- 23 Haziran 2015
- 1.550
- 2.111
- 133
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
- #2.681
Valla aslında hergun kahvaltıda haşlanmış yumurta yerim vücudum ihtiyacı olduğunu sanmıyorum ama yine de canım Yumurtalı ekmek cekıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.duymuştum ismini.araştırayım biraz daha.Merhaba dr sükran çakmak. Tepe primeda muayenehanesi.
Teşekkür ederim.ankaradayım ben.keşke istanbulda olsaydım daha fazla alternatif olurdu.hayırlı ve sağlıklı hamilelik diliyorum.Canim beni anadolu yakasindayim Emsey hastahanesindeki gülseren hanimi onreririm ve de ilk zamalarimi mihrimahdaki zeynep ulusoy hanimdayim suan 5 6 aylik olunca gülseren hanima gececegim inşallah
Çok teşekkür ederim.ilk önceliğim bayan bir doktor bulmak ama tavsiyenizi de aklımda tutucam.Mayis 2014 annesiyim. Ankarada cok hastane ve dr gezenlerdenim (2 dusukten sonra sukur oglumu aldim ))....
Özel çağ hastanesi op dr erol bayraktar... hem hastane sgk li. Detayli ultrason vs ek ucret almiyar. Kan ve idrardanda fark almiyrlar. Sadece toxoplazma tetsine 40tl vermistim. Muayene ucretleri de uygundu. Simdi ne kadardir bilemiyrm tabi. Hayirlisiyla alin kucaginiza.
Almaz miyim canim hamile kaldiktan sonra 4 kilo almışım ve daha 2. aya yeni girdimmvucut genelde ihtiyacı olanı canı ceker derler ama bir söylenti mi gercek mi bilemeycegim. yumurta iyidir tüketelim
ay olmaz inşallah ya. arada bir kaçamakla bir şey olmaz. yogurt süt yumurta peynir vs yersek almayız cok diye düşünüyorum. şimdiye kadar aldın mı ?
Canım 6.hafta başlarken şiddetli bir bulantıyla başladı giderek şiddetleniyor doktor ikiz olduğundan bukadar çok oluyor diyor.bir haftada 3 kilo vermişim herşeyi deniyorum ama olmuyorne zaman basladı canım? ben de baslayacak diye korkuyorum. muz yemenin iyi geldiğini duymustum denedin mi? ya da sarı leblebi ? zencefil cubuk kraker
Ben de kendisini düşünmüştüm ancak burada bir arkadaş olumsuz bir tecrübe yaşamış o nedenle başka doktor arayışına girdim.[/QUOTE]ben de cukurambarda fatma reside önalanı tavsiye ederim cok ilgili ve bilgi birikimi ve tecrübesi de cok fazla
Canım 6.hafta başlarken şiddetli bir bulantıyla başladı giderek şiddetleniyor doktor ikiz olduğundan bukadar çok oluyor diyor.bir haftada 3 kilo vermişim herşeyi deniyorum ama olmuyor
Almaz miyim canim hamile kaldiktan sonra 4 kilo almışım ve daha 2. aya yeni girdimm
aa ne yasamıs? ben kendisine gidiyorum cok da arastırıstım hiç kötü bişey duymadım hakkında.[/QUOTE]Ben de kendisini düşünmüştüm ancak burada bir arkadaş olumsuz bir tecrübe yaşamış o nedenle başka doktor arayışına girdim.
Doktordan cok bi abla gibi yaklasir Allah razı olsun. İnsallah sende benim ki gibi bir doktor bulursun.Bu dojtor muhtesem.intagramdanda takip ederim takipcilerinden herkesin sorusunu onemser ve cevaplar.Allah razi olsun onda..methinide duymustum ama ben istanbuldayim cok sanslisin.
Son hatalarında tansiyonu yükselmiş doktor Zekai Tahir e yönlendirmiş.O arkadaş da Devlet Hastanesi olduğu için gitmek istememiş. Özel bir hastanenin acilene gidip doktoru aramış ama doktor da o hastaneye gelmemiş.ortada kalmış.gittiği hastanedeki doktor müdahale edip doğumunu yaptırmış.
250 tlArkadaş lar Şükran çakmak muayene ücreti nedir
Bebekleriniz hayırlı olsun benim ikizlerim de hiç bulantı olmamıştı ama bu hamileliğim de aynı sizin gibiyim çok zor geçiyor inşallah hayirlisiyla kucağına alırsınız şimdiden kolay gelsinCanım 6.hafta başlarken şiddetli bir bulantıyla başladı giderek şiddetleniyor doktor ikiz olduğundan bukadar çok oluyor diyor.bir haftada 3 kilo vermişim herşeyi deniyorum ama olmuyor
Özel mesaj attım canım sana.normalde koruya yönlendiriyor diye biliyorum ben. ne zaman olmus ? kafam karıstı simdi :/
Selam bayanlar kusma ve mide yanmasi yla nasıl baş ediyorsunuz yemek yemekten nefret eder oldum yaşamak için yiyorum artık hicbirsey tadı tuzu yok.doktorun verdiği bulantı ilacı hiç fayda etmiyor
Galiba bende ole olcam 2 kilo aldim bile.gerci doktor odem dedi ama yinede hersey dar gelmeye basladi.umarim busekilde kilo aritisi devam etmezYaa nolucak böyle halimiz ben 9 ay sonrasi 100e dayanicam sanirim yumuşacık bi anne olucam bebisim icin