• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar çok sukur dün gorkemi taburcu ettiler kuzum yanımda
Tecrübeli annelere sorularım var dünden beri yeşil kaka yapiyo oglum ishal gibi neden oluyo acaba
Hadi geçmiş olsun eryesilcim. Doya doya anne oğul hasret giderin inşallah. Güzel günlerin başlangıcı olsun bu birlikteliginiz

Kızlar dün kontrolum vardı ebe alttan muayene etti yine çok acidi. Bu işlem akşamüstü 4 gibi oldu bugün oglen 12 gibi tuvalete kalktigimda kahverengi akıntı geldiğini gordum acaba bu nisan mıdır. Birazdan Dr a gidicez size de sormak istedim. 40+5 olduk bugün.

Kızlar dün kontrolum vardı ebe alttan muayene etti yine çok acidi. Bu işlem akşamüstü 4 gibi oldu bugün oglen 12 gibi tuvalete kalktigimda kahverengi akıntı geldiğini gordum acaba bu nisan mıdır. Birazdan Dr a gidicez size de sormak istedim. 40+5 olduk bugün.
Muhtemelen nişandır canım. Yanında bir de yumurta akı gibi akıntı oluyormuş genelde. Doğum belirtin var mı?

Kızlar benim bugün 38. haftam bitti. Doğumun yaklaştığını gösteren hiç bir belirtim yok. Sadece artan krem gibi beyaz bir akıntı var. Allah'a şükür çok rahatım. Karnım büyük olmasa hamile olduğumu bile unutabilirim o derece. Bu durumda olup da birden bire doğuma giden var mı?
Doktorum 41'den fazla beklemeyiz diyor. Ben kendimi hiç 41'e kadar doğuracakmış gibi hissetmiyorum

Kizlar goguslerim cok sisti dogumdan sonra. Doktor sutunu sag dedi. Birinden azicik geliyo o kadar sagmama ragmen ve koltuk altinda toplanmiss gibi ,agriyo. Ne yapmam gerek.

Kızlar çok sukur dün gorkemi taburcu ettiler kuzum yanımda
Tecrübeli annelere sorularım var dünden beri yeşil kaka yapiyo oglum ishal gibi neden oluyo acaba
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ;)görkem mi oğlunun adı biz de görkem koymayı düşünüyoruz kısmetse:)

Selam kızlar dün bu saatlerde 39+5 de doğum yaptım ve defnemize kavuştuk. Gece 11 gibi suyum sızdı geldik sancı yok diye geri gönderdiler. Eve üçte gittik yarım saat uyumuştum ki sırılsıklam uyandım beş gibi tekrar hastaneye geldik sancılarım başlamıştı bu sefer. Dört saat içinde açılma 9 cm oldu ve bebiş geldi :) dün gece de gelmese sezeryan olacaktı allah biliyo hiç gönüllü değildim ona da :) bebişte ben de çok rahat bi doğum süreci geçirdik hızlı ve kolay oldu ikimizde iyiyiz suan. Tek sorunumuz sütün gelmemesi suan için.
Maşallah ne güzel olmuş doğumun hayırlı olsun inşallah sütün de hemen gelir;) doğum sırasında kesi yapıldı mı dilişlerin oldu mu? Benim de şuan normal görünüyor doğumum kesi ve dikişten korkuyorum..

Kizlar goguslerim cok sisti dogumdan sonra. Doktor sutunu sag dedi. Birinden azicik geliyo o kadar sagmama ragmen ve koltuk altinda toplanmiss gibi ,agriyo. Ne yapmam gerek.
Can'ım sıcak duşa gir ılık havlu koy göğsüne ve masaj yap iyi gelıyor dıyorlar bol su iç de sıvılaşsın tıkanmasın daha da ve emzırdıkce geçermiş zorlansan da bebiş emsin pompadan daha etkılı onun çekımı

Sevgili doguramayan arkadaslarim lutfen bol bol uyuyun inanin cok ozliceksiniz bu gunleri benim oglan geceleri yarasa gibi sanki hissedio benim kafami yastiga koydugumu hemen baslio aglamaya gunduzleride diger oglum oyun istio yani bana gecede gunduzde uyku Haram oldu ;(
Ben dogumdan sonra cok hasta oldum goguslerim sisti iltihap oldu sutum gelmedi antibiyotik kullandim ve sutum artik yok maalesef mama yiyoruz ama masallahimiz var suan saglik li gidioruz.Su kirkimizda bi ciksa rahatlicaz sonra ver elini tatil;)))iple cekiyorum Turkiyeye gelmeyi,)Ben tamamen normal dogurdum 2.yide inanin hicbiseyim kalmadi hatta dogurduktan sonra direk ayaklandim dikislerim vardi ama inanin sadece o bolgenixi temiz tutarsaniz bol bol yikayarak ve sabun sampuan filan kullanmayarak cok cabuk iyilesebilirsiniz inanin suan sadece adetim devam edio baska bisi hissetmiorum zorda kalmazsaniz hic korkmayin normal dogurmaktan.Bol bol yuruyus yapin hurma yiyin surekli hareketli olun ben 9 ay hali sildim hemde hemen hemen hergun ve inanin cok Ise yaradi hepinizi Allah bi avazda kurtarsin insallah

Canım benim nisan gece geldi ve ertesi güne kadar az az akıntı ile devam etti yani tek bi seferlik değildi

Kizlar yarın 40+6 oluyorum. Sabah 8de yatışım yapilacak. Suni sancı ile doğumu başlatacaklar. Eğer yine olmazsa sezeryan olacak. Bize dua edin ne olur çok korkuyorum. Kızımla ayni bedende son günümüz sürekli aglamaklıyım. Birçok duyguyu aynı anda yaşıyorum. Belki de yarın bu saatlerde kızım kucağımda olacak. İnşallah. Allahım herkese en hayırlı doğumu nasip etsin inşallah.

Olabilir canım
Ama bazen muyaneden sonra da gelebiliyor
Ama seninki muayenenin epey sonrası gelmiş
Sanki daha çok nisan gibi

Kizlar yarın 40+6 oluyorum. Sabah 8de yatışım yapilacak. Suni sancı ile doğumu başlatacaklar. Eğer yine olmazsa sezeryan olacak. Bize dua edin ne olur çok korkuyorum. Kızımla ayni bedende son günümüz sürekli aglamaklıyım. Birçok duyguyu aynı anda yaşıyorum. Belki de yarın bu saatlerde kızım kucağımda olacak. İnşallah. Allahım herkese en hayırlı doğumu nasip etsin inşallah.
Allah yardimciniz olsun cnm
Ben de cuma günü yaticam hastaneye
Dua edelim birbirimize

Ahhahhaha :)) annelik zor. Sende bir de iki tane daha da zor. Ama saolasın bak oğlanlardan sonra bana da yetişip moral oluyorsun :))
Normal doğumu bekliyorum bende. İnşallah güzel bir doğum olur. Sabreden derviş beklemekten nallari dikmez inşallah. Zira ben ömrüm billah hiç sabretmemisim :)))
Bakalım 30 una kadar gelecek mi. Aslında bizim eşimle çıkma ve evlenme yildonumlerimiz hep 24 ü. Yarın da 24 ü ya gel oğlum diyorum ama. Gelmicek herhalde. İnatçı çıktı bu. Babasına mi çekti neeee!

Kuzuum bende henüz bi tane var o canimi okuyoo simdiden 24 gunluk :D :D

Bana sanki sen 27si gibi dogurcaksin gibi geliyo :)

_Birce_ _Birce_ tatlım sağlıkla gelir inşallah. Bağırma dik dur. Derin nefes al her sancıda ve tutunup çömel. Benim komşum öyle yarım saatte doğurmuştu. Ama seni anlıyorum. Geçen hafta ben de öyle oldum. Ağladım kabul etmedim. Bebeğin kalp atışları iyi o yüzden beklemeye karar verdik.
Bugün kontrole gittim. Suyu düzelmiş. Nst iyi. 36haftalik görünüyor ultrasonda. Takvime göre 39ama. Daha 20gün beklerim herhalde.
Benim oğlum 40+3te olmuştu. Bir gün durup bir gün nst ve muayene oluyordum. Azıcık suyum gelince açılma 3cmden az olunca doğum başlatıldı. Ebe ve doktor gidip gelip eliyle açtı. Lavmandan sonra 5cm oldu. Lavmandan 12dk sonra wcye gittim. Wcde 15dk oturdum. Sonra açılma hızlandı. Son yarım saat sanırım suni sancı verdiler cabuklasti. Serum takılmıştı ne verdiler sormamistim. Sürekli her sancida nefes alıp çomeldim. Ebe kolay dogurdugumu soylemisti. Lavmandan 2 saat sonra dogurdum. Üstelik bebek kanala tam oturmamış ebe eliyle karnımi yoklayip beni yan cevirtip oturttu. Ondan 10dk sonra falan dogdu oglum. Belki bi cümlenin faydası olur. Sakin ol ve nefesini yavaş al ver. Nefesi derin alırsan sancıyı çabuk atlatirsin ve bebek de strese girmez. Öpüyorum seni..

Maşallah ne güzel olmuş doğumun hayırlı olsun inşallah sütün de hemen gelir:KK66: doğum sırasında kesi yapıldı mı dilişlerin oldu mu? Benim de şuan normal görünüyor doğumum kesi ve dikişten korkuyorum..
Sağol canım inşallh seninde kolaylıkla geçer. Kesi yapılmadı çok minik bi yırtılma oldu. Üç dikişim falan var ama inan sezeryan dikişinden daha zor değil.

Normal doğum yapan annişler dikişler ne durumda.benim çok az içte kaldı ama sanki hiç doğum yapmamış gibiyim hiç ağrı acı bişi kalmadı.doğumdan sonra eşiyle birlikte olan varmı.benim ikinci doğum ama korkuyorum.bide ilkinde sanki içte dikiş yoktu.sadece dışında 4 tane dikiş vardı.bunda içtede var o yüzden belkide korktum biraz.

Back