2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ben 38 de olmuştum
Drum rahatlatmisti
Bir an önce bitsin istiyorsun ama acı yok
2-3 dk sürdü sanirim

Canım sık sık emzir zorla uyandır emzir hem sütün artsın diye hem sarılık olmasın diye. Sarılık da bebekte uyku yapar bilgin olsun canım

Yok canım ihmal edermiyim, hiç aksatmadim aç birakmadim oğlumu çok şükür
Rica ederim ne demek. Can'ı acıyacak diye az sıkma ama emin ol baya Bi sıktıktan sonra anca acıyor Canları ben kıyamıyordum eşim sıkıyordu topuğunu. Sende dayanamazsan eşine havale et:)

Benim eşim benden beter, dayanamayıp kondurdugum ufacık öpücüğe bile kızıyor, topugunu sıkmak sikiyosa dokun, hele kendisi asla yapmaz canım, azcık azcık sıkarım çaktırmadan

Ah canım. Annelik bu işte
Hoş geldin :)
Hep bir evham hep bir telaş
Çocuğa bşe olsa Nerede yanlış yaptım diye kendini suçlama hali..
Korkma daha 2 ay lik olana kadar kendini anne karnında zannediyo
Gözleri bile tam görmüyo şu anda :)
Öyle çok huy değiştirecek ki sasacaksin :)
İshal ateş sürekli durmaksızın ağlama art arda kusma vs...yoksa telaş yapma
Yine de için rahat etmiyorsa annelik icguduleri duyguları belki malum oluyordur bi cocuk Dr unu ara sor

Cnm bol bol emzir
Ne kadar emzirirsen o kadar süt kanalların açık kalir
Eger az geliyorsa lactamil ya da humana still tea gibi çaylar al eczaneden
Bol moral
Bol dinlenme ve uyku
Bol su
Her gün ılık duş
Ara ara süt sagma makinesi kullanıp süt sağmak. ..
Bunlar kanalları açık tutar ve sütun devamlılığını sağlar
Bol bol emzir yarım saatte bir bile emzirebilirsin ağzında gezdir memeyi
Şimdi daha cenesi de kuvvetli değil
Git gide güçlenecek
Sütun de artacak inşallah
Elini göğsünde gezdir bol bol dua et Allahım sütünü arttır diye bir de muhakkak canım. .

Benim ilk 20 gün yogun kanamam oldu toplamda tamamen kesilmesi 54.günü buldu canim

Cnm.benim çatı muaynem iyi geçti ama bebek iri olduğu için kafası aşağı inmedi nişan geldi sancılar başladı ama kanala inmeyince bebek mecburen aldılar sezaryenle
Yani sen durabildigin kadar dur bence
41 de olsa dur
İlk bebeklerde 41 e dek bekleyebiliyor Dr sezaryene her an alabilir sonuçta
Hem belki Rabbimiz yardım eder birden açılman ve doğal sancilarin olur belli mi olur
Bir ferahlık veririm Rabbim kalbine
En azından son ana dek bekledim çabaladim dersin
Ya da bebek çok iriydi mecburen aldılar sezaryen oldu kan nişan açılma olmadı dersin
Diğer türlü kendini üzup durma böyle
Her şey nasip
Yeter ki sağlık olsun..

Kızlar cuma günü sezaryene alınacağım
Böyle randevulu doğuma gitmek çok tuhaf geliyor
İlki nerdeyse normal doğum olacaktı evde bekliyordum Bebeğimi
Nişan sanci su...bse bekliyordum...
Bu bambaşka bir stres...bi heyecan...bir korku...
İnşallah her şey yolunda gider
Güzel haberler veririm size
Dua edin kızlar. ..

Aynen benim de oyle oldu canm 17 mayista oldum ben de her gün biraz daha azaliyo o sikayetler iki gun once nefesim kesiliyodu belimin sirtimin agrisindan dik duramiyodum bugun cok daha iyiyim tabi fazla ayakta kalamiyorum henüz ama camasir asiyorum bulasık makinesi yerlestiriyorum:) ya benim de karnım duruyo biraz iner insallah bisey sarsam zarari olur mu dikislere acaba

En iyisi sezeryan demek icin erken az bi sanci cek sonra dersin :) gercekten rahat ol canim o vaktini biliyo gelecegi zamanin :) hatta bence sen mayis annelerini degil de haziran annelerini takip et cunku 30 mayis olduğun için burda da stres oldun herkes dogurdu diye :)

Mesajima yansimismi gercekten cok iclendim yaa dokunsan aglayacagim o vaziyetteyim dayanirim diye dusunuyordum

Canim doktorun sezeryan yanlisi gibi geldi bana. Bende cati muayenesinde ciglik cigligaydim ama doktorum normal diye tutturdugu icin normal yaptim hatta dogumdan sonra dikislerimde agri oldu doktor tekrar bakalim o zaman acilma mi olmus dedi yok yok normal agridir deyip gidemedim o muayene derdi yuzunden bu dunyada ben normal dogum yaptiysam herkes yapar hala bu fikirdeyim :)

Cnm ben normalde bekleyecektim 41 hafta cati muayenesinden sonra dedi ben seni dogurtamam 41 i beklersek hic doguramazsin

Canim doktorun sezeryan yanlisi gibi geldi bana. Bende cati muayenesinde ciglik cigligaydim ama doktorum normal diye tutturdugu icin normal yaptim hatta dogumdan sonra dikislerimde agri oldu doktor tekrar bakalim o zaman acilma mi olmus dedi yok yok normal agridir deyip gidemedim o muayene derdi yuzunden bu dunyada ben normal dogum yaptiysam herkes yapar hala bu fikirdeyim :)[/QUOTE]
Benim daha once de alttan muaynem olmustu bu kadar acimamisti gebe oldugum icin bu sefer acidi sanirim oyle ciglik da atmadim ama inledim tabi kasildim da haklisin galiba sezeryan yanlisi konusunda belkide kendini riske atmak istemedi ugrasmak istemedi benimle

Benim daha once de alttan muaynem olmustu bu kadar acimamisti gebe oldugum icin bu sefer acidi sanirim oyle ciglik da atmadim ama inledim tabi kasildim da haklisin galiba sezeryan yanlisi konusunda belkide kendini riske atmak istemedi ugrasmak istemedi benimle

Çatı muayenesi olurken derin nefes alırsanız kasilmazsiniz muayene edenin eli rahat girer. Sonucta vajina esnek. Muayene olurken yirtilmiyor. Ayrıca bebegin kafası büyük bile olsa çatı doğum aninda genişlermis onu da dert etmeyin. miranda_1986 biz haziran anneleriyle mi tanışsak acaba sona kalıyoruz. Sanki sona kalınca ne kaybedeceksek. Telaş ediyorus ışte..

Ben 41.haftanın içinde yapmış olmama rağmen doğumu benimde karnım böyleydi aynı
Hadi ya. E nasıl anlicaz ne zaman geleceğini?? Ay bne bugün çok huysuzum. Oğlum da kaburgamin içine ayaklarını sokma derdinde. Canımı çok yakıyor. Çığlık attirtti resmen bana.

Kasilman cok normal ne de olsa alismis olsak da sevmiyoruz bu muayeneleri :) sen yine de normal istiyorsan sezeryan tarihine kadar bekle canim aklinda kalmaz hem.

Ahhahaha ay golgecim!! Ben sana en iyisi sezeryan demedim ki!! Beklemekten yakında catlicam ortadan ikiye o da en sonunda doğal sezeryan olmuş olacak dedim :))))
Hazirana kalmicaz biz. Oğlum doğacak. O kadar da çok bekletmicek annesini. Söz dinlicek. Bişi kırk kere söylenince olurmuş. O zaman kırk kere olumlu konusucaz değil mi ama??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…