- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #55.061
Valla ben maaşımı kaybetmee başlayacağım. Şimdilik izin günlerimi kullanıyorum. Ama iznim bitiyor. 30 mayisdan sonra maaşım doğum olup da doğum iznim başlayana kadar kesilecek. Bu biiiir.Çatı muayenesi olurken derin nefes alırsanız kasilmazsiniz muayene edenin eli rahat girer. Sonucta vajina esnek. Muayene olurken yirtilmiyor. Ayrıca bebegin kafası büyük bile olsa çatı doğum aninda genişlermis onu da dert etmeyin.miranda_1986 biz haziran anneleriyle mi tanışsak acaba sona kalıyoruz. Sanki sona kalınca ne kaybedeceksek. Telaş ediyorus ışte..
Ahhahaha ay golgecim!! Ben sana en iyisi sezeryan demedim ki!! Beklemekten yakında catlicam ortadan ikiye o da en sonunda doğal sezeryan olmuş olacak dedim :))))
Hazirana kalmicaz biz. Oğlum doğacak. O kadar da çok bekletmicek annesini. Söz dinlicek. Bişi kırk kere söylenince olurmuş. O zaman kırk kere olumlu konusucaz değil mi ama??
Yok be ya . Bana sen benden önce olur gibi gelio. 1 haziran istiom ben bakalım. .senjn 31 olacak gibiValla çok anlamiyom vorones cim de bana seninki de pek inmiş gibi gelmedi.
Bu gidişle sen de bendne önce doguracaksin
Cnm bol bol emzir
Ne kadar emzirirsen o kadar süt kanalların açık kalir
Eger az geliyorsa lactamil ya da humana still tea gibi çaylar al eczaneden
Bol moral
Bol dinlenme ve uyku
Bol su
Her gün ılık duş
Ara ara süt sagma makinesi kullanıp süt sağmak. ..
Bunlar kanalları açık tutar ve sütun devamlılığını sağlar
Bol bol emzir yarım saatte bir bile emzirebilirsin ağzında gezdir memeyi
Şimdi daha cenesi de kuvvetli değil
Git gide güçlenecek
Sütun de artacak inşallah
Elini göğsünde gezdir bol bol dua et Allahım sütünü arttır diye bir de muhakkak canım. .
Bende de bugün bel ağrısı oldu dr korseyi sordum kaslar tembelleşir çapraz mekik yapman gerekiyor dedi internetende araştırdım korse takmayın diyor ama anneme göre sarmam gerekiyormuş yoksa göbek kalır diyor dikişler düzelince günde 3-4 saat korse takarım herhalde öyle düşünüyorumAynen benim de oyle oldu canm 17 mayista oldum ben de her gün biraz daha azaliyo o sikayetler iki gun once nefesim kesiliyodu belimin sirtimin agrisindan dik duramiyodum bugun cok daha iyiyim tabi fazla ayakta kalamiyorum henüz ama camasir asiyorum bulasık makinesi yerlestiriyorum:) ya benim de karnım duruyo biraz iner insallah bisey sarsam zarari olur mu dikislere acaba
Kızlarda erken gelir diyolar bana hep ama gelen giden yokmiranda_1986 erkek bebekler genelde 9 ay 10 gun yani 40. Haftayi tamamliyormus buyukler hep oyle diyor
Canim Allahın dediği olurCnm ben normalde bekleyecektim 41 hafta cati muayenesinden sonra dedi ben seni dogurtamam 41 i beklersek hic doguramazsin
Benim daha once de alttan muaynem olmustu bu kadar acimamisti gebe oldugum icin bu sefer acidi sanirim oyle ciglik da atmadim ama inledim tabi kasildim da haklisin galiba sezeryan yanlisi konusunda belkide kendini riske atmak istemedi ugrasmak istemedi benimleCanim doktorun sezeryan yanlisi gibi geldi bana. Bende cati muayenesinde ciglik cigligaydim ama doktorum normal diye tutturdugu icin normal yaptim hatta dogumdan sonra dikislerimde agri oldu doktor tekrar bakalim o zaman acilma mi olmus dedi yok yok normal agridir deyip gidemedim o muayene derdi yuzundenbu dunyada ben normal dogum yaptiysam herkes yapar hala bu fikirdeyim :)
Kim demişse yalan demişKızlarda erken gelir diyolar bana hep ama gelen giden yok
Ehhehe evet benim oğlanın kendine ait planları var. Ve havadar oğlum bir ikizler olarak başak annesinin planlarını bozmaya şimdiden niyetli :))miranda_1986 tatlım senin de sebebin çokmuş. Bayağı planlarin var ama senin oğlunun de bir planı var herhalde: evde sadece seninle vakit geçirmek, bakalım kimin planı tutacak :)
Bi de benim yegenlerim beni anneliğe ozendirdi biliyor musun, senin yeğenin yamandi herhalde?
Ahhahhaha :)) annelik zor. Sende bir de iki tane daha da zor. Ama saolasın bak oğlanlardan sonra bana da yetişip moral oluyorsun :))algilarim kapanmis uykusuzluktan sesli guldum valla hazirana kalacaksin diye degil canim ordakiler dogurmamistir sen dersin hava atarsin benim az kaldi bi haftaya dogurcam diye pozitif guc olur sana :)
Saka bi yana az kaldi son bi kac gun bence senin icin oglan gununu tamamlar derler tamamlayip dogurcan bak gor :)
Nerden anladın???Yok be ya . Bana sen benden önce olur gibi gelio. 1 haziran istiom ben bakalım. .senjn 31 olacak gibi
Ay bilmiyom ki şekerim benim başıma gelmedi :) inşallah öyledir. Günlerimiz aynı seninle. Sen dogurursan bana da umut olacak. Haydi bastırin bebişleeeeer! Bu gece çıkın gelin :)miranda_1986 benimki aşağıya düştü heralde bugün akşamüstü hem dk da bir tuvalete gidiyorum hemde aşağıda fena bir baskı var ayakta duramıyorum .bazen oluyodu ama saniyelik geçiyodu bu hiç geçmeyen bir sızlama yatarkende var ayakta daha kötü.Doktorum senin suyun fazla olduğu için açılmanı bile hissedersin demişti acaba açılıyomuyum dersin
Valla erkek bebekler tamamlar mi bilmem ama benimkisi bana inat tamamlicak herhalde!!miranda_1986 erkek bebekler genelde 9 ay 10 gun yani 40. Haftayi tamamliyormus buyukler hep oyle diyor
Senden haber aldigima sevindim canim. Ne.zamandir.girmiyordun merak etmistim.Merhabalar
epeydir bakamadim kimler dlgum yapti diye. Cuma gunu 42 haftalik oglum normal dogumla dogdu.darisi tum.bekleyennannelere. kolay guzel dpgumlaeiniz olsn
İnşallah canım. Cok teşekkürler.Gözünüz aydın sherry, çok sevindim: Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Dikişlerin de hemen iyileşsin inş.
Ne kadar guzel.Epidural yaptırmadım. 7cmden sonra sancılar şiddetlenince istedim ama ebe bir saatlik bir süreç kaldı epiduralsiz devam edeceğiz dedi. Epiduralsiz normal doğum oldu.
Ağrı eşiğiniz düşükse yada açılma azsa epidural tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?