2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yemeyi ihmal etme ki halsizlik olmasin, suyu ve uyumayi da ihmal etme imkanin oldukca, o damlayi bizim doktorumuz da verdi, faydasi olup olmadigini cok anlamiyorum cunku benim oglumun her saniye emme istegi hic degismedi, uyanik oldugunda maksimum 45 dk oyalayabiliyorum o da en en iyi ihtimalle, uykusu da 1 saatle maksimum 3 saat arasi degisiyo, ki genelde 1-1,5 saat uyuyo.. 40indan sonra duzelmesi icin dua ediyorum :)

40indan sonra duzeldi mi gercekten?? Umut verici biseyler duymak istiyorum:)

Dr kontrolumuze dah 20 gun var, sabirsizlaniyorum sormak icin, memesiz bir sn geciremeyen ogluma da bi faydasi olur belki..

Benim ki ayni anda anane babanne anne altacma battaniye, hepsinj birden kirletebiliyo masallah :))) erkek milleti işte :)

Ay masallah, hadi darisi basimiza :)

İyi geceler arkadaşlar sütüm az olduğundan mamada veriyorum çocuğuma sorum şu msma veyiyorsun az bikaç çay kaşığı su içir diyorlar mamanın ardından su vereniniz varmı kafsma takıldı içirsemmi içirmesemmi bikemedim

Evet vermek gerek canım :) anne sütü alana da verilebilir ama su yerne süt alsın diye vermeyin derler.

[Durum ="basaktanesi, post: 46000015, member: 261566"]sütünüz yetmiyor olabilir ortam sıcak gelmiş olabilir kundak yapıyorsanız ondan sıkılmıştır belki ve çıkan gaz vücudunu rahatlatmaya yetmiyor olabilir[/QUOTE]

Sutum iyi canim kundskta yapmıyorum. Bu gaz bizi mahvetti . kuzum agladikca içim gidiyor. Damlasini degistiricem

[Bende="janjakrusso, post: 46056545, member: 300551"]bu arada ben cok acıkıyorum kızlar fırsat bulup hızlı hızlı yıyorum ne yedıgımı ne kadar yedıgımı bılmıyorum ama canım acayıp tatlı ıstıyo.ben bu kıloları nasıl verecem hamılelık kılolaıma emzırme kılolarım da eklenecek yaz gelınce yuruyus falan yaparız artık ama kendıme hakım olamıyorum hıc[/QUOTE]

Bende çok acıkıyorum canim . hele tatli için cildiriyorum .

[Hava E="berkencan, post: 46119903, member: 642366"]zayıflamak için bol bol su içecennn, susamak için de bol bol tatlı yiyeceeeennnnn [/QUOTE]

Haha tam benlik :) :)

Kizlar kizim 51 gunluk bugun beklenen tarihtan 12 gun once geldi 38+2 geldi bebekleriniz gulmeye goz temasi kurmayi sureklu suzi takip etmeye basladi mi benimki arada takip edio arada sanki gormuyomus gibi oluo ama gulme sadece uykusunda hic gulmuo gerci gazindan pek firsat olmuyo ama hic yuzume bakip gulmeyince bi degisik olu9m erken mi sizce

arkadaslar merhaba bende anne olmaya aday kısılerden sadece bır kısıyım sızlerın sanırım hepınız annesınız bu ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım hafıf hafıf karnımda agrılar ve suan sol tarafımda belım ck kotu ağrıyor yanı oturtmucak derece de ama bu agrı adet donemındekı bel ağrısından dgl ve benden hc akıntıda gelmıyr adetıme bugunle brlıkte 5 gun kldı sızce gevelık vrmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…