2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Aynen. Ben de kanala mı giriyorlar acaba diye düşündüm. Dra giden arkadaşa dr ne diyecek acaba. Benim de kontrolüm yarın, ben de yarın sorarım olmadı.

Aynen. Ben de kanala mı giriyorlar acaba diye düşündüm. Dra giden arkadaşa dr ne diyecek acaba. Benim de kontrolüm yarın, ben de yarın sorarım olmadı.
Benim de çarşamba. En son salı gittim. Giderken yolda bu son olsun bi dahakine bebeğim olsun diye diye gittim. Ama sanırım bana yine Dr un yolları taştan. Bir de geçen sefer gibi daha yukarda zamanı var derse bırakın beni orda. Bir kaç saat kalkamam yerimden herhalde

Zıplıcam valla evde insin aşağı diye (dr hoplasanda zıplasan da olmaz dedi o kendi bilir dedi :) )
Gulceksin ama biz kocamla havuzda halay cekiyoz
Havuzda zip zip zipliyorum. Düşme olasılığı yok ya. Kocamla da el ele verip halay cekiyoz bazen gülmek için. Genelde apt havuzu boş. Geçen gün annesiyle küçük bir çocuk geldi. Resmen halay çekerken basildik. :)

Aynen çok sık nst yapılıyır bana. Her seferinde giderken allahım inşallah hissetmediğim sancılar vardır. Sancı başlamoş der diye dua ede ede gidiyorum. Hiç sancı mancı çıkmıyor.

Aynen çok sık nst yapılıyır bana. Her seferinde giderken allahım inşallah hissetmediğim sancılar vardır. Sancı başlamoş der diye dua ede ede gidiyorum. Hiç sancı mancı çıkmıyor.
Benim de arada belim tutuyor. Diyorum ki bu sefer sancısı vursun. Yok! Bildiğin gebelikten kaynaklı bel ağrısı...
Valla ben sezeryan ne hoş şeymiş diye düşünmeye başladım. Al gününü git doğur gel.

Ben bi de sezeryan olmamak için dr değiştirdim. Şimdi diyorum ki akıllılık ettin yapsaydı kadın sezeryanı rahatlasaydın şimdiye. Şu aksilik olursa korkusu olmasa da hamileliğin keyfini rahat rahat sürseydim.

Kıpıt kıpır karnımın içi, habire şekil değiştiriyor

Ay ben gebelikte rahat hiç bişi görmedim. 21. Haftaya kadar günde 3 kere kustum. 24. Haftada diyabet olduğumu öğrendim. Şimdi de eller ayaklar sis acaba yüksek tansiyon mu var diye kara kata dusunuyorum

Kizlar 33 haftalik olduk kizimla. 28. Haftadan beri erken gelecek die diken üstündeyiz. Suyum cok azmis sürekli su iciom. 33 e ulastik cok şükür ama hala tedirginiz. Suyu az olup erken doguran oldumu aranizda...
Dogum sancısı nasil olur bilmiom ama sag kasigimda nadiren agrilar oluo ve 3/4aydir sarı akintilarim var. Idrar ve kan temiz çıktı yani enfeksiyon degil yani.

Ay o ani yasadim sanki ikin dedikce ben ikiniodym sanki tebrikler darısı başımiza insallahhhh

Ay ben gebelikte rahat hiç bişi görmedim. 21. Haftaya kadar günde 3 kere kustum. 24. Haftada diyabet olduğumu öğrendim. Şimdi de eller ayaklar sis acaba yüksek tansiyon mu var diye kara kata dusunuyorum

Benimde tansiyon korkum var. Habire ölçüyorum. Çok yüksek değil ama bu anlık bir olay dedi dr. Birden yükselirse alırız dedi. Ondan korkuyorum. Benim el şişliklerim azaldı. Ananas yiyorum her sabah. Bir de ayaklara varis çorabı harika geliyor. Çoraptan çıkınca ayaklarım gayet normal bir şişlikte oluyor. Eğer çorap giymezsrm ayaklarım akşama wkmek kıvamında oluyor. Çorabı 3 ay önce falan almıştım. Eski dr her haftabu hafta doğuracaksın dediği için hamilelikle ilgili tüm motivasyonumu kaybetmiştim. Evdeki çorabı bile unutmuşum şans eseri görünce giydim hemen giymediğim günlere çok pişmanım

vorones sezaryen dikislerim iyileşti şükürler olsun rahatim bu doğumum daha rahatti hastane de ilk yurudugumden beri ayaktayim oğlum yatmamdan hiç hoşlanmadı doğuma giderken çok ağladı onun için güçlü olmam gerekiyordu süt olayına gelince oglumda hiç yoktu şimdi daha iyi sutum var yetmiyor artırmak için herşeyi yapıyorum buna da şükür mama veriyorum yine de Rabbim herkese kolaylıklar nasip etsin inşallah

Canim asagi inme olayina çok taktin kafayi sen :) 38+4de dogum yaptim ve sancilandigimda bile midem cayir cayir yaniyordu ki bi gece boyunca hastanede sanci cektim :) acilmam 7cm gecince karnimin asagi indigini kesfettim.

Suyun değildir Can'ım bnmde öyleydi suyumda azalma yokmuş hıc korkma zaten hareket azalmazsa suda da azalma yok demektır dedi doktorum. Artık yürüyesim de yok verdim yemeğe yatışa bu hafta doğacak hissedıyorum dinlenmeye aldım bünyeyi :) sen de yorulma bu hafta gelıyor bızım kızlar hatta son 2 diyorum:) totem!!!

Canım bizimde suyumuz çok fazla ondan dolayı 30.haftadan beri erken doğum riskimiz vardı nerdeyse günümüz dolacak kızımız gelmiyo

Canim asagi inme olayina çok taktin kafayi sen :) 38+4de dogum yaptim ve sancilandigimda bile midem cayir cayir yaniyordu ki bi gece boyunca hastanede sanci cektim :) acilmam 7cm gecince karnimin asagi indigini kesfettim.
ama bakar mısın göbeğe?? biz bugün tam 39+0 ız. Ve ne bir sancı. Ne bir nisan. Ne bir karnin aşağıya inmesi... Hiç bir şey yok. Çatlayacagim!! Bu bebek sanırsam ağzımdan çıkmaya çalışıyor...

Eklentiler

• tmp_3098-sketch-1464009484752978868761.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…