2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hadi ya. E nasıl anlicaz ne zaman geleceğini?? Ay bne bugün çok huysuzum. Oğlum da kaburgamin içine ayaklarını sokma derdinde. Canımı çok yakıyor. Çığlık attirtti resmen bana.
Onlar gelecekleri vakti biliyorlar biz ne yaparsak yapalım hazır olmadıkları sürece gelmicekler işte daha dünyaya gelmeden sabrı öğretiyor sana annesi =) biliyorum en stresli dönem şimdi ama az daha sabır umarım en kısa zamanda sağlıkla ve hayırla alırsın meleğini kucağına..

Kedibochi tatlım normal doğumda da antibiyotik veriliyor anneye tedbiren olsa gerek, hiç üzülme, belki ikincide normal doğum yaparsın, onu da yaşarsın. Benim komşum öyle yapmıştı. 3 yıl sonra ikinciyi normal doğum yaptı. Kadıköy medicana hospital da. Doktorun adı da Dilek Yağmur'du. Sırf ikinci normal olsun diye avrupa yakasından anadolu yakasına gitti. Her doktor uğraşmak istemiyo. Simdi ikinci 3yaşına girecek. Rahmin kendini iyi toparlarsa 3ay sonra falan egzersizlerle desteklersin karnını. Kegel egzersizleri falan yaparsın. Neden olmasın ?

Selam kızlar dün bu saatlerde 39+5 de doğum yaptım ve defnemize kavuştuk. Gece 11 gibi suyum sızdı geldik sancı yok diye geri gönderdiler. Eve üçte gittik yarım saat uyumuştum ki sırılsıklam uyandım beş gibi tekrar hastaneye geldik sancılarım başlamıştı bu sefer. Dört saat içinde açılma 9 cm oldu ve bebiş geldi :) dün gece de gelmese sezeryan olacaktı allah biliyo hiç gönüllü değildim ona da :) bebişte ben de çok rahat bi doğum süreci geçirdik hızlı ve kolay oldu ikimizde iyiyiz suan. Tek sorunumuz sütün gelmemesi suan için.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkkla huzurla büyüsün ılık duş alırsan daha çabuk iner sütün bol sütlü uykulu ve gazsız günler diliyorum =) bi de terayağını eritip içine pekmez Dök biraz pekmezi de kaynat iç yada ekmeği banarak ye bende işe yaramış tı süt için =)

Canim benim Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel bi doğumun olmuş defnenin mutlu bi ömrü olsun
Sütünü kafaya takma elbet gelecektir canım benim

Kızlar çok sukur dün gorkemi taburcu ettiler kuzum yanımda
Tecrübeli annelere sorularım var dünden beri yeşil kaka yapiyo oglum ishal gibi neden oluyo acaba
Normal canm önceleri yesil sonra sarıya donuyo eğer sarı sonra yesilse yediklerinebi bak derim çok fazla yeşillik tuketincede öyle oluyo

Ayyy masallah ne güzel bi dogum olmuş kimininki zor kimininki kolay oluyo demekki allah sizi ayirmasin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ins

Arkadaşlar benım hiç mide yanmam olmazdı bır kere oldu ama şimdi tam sona geldım uyuyamadım yanmadan bu doğuma işaret mi

analı babalı büyüsün yavrusun, ömürlü olsun insallah.
Ne güzel bir doğumun olmuş. Geçmiş olsub diyeceğim sana ama geçmiş gitmiş bile maşallah. İnşallah en kısa zamanda sütün de gelir.

Slm kızlar nasılsınız? Dün muğladaki doktora kontrolümü oldum 37+1de minik prensesim 2920 gr 51 cm olmuş suyu vs herşeyi iyi dedi 3 gün önden gidiyor nst de iyi çıktı. 2 haziran prş 38+4te sezeryan olucam anesteziye o gün karar verilecek. Şafak 9 şükürler olsun 1 hafta sonra nst çekilecek tekrardan kontrol amaçlı. Hareketleri azalırsa (günde 15den fazla olmalı dedi) nst çektir başvur dedi. Böbreğim için de ürolojiye kontrol oldum şişlikte ilerleme olmamış şükür doğuma kadar problem yaratmaz korkulacak bi durum yok dedi doktor. Çook az kaldı meleğimi kucağıma almama, çook mutlu ve heyecanlıyım

Benim dr um da korse önerdi canım, ben takmaya düşünmüyorum dedim, ben tavsiye ederim tak bence dedi, dikişler duzelsin bende takacam

Bende yrnnyani 38+1de sezeryan olacagim saat 10 gibi. Karaciger degerlerim düşüyor ilaca devam ama dr riske atmayalim dedi 3 yil ugrastiktan sonra
Acayip duygular hissediyrm .yrn nasil olacam bilmiyrm. Sabah kan vericem karacigr degerlerine bakilacak ona gore anesteziye karar verilecek

Tahmini doğum tarihlerinden kız muneccim degilem ben sezeryan la bi hafta öne çekince dedim senın de ben den bigün önce olur dié
Ne bileyim ben de içine doğdu falan sandım. Çünkü benim tahmini doğum tarihim 30 mayıs. Sen 31 i diyince pek anlam veremedim.

Günaydın mayıs anneleri, ben eylül annelerinden olacağım Allah kısmet ederse Bulunduğumuz ay ve mesajlar güncel diye sizleri ara ara takip ediyorum doğumlar nasıl oluyor neler yaşanıyor diye, benim ilk gebeliğim Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum, sağlıkla kucaklayın miniklerinizi inşallah

mesajımın amacına gelecek olursak şu ki, bir teori var benim duyduğum ve zamanı gelince mutlaka yapacağım, belki siz de denersiniz işe yarıyor mu acaba diye görmüş oluruz

"Duvara sırtını, belini iyice yaslayıp sağ ayağını kaldır, sağ topuğunu sol ayak parmaklarının üzerine koy" bu kadar. Bu hareketi yapamadığın gün 1-2-3 gün içinde doğum gerçekleşmiş oluyor diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum denemedim sadece merak

Bu arada hareketi oturarak yapmak gerekiyor, ayakta değil, onu yazmamışım, denemek isteyenler için yanlış olmasın da yere oturup sırtı ve popoyu tamamen duvara yaslamak esas.

Son düzenleme:
Sekerim yasim 38. 2. Olur mu olursa da normali sanki zor gibi.
Ama sozlerin rahatlattı çok teşekkürler.
Burada okudugum normal doğum hikayeleri beni çok etkiliyor.
Bebegin cikis ani anlatilamaz diyorlar.
Ben kendimde bile değildim o an.
Icim eziliyor ister istemez.
Saglik olsun.
Bebegim iyi şükrediyorum..
Bir de sancilandim da sezaryen oldu.
En azindan bazi.gerekli hormonları salgiladik sanirim kizimla.
Masallah hemen sutum de geldi aslinda.
Buna da şükrediyorum

Ne.güzel bir dogum olmus ya .
Masallah.
Allah anali.babali büyütsün.
Sutun bol.olsun.
Kızlar çok sukur dün gorkemi taburcu ettiler kuzum yanımda
Tecrübeli annelere sorularım var dünden beri yeşil kaka yapiyo oglum ishal gibi neden oluyo acaba
Gozun aydin sekerim.
Bol.sutlu gunler bol.uykulu geceler olsun.
Canım dogurmusun olmadi normal napalim boşver bitti gitti şükür böylesi daha hayirliymis diyelim allah anali babalı büyütsün ins
Haklisin.canim onumuze bakacagiz.
Iste bazen üzülüyorum istemsiz.
Elimde olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…