- 28 Eylül 2014
- 844
- 622
- 103
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
- #2.661
Arkadaş lar Şükran çakmak muayene ücreti nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarm sorun yoktur ne bilım ben randvmu bile yarına aldm erkn diye dunku doktorda deger yuksek görulur bunda sorun war diyp durdu bi yanim inanmıyo snra tekrar uzuluyormIyi de kese fotona baktım altta mı değilimin bilemem tabi ama küçük degılkı yani küçükte o değerde olması gereken boyda bence benımde o boydaydı
Hoşgeldin canim inşallah saglikla kucağımiza alırız yavrularimiziherkese merhaba inş bende mayıs annesi olucam. bu benim 3. gebeliğim ilk ikisi düşükle sonuçlandı 8 senelik evliyim 6 senedir bebişim olmuyodu. çok şükür bana 3. şans verildi inş bu bebişimi saglıklı kuucağıma alırım
Kiyamam ya bana da oluyo hep mis gibi kokutuyolar her yanı hiç konusmuyo musun komsunla yakinsan gidip isteyebilirsin sağolsun benim komsularim kokan bi şey yaptıklarında hep yollarlar banaKizlar sanirim komsumuz hamur kizartmis nasil guzel kokuyo anlatamam. Koku istahimi acti arkasindan neler neler cekti canim ya kalkip yapacak halimde yok simdi hamur kizartmasini
Benim 4 buçuk haftalik ken karnimdan göründü kese ama benim degerlerim hep düşüktüBende bu gruptanim .
4hafta lik gebelik 1600 değer düşük mu ? 5. Haftanin icindeyim. Doktora gitmedim henüz. Bir yerde 1200 üstü ile karından ultrasonda görülüyor yazıyordu.
4. Haftayı atlayanlar sizin değerlerimiz nelerdi.
Az bir samimiyetin varsa git iste canim. Hamile oldugunu bilseler getirirlerdi. Bilmiyorlar mi. Ayy cok zor o yaKizlar sanirim komsumuz hamur kizartmis nasil guzel kokuyo anlatamam. Koku istahimi acti arkasindan neler neler cekti canim ya kalkip yapacak halimde yok simdi hamur kizartmasini
Hangisi yapti bilmiyorum ki yaz ayi cam kapı açık kimbilir nerden geldi hepsiyle karsilastikca selamlasip konusuyoruz ama o kadar istemeye gidemem herhalde nasil kokuyo hala anlatamam (Kiyamam ya bana da oluyo hep mis gibi kokutuyolar her yanı hiç konusmuyo musun komsunla yakinsan gidip isteyebilirsin sağolsun benim komsularim kokan bi şey yaptıklarında hep yollarlar bana
Kalkip yapicam artik canim napim tarifini aldim annemden is başa düştüAz bir samimiyetin varsa git iste canim. Hamile oldugunu bilseler getirirlerdi. Bilmiyorlar mi. Ayy cok zor o ya
Firn falan varsa sokaktan bir cocuga hamur aldir 5 dkda hazir olurKalkip yapicam artik canim napim tarifini aldim annemden is başa düştü
Sokakta cocuk nerdeeee canim istanbulda :) iki uc tane yapsam yetecek hamuruna basladim bileFirn falan varsa sokaktan bir cocuga hamur aldir 5 dkda hazir olur
Kizlar sanirim komsumuz hamur kizartmis nasil guzel kokuyo anlatamam. Koku istahimi acti arkasindan neler neler cekti canim ya kalkip yapacak halimde yok simdi hamur kizartmasini
Kiyamam ya bana da oluyo hep mis gibi kokutuyolar her yanı hiç konusmuyo musun komsunla yakinsan gidip isteyebilirsin sağolsun benim komsularim kokan bi şey yaptıklarında hep yollarlar bana
Valla bizim sokaktakiler canavar gibi ama mahallenin ust basinda oynadiklari icin bana faydaları yok. :))Sokakta cocuk nerdeeee canim istanbulda :) iki uc tane yapsam yetecek hamuruna basladim bile
Canım 1500 e ulaştığında deger vajinal ultrasonda 4500 5000 e ulaştığında ise karından görülebilir değerinde düşük degıl bence canımBende bu gruptanim .
4hafta lik gebelik 1600 değer düşük mu ? 5. Haftanin icindeyim. Doktora gitmedim henüz. Bir yerde 1200 üstü ile karından ultrasonda görülüyor yazıyordu.
4. Haftayı atlayanlar sizin değerlerimiz nelerdi.
Benımde canım sureklı Yumurtalı ekmek çekiyor ne alakaysa
Yaa nolucak böyle halimiz ben 9 ay sonrasi 100e dayanicam sanirim yumuşacık bi anne olucam bebisim icin
ne zaman basladı canım? ben de baslayacak diye korkuyorum. muz yemenin iyi geldiğini duymustum denedin mi? ya da sarı leblebi ? zencefil cubuk krakerben bulantıdan hiç birşey yiyemiyorum herşeyden tiksindim yemek yediğim günleri özledim