- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.161
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
- #55.081
Bence de.Kim demişse yalan demiş![]()
Benim kiz 40 +3 te geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de.Kim demişse yalan demiş![]()
Onlar gelecekleri vakti biliyorlar biz ne yaparsak yapalım hazır olmadıkları sürece gelmicekler işte daha dünyaya gelmeden sabrı öğretiyor sana annesi =) biliyorum en stresli dönem şimdi ama az daha sabır umarım en kısa zamanda sağlıkla ve hayırla alırsın meleğini kucağına..Hadi ya. E nasıl anlicaz ne zaman geleceğini?? Ay bne bugün çok huysuzum. Oğlum da kaburgamin içine ayaklarını sokma derdinde. Canımı çok yakıyor. Çığlık attirtti resmen bana.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkkla huzurla büyüsün ılık duş alırsan daha çabuk iner sütün bol sütlü uykulu ve gazsız günler diliyorum =) bi de terayağını eritip içine pekmez Dök biraz pekmezi de kaynat iç yada ekmeği banarak ye bende işe yaramış tı süt için =)Selam kızlar dün bu saatlerde 39+5 de doğum yaptım ve defnemize kavuştuk. Gece 11 gibi suyum sızdı geldik sancı yok diye geri gönderdiler. Eve üçte gittik yarım saat uyumuştum ki sırılsıklam uyandım beş gibi tekrar hastaneye geldik sancılarım başlamıştı bu sefer. Dört saat içinde açılma 9 cm oldu ve bebiş geldi :) dün gece de gelmese sezeryan olacaktı allah biliyo hiç gönüllü değildim ona da :) bebişte ben de çok rahat bi doğum süreci geçirdik hızlı ve kolay oldu ikimizde iyiyiz suan. Tek sorunumuz sütün gelmemesi suan için.
Canim benim Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel bi doğumun olmuş defnenin mutlu bi ömrü olsunSelam kızlar dün bu saatlerde 39+5 de doğum yaptım ve defnemize kavuştuk. Gece 11 gibi suyum sızdı geldik sancı yok diye geri gönderdiler. Eve üçte gittik yarım saat uyumuştum ki sırılsıklam uyandım beş gibi tekrar hastaneye geldik sancılarım başlamıştı bu sefer. Dört saat içinde açılma 9 cm oldu ve bebiş geldi :) dün gece de gelmese sezeryan olacaktı allah biliyo hiç gönüllü değildim ona da :) bebişte ben de çok rahat bi doğum süreci geçirdik hızlı ve kolay oldu ikimizde iyiyiz suan. Tek sorunumuz sütün gelmemesi suan için.
Canım dogurmusun olmadi normal napalim boşver bitti gitti şükür böylesi daha hayirliymis diyelim allah anali babalı büyütsün insBence de.
Benim kiz 40 +3 te geldi.
Normal canm önceleri yesil sonra sarıya donuyo eğer sarı sonra yesilse yediklerinebi bak derim çok fazla yeşillik tuketincede öyle oluyoKızlar çok sukur dün gorkemi taburcu ettiler kuzum yanımda
Tecrübeli annelere sorularım var dünden beri yeşil kaka yapiyo oglum ishal gibi neden oluyo acaba
Ayyy masallah ne güzel bi dogum olmuş kimininki zor kimininki kolay oluyo demekki allah sizi ayirmasin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insSelam kızlar dün bu saatlerde 39+5 de doğum yaptım ve defnemize kavuştuk. Gece 11 gibi suyum sızdı geldik sancı yok diye geri gönderdiler. Eve üçte gittik yarım saat uyumuştum ki sırılsıklam uyandım beş gibi tekrar hastaneye geldik sancılarım başlamıştı bu sefer. Dört saat içinde açılma 9 cm oldu ve bebiş geldi :) dün gece de gelmese sezeryan olacaktı allah biliyo hiç gönüllü değildim ona da :) bebişte ben de çok rahat bi doğum süreci geçirdik hızlı ve kolay oldu ikimizde iyiyiz suan. Tek sorunumuz sütün gelmemesi suan için.
analı babalı büyüsün yavrusun, ömürlü olsun insallah.Selam kızlar dün bu saatlerde 39+5 de doğum yaptım ve defnemize kavuştuk. Gece 11 gibi suyum sızdı geldik sancı yok diye geri gönderdiler. Eve üçte gittik yarım saat uyumuştum ki sırılsıklam uyandım beş gibi tekrar hastaneye geldik sancılarım başlamıştı bu sefer. Dört saat içinde açılma 9 cm oldu ve bebiş geldi :) dün gece de gelmese sezeryan olacaktı allah biliyo hiç gönüllü değildim ona da :) bebişte ben de çok rahat bi doğum süreci geçirdik hızlı ve kolay oldu ikimizde iyiyiz suan. Tek sorunumuz sütün gelmemesi suan için.
Bende de bugün bel ağrısı oldu dr korseyi sordum kaslar tembelleşir çapraz mekik yapman gerekiyor dedi internetende araştırdım korse takmayın diyor ama anneme göre sarmam gerekiyormuş yoksa göbek kalır diyor dikişler düzelince günde 3-4 saat korse takarım herhalde öyle düşünüyorum
Tahmini doğum tarihlerinden kız muneccim degilemNerden anladın???
Ne bileyim ben de içine doğdu falan sandım. Çünkü benim tahmini doğum tarihim 30 mayıs. Sen 31 i diyince pek anlam veremedim.Tahmini doğum tarihlerinden kız muneccim degilemben sezeryan la bi hafta öne çekince dedim senın de ben den bigün önce olur dié
![]()
Bende tanıyorum canm doktor takma kendisi toplar dedi ama bana da annem tak dedi taktım gerçektende ise yariyo gibiBenim dr um da korse önerdi canım, ben takmaya düşünmüyorum dedim, ben tavsiye ederim tak bence dedi, dikişler duzelsin bende takacam
Sekerim yasim 38. 2. Olur mu olursa da normali sanki zor gibi.Kedibochi tatlım normal doğumda da antibiyotik veriliyor anneye tedbiren olsa gerek, hiç üzülme, belki ikincide normal doğum yaparsın, onu da yaşarsın. Benim komşum öyle yapmıştı. 3 yıl sonra ikinciyi normal doğum yaptı. Kadıköy medicana hospital da. Doktorun adı da Dilek Yağmur'du. Sırf ikinci normal olsun diye avrupa yakasından anadolu yakasına gitti. Her doktor uğraşmak istemiyo. Simdi ikinci 3yaşına girecek. Rahmin kendini iyi toparlarsa 3ay sonra falan egzersizlerle desteklersin karnını. Kegel egzersizleri falan yaparsın. Neden olmasın ?
Ne.güzel bir dogum olmus ya .Selam kızlar dün bu saatlerde 39+5 de doğum yaptım ve defnemize kavuştuk. Gece 11 gibi suyum sızdı geldik sancı yok diye geri gönderdiler. Eve üçte gittik yarım saat uyumuştum ki sırılsıklam uyandım beş gibi tekrar hastaneye geldik sancılarım başlamıştı bu sefer. Dört saat içinde açılma 9 cm oldu ve bebiş geldi :) dün gece de gelmese sezeryan olacaktı allah biliyo hiç gönüllü değildim ona da :) bebişte ben de çok rahat bi doğum süreci geçirdik hızlı ve kolay oldu ikimizde iyiyiz suan. Tek sorunumuz sütün gelmemesi suan için.
Gozun aydin sekerim.Kızlar çok sukur dün gorkemi taburcu ettiler kuzum yanımda
Tecrübeli annelere sorularım var dünden beri yeşil kaka yapiyo oglum ishal gibi neden oluyo acaba
Haklisin.canim onumuze bakacagiz.Canım dogurmusun olmadi normal napalim boşver bitti gitti şükür böylesi daha hayirliymis diyelim allah anali babalı büyütsün ins