2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çalışma saatlerin çok ideal hiç strese girme bence kolay alışır, sabah birlikte olacaksınız yokluğunun bir kısmı da zaten uyku saatine denk geliyor. Diğer konuları bilmiyorum ama oda ayırmayı gözünde büyütme hemen öğle uykularını yeni odada yaptırmaya başla bir hafta sonra da geceye geçersiniz, biz odayı ayırdık ve daha uzun uyumaya başladı çünkü yatakta dönmemiz ya da belki horluyoruzdur 😂 bişey uyandırıyordu onu sık sık. Kolaylıkla geçsin umarım 🌟
Oyle aslinda ben on ikide evden cikinca zaten bir iki arasi uyuyor,bir de bakici olmayacak,esim geceye gecip gunduz bakacak.Calismak bana da iyi gelecek,iki yildir evdeyim,cok sukur artik buyuduler.

Çocuk olmadan önce ben de çok gülüyordum bu hikayelere ve el kdr bebe ne kdr zor olabilir ki diyordum içimden, şimdi anlıyorum ki bütün huzurum mutluluğum onun o günkü moduna bağlı. Duygularını boşaltması gerekiyor beyin gelişimi gereği imkanlı imkansız farketmiyor o an ağlayacaksa ağlayacaklar yapacak hiç bir şey yok. Şu an tek tesellim bu krizleri şimdiye kdr insan içinde dışarda yaşamadık hep evde oluyor bırakıyorum ağlıyor rahatlıyor ama dışarda olsa hem bırakayım ağlasın demek zor insanları da rahatsız ediyoruz tribine girerim, hem eleştiren gözler üzerinde olacak çok zor durum. Sizde her gün oluyor mu bu krizler?Bizimki henüz tam girmedi o sendroma sadece bazı günler tersten kalkmış diyorum ertesi gün düzeliyor,
Benim buyuk kizda o krizleri cok yasiyorduk bu kizimda sendroma girmis cunku her seyi kendisi yaomak istiyor,beni itiyor git diye.Kendi esyasini oyuncagini baskasi aldigi zaman kriz cikariyor.Ama durduk yere kriz cikarmasi yok.Buyuk kizima elmayi soyar verirdim kriz cikarirdi neden soydu soymadan ver diye her seye olay cikarirdi,dort bucuk yasa dogru geldi hala tam gecmedi.Yani yasamayan bilemez bu durumu cidden .

40 gun var aslinda bu aralar biraksam işe baslamaya denk gelmemis olur gibi🤔 Oda ayirma soyle aslinda ben onun odasinda yatiyordum,ben kendi odama gevmis olacagim,onun odasi degismeyecek.Memeden kesmeye kararliyim da belki yaza kadar birlikte uyumaya devam edebilirim.Bakalim psikologla da goruaecegiz o ne diyecek.
Canım en güzeli destek alman ya en iyisini söylerler zaten uzman desteği en önemlisi ve memeden kesmen her yönden bağımsızlaştırıyor bence de bu ara kararlı davran 2 hafta içinde en geç halletmeye çalış, Allah yardımcın olsun🌸

Benim buyuk kizda o krizleri cok yasiyorduk bu kizimda sendroma girmis cunku her seyi kendisi yaomak istiyor,beni itiyor git diye.Kendi esyasini oyuncagini baskasi aldigi zaman kriz cikariyor.Ama durduk yere kriz cikarmasi yok.Buyuk kizima elmayi soyar verirdim kriz cikarirdi neden soydu soymadan ver diye her seye olay cikarirdi,dort bucuk yasa dogru geldi hala tam gecmedi.Yani yasamayan bilemez bu durumu cidden .
Ay o kadar sürüyor mu ya deme deme😥
Bu arada seninkilerinde arası kısa o zaman
Kıskançlığı nasıl yönettiniz
Vurma oluyor muydu canım

Ay o kadar sürüyor mu ya deme deme😥
Bu arada seninkilerinde arası kısa o zaman
Kıskançlığı nasıl yönettiniz
Vurma oluyor muydu canım
Şoyle aslinda o kadar suren iki yas sendromu degil tabi,bunun uc en zoru da dort yas sendromu olmasi🤷 ama her cocuk ayni gecirmiyor bu sureci,benim kizim zor mizacli,inatci ve inanilmaz karsit gelme bozuklugu olan bir cocuk malesef bu da sureci cok zorlastiriyor.

Kardes kiskancligini dibine kadar yasadik,yasiyoruz malesef,oyun terapisine goturuyoruz kizimi, daha iyi durumda ama hala zorluyor bizi.Onu da herkes bizim gibi yasamiyor,valla düşmanim bile yasamasin yani o kadar zor.

Şoyle aslinda o kadar suren iki yas sendromu degil tabi,bunun uc en zoru da dort yas sendromu olmasi🤷 ama her cocuk ayni gecirmiyor bu sureci,benim kizim zor mizacli,inatci ve inanilmaz karsit gelme bozuklugu olan bir cocuk malesef bu da sureci cok zorlastiriyor.

Kardes kiskancligini dibine kadar yasadik,yasiyoruz malesef,oyun terapisine goturuyoruz kizimi, daha iyi durumda ama hala zorluyor bizi.Onu da herkes bizim gibi yasamiyor,valla düşmanim bile yasamasin yani o kadar zor.
Canım Allah her yönden yardımcın olsun
Seni anlıyorum 3 ayda bile anladım
Bizim suratını çizme olaylarımız oluyor sürekli
Geçen bi çizdi görsen üzülürsün
2 kadın evde 2 çocukla koruyamadık kızı diye üzüldüm
Ama bi yandan insan büyüğe de üzülüyor oda bebek diye zaten asla kızmıyorum ama yanlış bak diye gösterdim anlattım
Bide dediğin gibi mizaç önemli benim de kardeşimle aramda 1.5 yaş var ben ona hiç vurmamışım mesela
Bugün doktora danıştım oda çocuk gelişimi uzmanına yönlendirdi devlette ona götüreceğim bu hafta danışacağım
Şuan maddi olarak pedagog desteği alamam gibi bende ücretsizdeyim çünkü
İnşallah çocuk gelişimi uzmanından güzel öneriler alırım🥲

X