- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
Benim 14 aylik kizim var.Kizima hamileyken esim ruyasinda kiz bebek gormustu.Annem erkek bebegi banyo yaptirdigini gordu.Bende hep erkek goruyordum ama kiz istiyordum.Kiz oldu.Birde bastan beri canim hep tatli istedi.Bu hamileligimdede daha ogrenmeden esim beni ruyasinda erkek bebek emzirirken gormus.Annemde kiz bebegi banyo yaptirirken gormus.Annem erkek olcak diyor.Ben hicbirsey hissetmiyorum.Saglikli olsun yeterKizlar cok erken ama icinize dogan bir cinsiyet var mi? Ben erkek olabilecegini dusunuyorum ogluma hamileligim gibi geciyor...bulanti falan olmadigindan kizim daha ilk gunden cpk zorlamisti ya sizin tahmininz var mi? Annelerin hissi tutar ben ikisinde de hissetmistim...tabi nasip hayirlisi cok erken biliyorum ama merak ettim iste
Cnm ilk 3 ay bebis,annenin depolarindan beslenir.Eger kotu olursan serum takinmanda fayda varKızlar çok bulanıorum ben ya ilk defa çıkardım yediklerimi nasıl olcek bu iş bebişim nasıl beslencek
araba tutmuş gibi olmaya başladım, başım sersem gibi midem birgariptianne adaylarıgebelik belirtileriniz var mı
araba tutmuş gibi olmaya başladım, başım sersem gibi midem birgariptisabahtan öğleye kadar sürdü, kasığımda batmalar ve beyazmsı akıntım var
AYNEN, SAĞLIK OCAGINDAKİ EBE DE OYLE SOYLEDİbenimde başım sersem gibi hafıfte midem bulanıyor
yavaş yavaş şikayetlerımız başlıycak sanırım
Mrb cnm benim adet olmama daha 8 gün var 10 temmuz bat,,beklemek zor geliyor bikacgündür kasiklarimda siskinlik var bazen böyle tatli tali cok kisa süren agri gibi bisey oluyo geciyor daha cok öyle bi belirti yok,,,Seninde bebisinn hayirli olsun..anne adaylarıgebelik belirtileriniz var mı
AYNEN, SAĞLIK OCAGINDAKİ EBE DE OYLE SOYLEDİ
teşekkür ederim darısı başına İnşaALLAH ama kendini dinleme bende burda okudukça belirti oluşurdu ama olmazdı ne zaman kendımı bıraktım o ay bebiş geldiMrb cnm benim adet olmama daha 8 gün var 10 temmuz bat,,beklemek zor geliyor bikacgündür kasiklarimda siskinlik var bazen böyle tatli tali cok kisa süren agri gibi bisey oluyo geciyor daha cok öyle bi belirti yok,,,Seninde bebisinn hayirli olsun..
BENDE ÖYLEYİM ÖZELLİKLE SABAHTAN ÖĞLEN 2YE KADAR, ARADA SOĞUK SOĞUK TERLİYORUM. BEN DAHA ULTRASONA GİRMEDİM CANIM. BUGUN BANA GÖRE 4+1 OLDUM.ateş basıyor benı başım ağrıyor ..keseyı gormusmuydun sen cnm
Insallah cnm,,,dogru cnm haklisin insan kendi kendini psikolojik etkiliyor bende oyüzden kendimi fazla kaptirmamaya calisiyorum dua edip bekliyorum artik Rabbim kendi bilir..teşekkür ederim darısı başına İnşaALLAH ama kendini dinleme bende burda okudukça belirti oluşurdu ama olmazdı ne zaman kendımı bıraktım o ay bebiş geldi
canım 140 çıktı iyimi?İnş çok güzel değerin katlamis olucak benide haberdar et ismimi etiketle sonuca
BENDE ÖYLEYİM ÖZELLİKLE SABAHTAN ÖĞLEN 2YE KADAR, ARADA SOĞUK SOĞUK TERLİYORUM. BEN DAHA ULTRASONA GİRMEDİM CANIM. BUGUN BANA GÖRE 4+1 OLDUM.
canım 140 çıktı iyimi?sezenorhan
PTESİ DEVLET HASTANESİNE GİDECEĞM HORMON TAHLİLLERİ İÇİN, ALLAH NASİP EDERSE 4+5 OLUCAM, ULTRASOND AANCA NOKTA GÖRÜNÜR O GÜN, 7 HAFTA İÇİN DE ÜNİVERSİTE HASTANESİNDNE DOÇ. İÇİN RANDEVU ALDIM.ayy arada bı ıcımı ürpertiyor benımde..bende haftaya gıdıcem doktora
rabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsinbugün yumurtlama günüm bakalım bende bu ay bu gruba dahil olabilecek miyim? :) bu arada ben 2 bucuk ay önce normal dogum ile 23 haftalık gebeliğimi sonlandırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?