bebek kendi kendini tamamlar demisti ki zamanla öyle oldu canim kafam karıştı bak sizinkilerin hesap işine :(

Bebege gelince biz uyumayan bebek yapmisiz :) bi de kucaktan inmeyen bebek :) yoruluyoruz ama kirkindan sonra düzelir diyolar dort gozle bekliyorum :)

Dolma kuzuum bu kadar akisina birak sen stres oldukca devin de etkilenir boşver on ayda dogur :) hem bak filler 22ay hamilelik yaşıyor onlar napsin :D

Canım biz ilkinde 40 ı bekleyememiştik:oops: valla bundada eşimin sabrı kalmadı yine.bende çok özledim eşimi ama yinede korkuyorum tabi

Dikislerim olmasa korkmazdim sanirim doktorum her hafta dikis kontrolune çağırdığı icin zor dogum oldu diye ben de tirsiyorum valla :(

Bunlar hiç önemli değil canim çekerim ağrıları ama en çok meme ucum yara olmasın istiyorum şimdiden böyle agriyosa emziremem Bebeğimi diye korkuyorum :KK43:

Canim ben ilk günler lansinoh kullandim sut az geldigi icin her emzirmeden sonra çok iyi geldi sonrasında ve halen de emdikten sonra sutumu az sıkıp sürüyorum

Uykusuzluktan ölebilirim :ruh:, oglum tam bir meme bağımlısı, saatlerce beni emiyor ve yatakta oturmaktan popom dümdüz oldu, ayakta bile uyukluyorum, sütüm yok sanıp mama veriyordum ama sütüm var belliki, Mana verince emiyor 5 dk sürmeden olduğu gibi kusuyor, benide saatlerce emince kusuyor:kusmuk:ağzının kenarında süt damlasi oluyor bu sütüm var demek değilmi kızlar, birde bu meme bagimliligina ne yapmalıyım kanım iliğim kurudu, göğüs uçları yara oldu, günün büyük kısmı memem ağzında olduğu için krem de kullanamıyorum. Yardimmm

Ay ben de gec dollenmeydim hatta eşimle agustos ayinda farklı sehirlerde oldugumuz icin hamile kaldigim gunu saati bile biliyorum ben :KK70: bir hafta gec yumurtluyorum ben de ama doktora ilk zamanlar dedigimde onemi yok bebek kendi kendini tamamlar demisti ki zamanla öyle oldu canim kafam karıştı bak sizinkilerin hesap işine :KK43:

Bebege gelince biz uyumayan bebek yapmisiz :) bi de kucaktan inmeyen bebek :) yoruluyoruz ama kirkindan sonra düzelir diyolar dort gozle bekliyorum :)

Dolma kuzuum bu kadar akisina birak sen stres oldukca devin de etkilenir boşver on ayda dogur :) hem bak filler 22ay hamilelik yaşıyor onlar napsin :KK70:

Dikislerim olmasa korkmazdim sanirim doktorum her hafta dikis kontrolune çağırdığı icin zor dogum oldu diye ben de tirsiyorum valla :KK43:

Canim ben ilk günler lansinoh kullandim sut az geldigi icin her emzirmeden sonra çok iyi geldi sonrasında ve halen de emdikten sonra sutumu az sıkıp sürüyorum
Aşkolsun golgecim. Fil miyim ben on ay hamile kalayım?

Uykusuzluktan ölebilirim :ruh:, oglum tam bir meme bağımlısı, saatlerce beni emiyor ve yatakta oturmaktan popom dümdüz oldu, ayakta bile uyukluyorum, sütüm yok sanıp mama veriyordum ama sütüm var belliki, Mana verince emiyor 5 dk sürmeden olduğu gibi kusuyor, benide saatlerce emince kusuyor:kusmuk:ağzının kenarında süt damlasi oluyor bu sütüm var demek değilmi kızlar, birde bu meme bagimliligina ne yapmalıyım kanım iliğim kurudu, göğüs uçları yara oldu, günün büyük kısmı memem ağzında olduğu için krem de kullanamıyorum. Yardimmm
Canim kusmasini engellemek için yatirirken yastık kullan başı yukarıda olsun

Back