- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
- #55.061
Valla ben maaşımı kaybetmee başlayacağım. Şimdilik izin günlerimi kullanıyorum. Ama iznim bitiyor. 30 mayisdan sonra maaşım doğum olup da doğum iznim başlayana kadar kesilecek. Bu biiiir.Çatı muayenesi olurken derin nefes alırsanız kasilmazsiniz muayene edenin eli rahat girer. Sonucta vajina esnek. Muayene olurken yirtilmiyor. Ayrıca bebegin kafası büyük bile olsa çatı doğum aninda genişlermis onu da dert etmeyin.miranda_1986 biz haziran anneleriyle mi tanışsak acaba sona kalıyoruz. Sanki sona kalınca ne kaybedeceksek. Telaş ediyorus ışte..
İkincisi Türkiye tatili hayal olacak. Çocuk doğacak nüfusu çıkacak. Nüfusla pasaportu çıkacak. Biz bilet alacağız ve yazın turkiyeye gideceğiz. Ama Mayıs sonu dogarsa anca eylüle. Daha da beklerse eyluldeki bayram tatilini kaciracagimiz için ablamlarin izni olmucak. Bizimde deniz hayalimiz son bulacak. Bu ikiiiiiiii.
Ablamlar Temmuz başı burdalar. Dağ evi ayarladım hep birlikte gidelim diye. O
Zamana kadar benim küçük dananın kırkı çıkmış olmucak ve ben büyük ihtimal çok bitkin olcam bu da uuuuuuuc :)
Bu çocuk dogsa çok iyi eder valla sabrımı zorluyor. Sonunda gidip sezeryan yaptıracak beni!!