evet bence de tanışalım ben 28 yaşındayım izmirde yaşıyorumanne adayları bu arada tanışalım mı hangi ildeyiz kaç yaşındayız belki ileri ki haftalarda doktor tavsiyeleri veririz birbirimize
çok üzüldüm ama Rabbim hayırlısını nasip etsin canım hepimiz için inşallah en hayırlı zamanda da kucağına alırsın sağlıklabugün yumurtlama günüm bakalım bende bu ay bu gruba dahil olabilecek miyim? :) bu arada ben 2 bucuk ay önce normal dogum ile 23 haftalık gebeliğimi sonlandırdım
anne adayları bu arada tanışalım mı hangi ildeyiz kaç yaşındayız belki ileri ki haftalarda doktor tavsiyeleri veririz birbirimize
bi doktor 6 ay korun demişti. korunuyoduk. dün baska doktora gittim gerek yok korunmana dedi.. bu geceden itibaren korunmuyorumrabbim tez zamanda hayırlı evlat nasip etsinvardır bunda da bir hayır muhakkak
PTESİ DEVLET HASTANESİNE GİDECEĞM HORMON TAHLİLLERİ İÇİN, ALLAH NASİP EDERSE 4+5 OLUCAM, ULTRASOND AANCA NOKTA GÖRÜNÜR O GÜN, 7 HAFTA İÇİN DE ÜNİVERSİTE HASTANESİNDNE DOÇ. İÇİN RANDEVU ALDIM.
Canim ben 35byasindayim ist.anadolu yakasindayim..iki cocugum bir de dusugum var bu ucuncuyu cok istrdim.dilerim Rabbime hepimize salicakla evlatlar verir...ya sen sende bahset kendindenanne adayları bu arada tanışalım mı hangi ildeyiz kaç yaşındayız belki ileri ki haftalarda doktor tavsiyeleri veririz birbirimize
evet bence de tanışalım ben 28 yaşındayım izmirde yaşıyorum
tanışalım cnm ben istanbul avrupa yakasındayım 26 yaşındayım..sen
bende 28 yaşındayım İstanbul Anadolu yakasındayım
bi doktor 6 ay korun demişti. korunuyoduk. dün baska doktora gittim gerek yok korunmana dedi.. bu geceden itibaren korunmuyorum
bende 28 yaşındayım Anadolu yakasındayım ilk gebeliğim 2 ay önce kalp atısı durması sebebi ile kurtaj oldum İnşaALLAH ilk bebişim olacak minik yavrumCanim ben 35byasindayim ist.anadolu yakasindayim..iki cocugum bir de dusugum var bu ucuncuyu cok istrdim.dilerim Rabbime hepimize salicakla evlatlar verir...ya sen sende bahset kendinden
rabbim hayırlısını , hayırlı vakitte nasip etsin canımbi doktor 6 ay korun demişti. korunuyoduk. dün baska doktora gittim gerek yok korunmana dedi.. bu geceden itibaren korunmuyorum
amin inşallah.. ben inanıyorum bu grupta olacağımacanım en yakın zamanda yıne hamıle kalırsın ınsallh..hayırlı sağlıklı sekılde kucagına almakta nasip olr
PREGESTERON, TİROİD VB. HORMONLAR.MESELA BEN DOKTORA SORDUM BENIM B12 VE FOLİK ASİTİM EN YÜKSEK DEĞERDE ÇIKTI, FOLİK ASİT İÇME DEDİ DOKTOR. FAZLA FAZLA YETERMİŞ BANA DA BEBEĞE DE.hangi hormonlara baktırıcaksın cnm doktormu istedi
hangi hastaneye gidiyorsunCanim ben 35byasindayim ist.anadolu yakasindayim..iki cocugum bir de dusugum var bu ucuncuyu cok istrdim.dilerim Rabbime hepimize salicakla evlatlar verir...ya sen sende bahset kendinden
PREGESTERON, TİROİD VB. HORMONLAR.MESELA BEN DOKTORA SORDUM BENIM B12 VE FOLİK ASİTİM EN YÜKSEK DEĞERDE ÇIKTI, FOLİK ASİT İÇME DEDİ DOKTOR. FAZLA FAZLA YETERMİŞ BANA DA BEBEĞE DE.
maşallah değerin çok güzelmiş canım beklenen adet tarihinden kaç gün sonra yaptırdın test? inşallah bişicik olmaz bebişine Allah'ın izniyle moralini bozma hiçselam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bugün dr gittim kan degerim 2846 kese de görüldü Ama duşuk olma ihtimali varmış progestona başttı Cmt tekrar gideceğim İnş herkes sag salim kucagına alır meleklerini
Canim ben devlette z.kamile gidiyorum...Ayrica ozelde iki cocugumda da ayri ayri doktorlara gitmistim oglumda yunus emre hast.uskudar ferda hn. A gitmistim ama simdi erdem hastanisden camlica erdem bir doktora gitmeyi dusunuyorum ama daha bilmiyorum Ayse hn var ama ona randevu almak cok zor bakalimhangi hastaneye gidiyorsun
canım saolasın adetin geçmesinden 1 hafta sonra baktım evde test yaptım bugunde dr gittmmaşallah değerin çok güzelmiş canım adetten kaç gün sonra yaptırdın test? inşallah bişicik olmaz bebişine Allah'ın izniyle moralini bozma hiç
bugün yumurtlama günüm bakalım bende bu ay bu gruba dahil olabilecek miyim? :) bu arada ben 2 bucuk ay önce normal dogum ile 23 haftalık gebeliğimi sonlandırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?