• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selamlat... bugun bende hamis oldugumu ogrendim kan degerim 1257 cikti arkadaslar...yatin randevum var hayirlisi olur... 3 sene once kurtaj olmustum. Rabbim tekrat yasatmasin.

hos geldin Allah saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Çok tesekkur eserim keseyi gordunuz mu peki hanimlar :KK66:

ben 7. haftanın içindeyim kalp atısını da duyduk cok sükür ;) darısı basına

ben herşeyi yiyorum canım meyve sebze midem aldıkça ne varsa yerim doktorum birşey demedi yeme içme konusunda üzüm filan diyenler de olmuş zararlı diye ama ben salkım salkım yedim :eek:

Kiz ben yedim kanama oldu ya yeme uzum cnm doktor kesinlikle yeme dedi hele mor olanlardan hic bi sey yokken kanama yaptı bana ...

Eklentiler

• 2015-09-19 23.27.05.png
    2015-09-19 23.27.05.png
    361,5 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar merhaba bende ilk bebeğim sayesinde Mayıs annelerime katıldım ama birsey var ve hep Aklımda benim adet Bitiş tarihim 22 Ağustos ben 25 Ağustos rahim filmi çekildim ve 29na kadar antibiyotik kullandım yalnız 18 Eylül'de kan testi yaptırdım(adet olma günüydü bekleyemedim yaptırdım) ve değerim 1122 çıktı ve karşısında 5 haftalık yazıyordu ama 5 hafta öncesi ben adetim nasıl oluyo bu anlamadım rahim filminde hamile olsaydım düşerdi kesin ilaçtan sonra hamile kalsam 3 haftalık olur test niye 5 yazıyordu o zaman lütfen yardım doktora bayramdan sonra gideceğim

Kızlar merhaba bende ilk bebeğim sayesinde Mayıs annelerime katıldım ama birsey var ve hep Aklımda benim adet Bitiş tarihim 22 Ağustos ben 25 Ağustos rahim filmi çekildim ve 29na kadar antibiyotik kullandım yalnız 18 Eylül'de kan testi yaptırdım(adet olma günüydü bekleyemedim yaptırdım) ve değerim 1122 çıktı ve karşısında 5 haftalık yazıyordu ama 5 hafta öncesi ben adetim nasıl oluyo bu anlamadım rahim filminde hamile olsaydım düşerdi kesin ilaçtan sonra hamile kalsam 3 haftalık olur test niye 5 yazıyordu o zaman lütfen yardım doktora bayramdan sonra gideceğim

hafta hesaplaması son adet tarihinin baslamasından itibaren hesaplanıyor ;)

Benim pantolonlarim dar geliyor:KK43:
Hamile pantolonu icin erken:KK43:
Bugun rahat pantolon baktim istediğim gibi bulamadim:/
Hic erken degil canim 1 haftadir giyiyorum ben cok rahatim:D tabi 2 kilo almisim bunnda etkisi yok degil.birde doktorum en son gittigimde "sıkıştırma cocugumu oralarda gitme bunlari artik annesi "diye bir nutukda cekmedi degil :D

Kızlar ben birşeyden korkuyorum lütfen yardımcı olun bana devlet hastanesinde malesef ilgilenilmedıgı için :KK34:henüz o bu şu testi falan istenmedi bazılarınız yaptırmış benim de heyecandan sormak aklıma gelmedi benim 2 kedim var 4 seneden beri bu toksoplazma testi yapılıyormuş kediden köpekten Çiğ etten vs gecmıs bı enfeksiyon gecmıs mı diye hıc kedisi köpeği olan var mı aranızda sımdı gittiğimde soyluycem doktoruma ama açıkcası korktum da :KK17::KK17:
Canım benim toxo negatif çıktı çocukluğumdan beri kedilerle içli dışlıyımdır doktorum bana kedi ve köpeklerden uzak dur dedi test sonucuna göre:stop:

Hic erken degil canim 1 haftadir giyiyorum ben cok rahatim:KK70: tabi 2 kilo almisim bunnda etkisi yok degil.birde doktorum en son gittigimde "sıkıştırma cocugumu oralarda gitme bunlari artik annesi "diye bir nutukda cekmedi degil :KK70:
bende 1 kilo almışım ama pantolonların beli fena rahatsız ediyor bugün arkadaşımdayken pantolonun düğmesini açtım da rahat ettim :)) Başkası sölese 7. Haftada pantolonların sıkacağını dalga geçerdim ama oluyomuş:KK45:

Mide bulantısı olmayanlar çok şanslısınız 1 haftadır ölüyorum resmen korkudan duşa giremiyorum fenalaşcam diye eşim yardımcı oluyo sağolsun

Back