• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Iyi de kese fotona baktım altta mı değilimin bilemem tabi ama küçük degılkı yani küçükte o değerde olması gereken boyda bence benımde o boydaydı
Umarm sorun yoktur ne bilım ben randvmu bile yarına aldm erkn diye dunku doktorda deger yuksek görulur bunda sorun war diyp durdu bi yanim inanmıyo snra tekrar uzuluyorm

herkese merhaba :KK52:inş bende mayıs annesi olucam. bu benim 3. gebeliğim ilk ikisi düşükle sonuçlandı :KK61: 8 senelik evliyim 6 senedir bebişim olmuyodu. çok şükür bana 3. şans verildi inş bu bebişimi saglıklı kuucağıma alırım :nazar::anneadayı:
Hoşgeldin canim inşallah saglikla kucağımiza alırız yavrularimizi

Bende bu gruptanim .

4hafta lik gebelik 1600 değer düşük mu ? 5. Haftanin icindeyim. Doktora gitmedim henüz. Bir yerde 1200 üstü ile karından ultrasonda görülüyor yazıyordu.

4. Haftayı atlayanlar sizin değerlerimiz nelerdi.

Kizlar sanirim komsumuz hamur kizartmis nasil guzel kokuyo anlatamam. Koku istahimi acti arkasindan neler neler cekti canim ya kalkip yapacak halimde yok simdi hamur kizartmasini:KK43:

Kizlar sanirim komsumuz hamur kizartmis nasil guzel kokuyo anlatamam. Koku istahimi acti arkasindan neler neler cekti canim ya kalkip yapacak halimde yok simdi hamur kizartmasini:KK43:
Kiyamam ya bana da oluyo hep mis gibi kokutuyolar her yanı hiç konusmuyo musun komsunla yakinsan gidip isteyebilirsin sağolsun benim komsularim kokan bi şey yaptıklarında hep yollarlar bana

Bende bu gruptanim .

4hafta lik gebelik 1600 değer düşük mu ? 5. Haftanin icindeyim. Doktora gitmedim henüz. Bir yerde 1200 üstü ile karından ultrasonda görülüyor yazıyordu.

Benim 4 buçuk haftalik ken karnimdan göründü kese ama benim degerlerim hep düşüktü

Az bir samimiyetin varsa git iste canim. Hamile oldugunu bilseler getirirlerdi. Bilmiyorlar mi. Ayy cok zor o ya:(

Kiyamam ya bana da oluyo hep mis gibi kokutuyolar her yanı hiç konusmuyo musun komsunla yakinsan gidip isteyebilirsin sağolsun benim komsularim kokan bi şey yaptıklarında hep yollarlar bana
Hangisi yapti bilmiyorum ki :( yaz ayi cam kapı açık kimbilir nerden geldi :( hepsiyle karsilastikca selamlasip konusuyoruz ama o kadar istemeye gidemem herhalde :( nasil kokuyo hala anlatamam :((

bizim binada da biri sabah banyosunda sigara içmiş tüm ev koktu pis pis. bazen yemek kokuları da geliyor ama cok düşünmemeye calısıyorum yoksa alıp basını gidecek kilolar :D

ay masallah ne düşünceli komsuların var

Bende bu gruptanim .

Canım 1500 e ulaştığında deger vajinal ultrasonda 4500 5000 e ulaştığında ise karından görülebilir değerinde düşük degıl bence canım

Benımde canım sureklı Yumurtalı ekmek çekiyor ne alakaysa :KK49::KK70::KK70:

vucut genelde ihtiyacı olanı canı ceker derler ama bir söylenti mi gercek mi bilemeycegim. yumurta iyidir tüketelim ;)

Yaa nolucak böyle halimiz ben 9 ay sonrasi 100e dayanicam sanirim yumuşacık bi anne olucam bebisim icin :KK48:

ay olmaz inşallah ya. arada bir kaçamakla bir şey olmaz. yogurt süt yumurta peynir vs yersek almayız cok diye düşünüyorum. şimdiye kadar aldın mı ?

ben bulantıdan hiç birşey yiyemiyorum herşeyden tiksindim yemek yediğim günleri özledim:mad:

Back