• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim sat 19 agustos cnm dewletn acilnd kan werip ögrendm iki gun snra bidaha gdym dedm yani dun persmbe 2387 dun ise 4800 doktorj soldm iki kat artmsmı onu merak edyrm kan wermk istyrm dedm persmbe gunku dgrn iyi oldugnu ultrasndj bkcgni sole di keseyi goremdi önce snra kucuk dedi snra yeri dogru yer dgl dedi karından bktı wajınal baktrmadm sonra begenmdi kan istdi snucu göturdm ikiye cikmş kötu olsa çıkarmıydı ddm tabi cıkardı dedi kucuk belki o yuzdn görun muyo ddm kan dgrn yuksek gorulur 2500 ustnd karından gorulur dedi dış gebelik supheleniyo bendn cok uzuldm kabuslar gordm gece boyu
Icini ferah tut canim,allah hayırlı olani versin, ins çocuğunu saglicakla kucagina alirsin

Beta 4800 19 agustos son adtm karından bktı doktr dıs gebelik suphelendi keseyi kucuk ve asagıda buldu yardm edn kizlar fikir wern
Canım neden alttan baktırmadın ki bende onu anlamadım. Bunca strese değer mi? Ben cuma günü vajinal muayene ile kesemi gördüm. Gayette içim rahatladı. Sen de öyle yap

Canım neden alttan baktırmadın ki bende onu anlamadım. Bunca strese değer mi? Ben cuma günü vajinal muayene ile kesemi gördüm. Gayette içim rahatladı. Sen de öyle yap
Tatlm sali gunu gunum gecti persmbe kan werdm pazartsı ozeld kendi doktruma randvú aldm ama dun bi kan werym icm rahat etsn ddm dewlette aksam acile gttm iki gun once kan werdm bugnd werym degrmi kntrl icn dedm doktor 2367 ckms persembe bugun karndan gorulur 2500 ustu goruluyo gec bekle bkcm dedi bktı göremdi kucuk ddi kan wer hemen ddi werdm snuc ciktı aldm 4800 götrdm kötu olsa artarmydı ddm tabi artar dedi yine bkym ddi yne karnımdan bktı kese kucuk olmasi gerkn yer dgl asagda yukarda olmasi lazm dedi foto koydm onceki sayfa yani doktora planlı gtmdm

Sadce kan wermeye gttm gorulur ultrasna gec dedi hc kac mm flan bsy dmdi kucuk we yukarda olmalydı dedi daha yeni ogrndm o yuzdn gorulmdi belki diye sordm bu beta da gorulurdu dedi
Bence ptesi başka bi dr a git canım inş herşey yolundadır. Vajinal usg ile baktır böyle daha çok stres yapıyosun inan hiç bişey olmuyo

Yaş aralığı çok az, doğduğunda oğlum 2,5 yaşında olacak ve 4 ay sonra okula başlayacak. Bebek geldi, o okula gitti, dışlandı gibi bir psikolojiye girmesini de istemiyorum. Çok şükür oğlum çok uysal, çok sakin, çok düzenli bir çocuk ve bebekle bir değişmesinden korkuyorum. Ben ikisine de yetebilecek kapasitede değilim...
Neyse ben grubun neşesini bozmayayım. Şimdi ilk kalp atışının heyecanı başlamış
Neden yas aralığı az olsun ki 2.5 3 yas gayet normal bı Aralık benim de kardeşimle aramda 2,5 yas var ve ben onu kıskandıgımı hıc hatırlamıyorum bu annenin cocuğu nasıl yetiştirdiği ile alakalı benim dayımın 2 cocuğu var ilk cocuğu 7 yaşındayken 2. Yınyaptılar o kadar yas Olmasına rağmen 7 yaşındaki gayet kıskandı kardeşini bu anneyle alakalı ilk cocuk şımarık sureklı ilgi üzerinde buyutulmemısse kıskanacagını sanmıyorum 2.5 yaşındaki çocuk da kesinlikle kucak cocuğu degıldır 2.yı dogurabılırsınız gayet tabi maddi problemlerinizi bilemem umarım doğurma yönünde bir karar alırsın canım hayırlı olsun tekrar

Tatlm sali gunu gunum gecti persmbe kan werdm pazartsı ozeld kendi doktruma randvú aldm ama dun bi kan werym icm rahat etsn ddm dewlette aksam acile gttm iki gun once kan werdm bugnd werym degrmi kntrl icn dedm doktor 2367 ckms persembe bugun karndan gorulur 2500 ustu goruluyo gec bekle bkcm dedi bktı göremdi kucuk ddi kan wer hemen ddi werdm snuc ciktı aldm 4800 götrdm kötu olsa artarmydı ddm tabi artar dedi yine bkym ddi yne karnımdan bktı kese kucuk olmasi gerkn yer dgl asagda yukarda olmasi lazm dedi foto koydm onceki sayfa yani doktora planlı gtmdm
Bencede artmazdi eger kotu bisey olsaydi ben cok erken ogrendim daha hastaligama 5 gun vardı kan verdim ve doktor 2 gun oncesine ve 2 gun sonrasina bakti cok kucuk oldugu için muayene etmedi eger kotu bisey olsaydi iki katina cikmazdi degerin dedi

Bencede artmazdi eger kotu bisey olsaydi ben cok erken ogrendim daha hastaligama 5 gun vardı kan verdim ve doktor 2 gun oncesine ve 2 gun sonrasina bakti cok kucuk oldugu için muayene etmedi eger kotu bisey olsaydi iki katina cikmazdi degerin dedi
Aynen bend öyle ddm tam iki kat artms amj ddm dıs gebelikte d artar o hic onemli dgl dedi

Bend oyle blyodm o yuzdn hesap yaptm pazartsi 8000 civarı olck pazartsne aldm randevumu ama dunki 4800 du dun bkildgnda cnim 5000 e yakn
Iyi de kese fotona baktım altta mı değilimin bilemem tabi ama küçük degılkı yani küçükte o değerde olması gereken boyda bence benımde o boydaydı

Iyi de kese fotona baktım altta mı değilimin bilemem tabi ama küçük degılkı yani küçükte o değerde olması gereken boyda bence benımde o boydaydı
Umarm sorun yoktur ne bilım ben randvmu bile yarına aldm erkn diye dunku doktorda deger yuksek görulur bunda sorun war diyp durdu bi yanim inanmıyo snra tekrar uzuluyoqm

Umarm sorun yoktur ne bilım ben randvmu bile yarına aldm erkn diye dunku doktorda deger yuksek görulur bunda sorun war diyp durdu bi yanim inanmıyo snra tekrar uzuluyoqm
Canım sen yarın düzgün bı Dr a git sakin ol bence bı sorun yok benımde öyleydi boyu falan 5.000 lerdeyken

ne kadar cok istemişler. ben özelde 150 verdim

hakkınızda hayırlısı olsun. ikiz olursa da bir kolaylık olur diyorum :KK66:

cok gecmiş olsun. inşllah gecmiştir kanamanız

7400 sadece dogum mu ?

muz yiyebilirsin. hem bebişe faydalı hem de tok tutar mide bulantına da iyi gelebilir.

kan degeriniz kactı acaba ?

ben de cukurambarda fatma reside önalanı tavsiye ederim :KK66: cok ilgili ve bilgi birikimi ve tecrübesi de cok fazla
Benim ki Tüp Bebek transferden 10 gün Sonra 594 çıktı

Back