• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam bayanlar kusma ve mide yanmasi yla nasıl baş ediyorsunuz yemek yemekten nefret eder oldum yaşamak için yiyorum artık hicbirsey tadı tuzu yok.doktorun verdiği bulantı ilacı hiç fayda etmiyor
Kuzum yeşil elma iyi geliyo bak öneririm eksi biraz ben aliskinim mide bulantisina çok zorlamiyo ama bi gün ağladım o kadar kötü oldum Allah yardımcımız olsun

Günler ne zor geçmeye başladı. Yine eskisi gibi acayip merak etmeye başladım karnımın içinde neler oluyor herşey yolunda mı? Gibi gibi çok uzun ve stresli bir dönem gebelik

Cnm allaha cok sükür kanamam kesidi yatiyorum dunden beri bu gun hic gelmedi bi akntiyla az geldi 1 kere oda normal ilaclarima devam ediyorum karın agrılarım filende gitti bakalim bekliyoruz su an salı gunu gidicem yine igneye ...
Maşallah canım :nazar: Dinlenmeye devam onlar doğunca zaten vaktimiz olmayacak:KK46::KK45:

Galiba bende ole olcam 2 kilo aldim bile.gerci doktor odem dedi ama yinede hersey dar gelmeye basladi.umarim busekilde kilo aritisi devam etmez
ben 1 kilo aldım ama karnım özellikle öğleden sonraları şişip 4-5 aylık hamile gibi oluyor. o saatlerde karnıma dokunamıyorum. sanırım erkenden hamile pantolonlarına geçicem.:eek:

ben 1 kilo aldım ama karnım özellikle öğleden sonraları şişip 4-5 aylık hamile gibi oluyor. o saatlerde karnıma dokunamıyorum. sanırım erkenden hamile pantolonlarına geçicem.:eek:
Benim pantolonlarim dar geliyor:(
Hamile pantolonu icin erken:(
Bugun rahat pantolon baktim istediğim gibi bulamadim:/

Merhaba kızlar, ben de Mayıs annesiyim..
=) Nasılsınız bakalım?

hoşgeldiin. Allah saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin insallah

belki ödemdir ya da yediklerinden öyle oluyordur ?

Benim pantolonlarim dar geliyor:KK43:
Hamile pantolonu icin erken:KK43:
Bugun rahat pantolon baktim istediğim gibi bulamadim:/

beli lastikli olanlar varmıs hamile pantolonlarından. ayarlanabilir beli olanlar. onlara bakabilirsin belki.

kızlar mide bulantısından kafamı kaldıramıyorum, iyi ki bu hafta ve haftaya okullar yokmuş, ben gidemezdim yoksa :S nasıl baş ediyorsunuz mide bulantısıyla .:S

kızlar mide bulantısından kafamı kaldıramıyorum, iyi ki bu hafta ve haftaya okullar yokmuş, ben gidemezdim yoksa :S nasıl baş ediyorsunuz mide bulantısıyla .:S
canım benim de 3 gündür bulantım var :( çubuk kraker muz yiyorum ayrıca midem bulansa da kahvaltı yemek ve meyve yiyorum daha iyi hissettiriyo yemeye çalış bence

Kızlar ben birşeyden korkuyorum lütfen yardımcı olun bana devlet hastanesinde malesef ilgilenilmedıgı için :KK34:henüz o bu şu testi falan istenmedi bazılarınız yaptırmış benim de heyecandan sormak aklıma gelmedi benim 2 kedim var 4 seneden beri bu toksoplazma testi yapılıyormuş kediden köpekten Çiğ etten vs gecmıs bı enfeksiyon gecmıs mı diye hıc kedisi köpeği olan var mı aranızda sımdı gittiğimde soyluycem doktoruma ama açıkcası korktum da :KK17::KK17:

Selamlat... bugun bende hamis oldugumu ogrendim kan degerim 1257 cikti arkadaslar...yatin randevum var hayirlisi olur... 3 sene once kurtaj olmustum. Rabbim tekrat yasatmasin.
Hoşgeldin arkadaşım.. Amin inşallah, sağlıcakla kucağına alırsın ;)

Back