2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Valla ben maaşımı kaybetmee başlayacağım. Şimdilik izin günlerimi kullanıyorum. Ama iznim bitiyor. 30 mayisdan sonra maaşım doğum olup da doğum iznim başlayana kadar kesilecek. Bu biiiir.
İkincisi Türkiye tatili hayal olacak. Çocuk doğacak nüfusu çıkacak. Nüfusla pasaportu çıkacak. Biz bilet alacağız ve yazın turkiyeye gideceğiz. Ama Mayıs sonu dogarsa anca eylüle. Daha da beklerse eyluldeki bayram tatilini kaciracagimiz için ablamlarin izni olmucak. Bizimde deniz hayalimiz son bulacak. Bu ikiiiiiiii.
Ablamlar Temmuz başı burdalar. Dağ evi ayarladım hep birlikte gidelim diye. O
Zamana kadar benim küçük dananın kırkı çıkmış olmucak ve ben büyük ihtimal çok bitkin olcam bu da uuuuuuuc :)

Bu çocuk dogsa çok iyi eder valla sabrımı zorluyor. Sonunda gidip sezeryan yaptıracak beni!!

miranda_1986 tatlım senin de sebebin çokmuş. Bayağı planlarin var ama senin oğlunun de bir planı var herhalde: evde sadece seninle vakit geçirmek, bakalım kimin planı tutacak :)
Bi de benim yegenlerim beni anneliğe ozendirdi biliyor musun, senin yeğenin yamandi herhalde?

algilarim kapanmis uykusuzluktan sesli guldum valla hazirana kalacaksin diye degil canim ordakiler dogurmamistir sen dersin hava atarsin benim az kaldi bi haftaya dogurcam diye pozitif guc olur sana :)

Saka bi yana az kaldi son bi kac gun bence senin icin oglan gununu tamamlar derler tamamlayip dogurcan bak gor :)

miranda_1986 benimki aşağıya düştü heralde bugün akşamüstü hem dk da bir tuvalete gidiyorum hemde aşağıda fena bir baskı var ayakta duramıyorum .bazen oluyodu ama saniyelik geçiyodu bu hiç geçmeyen bir sızlama yatarkende var ayakta daha kötü.Doktorum senin suyun fazla olduğu için açılmanı bile hissedersin demişti acaba açılıyomuyum dersin

Hepsini yapıyorum canım, oğlumda meme bağımlısı oldu şimdiden, mama emsede illa meme de istiyor, saatlerce bırakmıyor, geçen gece 1 de istedi 3 bucuga kadar bırakmadı maşallah ceneside kuvvetli, zor bela kurtardı kendimi emzik verdim ağzına uyudu kaldı öylece bende uyuyabildim azıcık. Dinlenmek mümkün olmuyorki hiç oglum çok uyuyor her iki saatte uyandirip karnini doyuruyorum, doyurup geri uyumak zaman alıyor kalan zamanda dinlenmek yetmiyor. Allah yardımcımız olsun valla

Bende de bugün bel ağrısı oldu dr korseyi sordum kaslar tembelleşir çapraz mekik yapman gerekiyor dedi internetende araştırdım korse takmayın diyor ama anneme göre sarmam gerekiyormuş yoksa göbek kalır diyor dikişler düzelince günde 3-4 saat korse takarım herhalde öyle düşünüyorum

Cnm ben normalde bekleyecektim 41 hafta cati muayenesinden sonra dedi ben seni dogurtamam 41 i beklersek hic doguramazsin
Canim Allahın dediği olur
Belki her şey kolayca yoluna girecek
Çatı muaynen zor geçti diye sezaryen tek secenek dEğil
En azından denemek istiyorum
Bebeğim kendi doğum tarihini kendi belirlesin istiyorum de druna
Nişan su kanama...bi belirti gelsin istiyorum de
Zaten 40 ta da 41 de de sezaryen yapacam diyorsa Dr,onun için bir şey degismeyecek

Benim daha once de alttan muaynem olmustu bu kadar acimamisti gebe oldugum icin bu sefer acidi sanirim oyle ciglik da atmadim ama inledim tabi kasildim da haklisin galiba sezeryan yanlisi konusunda belkide kendini riske atmak istemedi ugrasmak istemedi benimle [/QUOTE]
Benim ilk doktorum da normal doğum yanlisiydi
Çatı muaynem sorunsuzdu
Bana hep cesaret verirdi muaynelerde
O yüzden 1 gece yatışın sancilarin ve nişanin gelmesinin ardından 3.çatı muaynemde sezaryene alicaz artık beklemenin bi manası yok deyince ona sonsuz güvedim ve hemen tamam dedim

Ehhehe evet benim oğlanın kendine ait planları var. Ve havadar oğlum bir ikizler olarak başak annesinin planlarını bozmaya şimdiden niyetli :))
Benim yeğenim doğduğunda ben 19 yaşındaydım. Zaten hazır değildim annelige ama bir bebek bakımının ne kadar zor olduğunu o zaman öğrendim. Dünyalar kadar da çok sevdim keratami. Ama evet çok hareketliydi ve biz 4 kadıni peşinden çoooook kosturdu.

Ahhahhaha :)) annelik zor. Sende bir de iki tane daha da zor. Ama saolasın bak oğlanlardan sonra bana da yetişip moral oluyorsun :))
Normal doğumu bekliyorum bende. İnşallah güzel bir doğum olur. Sabreden derviş beklemekten nallari dikmez inşallah. Zira ben ömrüm billah hiç sabretmemisim :)))
Bakalım 30 una kadar gelecek mi. Aslında bizim eşimle çıkma ve evlenme yildonumlerimiz hep 24 ü. Yarın da 24 ü ya gel oğlum diyorum ama. Gelmicek herhalde. İnatçı çıktı bu. Babasına mi çekti neeee!

Ay bilmiyom ki şekerim benim başıma gelmedi :) inşallah öyledir. Günlerimiz aynı seninle. Sen dogurursan bana da umut olacak. Haydi bastırin bebişleeeeer! Bu gece çıkın gelin :)

Merhabalar

epeydir bakamadim kimler dlgum yapti diye. Cuma gunu 42 haftalik oglum normal dogumla dogdu.darisi tum.bekleyennannelere. kolay guzel dpgumlaeiniz olsn
Senden haber aldigima sevindim canim. Ne.zamandir.girmiyordun merak etmistim.
Demek ayni.gun dogurmusuz. :)
Daha.doğrusu sen dogurdun ben dogum.yaptırıldım. sezaryen olmak zorunda kaldik. Bu.hep icimde kalacak sanirim ama.kizimin sagligi önemli olan.
Sutümden ona.gecen narkoza, antibiyotiklere filan uzuluyorum bazen ama.iyi ve saglikli ..
yani sonucta sezaryen kurtarma ameliyati bizimki de öyle oldu. Kismet.

Gözünüz aydın sherry, çok sevindim: Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Dikişlerin de hemen iyileşsin inş.
İnşallah canım. Cok teşekkürler.
Öptüm
Ne kadar guzel.
100 de yüz dogal dogum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…