- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ptesi 23 tüm cnmcanım 140 çıktı iyimi? sezenorhan
valla şu an istanbul dışından sadece ikimiz görünüyoruz atladığım olmadıysaAnkara yok mu yahu? :) ben 30 yaşındayım ilk bebiş ankarada yaşıyorum.
ptesi 23 tüm cnm[/QUOT
tatlım gayet iyi. bak ne güzel artışta :) tebrikler takma kafana benimde senin gibi.. benim de 56 küsürdü dün 176 çıktı aynı düzeylerde gidiyorz
Bende kizimi cakmak erdem hastanesinde dogurdumCanim ben devlette z.kamile gidiyorum...Ayrica ozelde iki cocugumda da ayri ayri doktorlara gitmistim oglumda yunus emre hast.uskudar ferda hn. A gitmistim ama simdi erdem hastanisden camlica erdem bir doktora gitmeyi dusunuyorum ama daha bilmiyorum Ayse hn var ama ona randevu almak cok zor bakalim
KANAMAN VAR MI CANIM? NEDEN VERDİLER? BENIM BAŞIM DA DÖNÜYOR . O PROGESTERON DA ÇOK BAŞ DONMESİ YAPIYORMUS KARDEŞİM KULLANMISTI ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM.hmm ne guzel cnm hap içmene gerek kalmdı..progestran onemlı düşüğe neden olabılıyor bende progestran ıgne kullanıyorum
Ben cakmak erdeme biraz daha yakin7m oraya gitmisligim var o doktorlarida biliyorum hangi doktora gitmistin veya kime gitmeyi dusunuyorsun tavsiye edecegin bir doktor var mi bende gidecegim arayis icindeyim...birde canim senin bebis subattada olabilir degil mi...sanki gebeligin daha buyuk gibiBende kizimi cakmak erdem hastanesinde dogurdum
Bundada oraya gitmeyi dusunuyorum bakalim
KANAMAN VAR MI CANIM? NEDEN VERDİLER? BENIM BAŞIM DA DÖNÜYOR . O PROGESTERON DA ÇOK BAŞ DONMESİ YAPIYORMUS KARDEŞİM KULLANMISTI ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM.
Cnm ben Zeynep Yesim hanima gittim.Annemin doktoruydu kendisi.Birde o hastanede tanidigimiz doktor ve ebe akrabamiz var.İkiside Zeynep hanimi tavsiye etti.Cokda memnun kaldim.Simdi yine ona gitcem ins.Ben cakmak erdeme biraz daha yakin7m oraya gitmisligim var o doktorlarida biliyorum hangi doktora gitmistin veya kime gitmeyi dusunuyorsun tavsiye edecegin bir doktor var mi bende gidecegim arayis icindeyim...birde canim senin bebis subattada olabilir degil mi...sanki gebeligin daha buyuk gibi
Canım benimde pazartesi 45 ti .Çarşamba 115 oldu.Bende korktum ama doktor saglıklı gidiyor dedi.İnşallah hayırlı haberler almaya devam ederiz tatlım.Salı günü çağırdı beni kese görünürmü bilmiyorum amaptesi 23 tüm cnm
Canim gidersen 5yaz o halde bende zeyneep hanima gidebilirim...yesim hn biliyorum cok tatli hanim bir bayandi...bakalim ben kalp atisina kadar beklesem mi diyorum...Cnm ben Zeynep Yesim hanima gittim.Annemin doktoruydu kendisi.Birde o hastanede tanidigimiz doktor ve ebe akrabamiz var.İkiside Zeynep hanimi tavsiye etti.Cokda memnun kaldim.Simdi yine ona gitcem ins.
Kizimda ultrasonda hep 1 hafta onden gitti.Muhtemel dogum tarihim 9 mayisti.21 nisanda dogum yapmistim.Buda subat sonu olur diye dusunuyorum
En son kaç gün önce baktirmistin cnm ?Tamam canım... sence en az kaç olmalı
Amin canim inşallah ...çok şükür Allah'ıma bu duyguyu yaşayaman nice insan var rabbim inşaALLAH kucağımıza hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar almayı nasip etsin.
Cnm 23 tü değerin dimi kaç gün önce 23 tü değerin çok güzel artmışa benziyorcanım 140 çıktı iyimi? sezenorhan