- 19 Ağustos 2015
- 169
- 184
- 34
Aynen ya ama geceleri bırAktık biz dinlemeyi cunki ben uyuyamıyorum bide tek kalıyorum gece 1-2de geliyo eşim korkutuyo bu sesler beni bomboş evde nedense :/Canım kesinlikle faydası var denedim onaylıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya ama geceleri bırAktık biz dinlemeyi cunki ben uyuyamıyorum bide tek kalıyorum gece 1-2de geliyo eşim korkutuyo bu sesler beni bomboş evde nedense :/Canım kesinlikle faydası var denedim onaylıyorum
Göğüsler yavaş yavaş terbiye oluyor. Bebeklerin emme kapasitesi artıyor. O yüzden eski sertlik olmuyor, damlama olayları falan yani bize öyle geliyyorYa ne güzel açıklamışsın teşekkür edetim çok. Allaha şükür dinlenme konusunda sıkıntım yok sütümde yetiyo sanırım ama ilk hafta okadar cok sütüm vardı ki üstümü değiştirmekten yoruluyodum üstümdekilrr deli gibi ıslanıyodu simdi aynı şey olmayınca yetmeyecek gibi hissediyorum. Annemde diyo dinlen yeter diye . Cok sağol çok faydalı olmuş bu yazın
Benim şimdiden fısfısladılar bile anca cok süt yapan şeyler yediğimde sertleşiyo. Acımasalar derken sızlamasından bahsediyosun dimi göğs ucından değilGöğüsler yavaş yavaş terbiye oluyor. Bebeklerin emme kapasitesi artıyor. O yüzden eski sertlik olmuyor, damlama olayları falan yani bize öyle geliyyor
Üçüncü aydan sonra daha da yumuşak olacakmış göğüsler. En azından acımasalar da yeter :)
Eeet uç acısı çok şükür yok. Ama içten damarlarımda sızı var. Sizlerde de oluyr mmu blmmBenim şimdiden fısfısladılar bile anca cok süt yapan şeyler yediğimde sertleşiyo. Acımasalar derken sızlamasından bahsediyosun dimi göğs ucından değil
Benim yaramaz oglumda aynen dedigin gibi bacaklarini kaldirdigimda kendi suratina isedi. Cok kezde benim ve annemin eline isedi. Hadi bunlari gectim daha dogar dogmaz doktor kordonu keserken doktorun ustune isemis dalga gecip duruyodu bizinle doktorumuz dogar dogmaz kordonu kesilmeden bunlari yapan ilerde neler yapmazAnnişler suratının ortasına çiş yada lap diye sarı sarı kaka yiyen var mı oğluşum tam temiz bezi altına koymak için ayaklarını kaldırdığım anda kendi yüzüne ve onu koklayan babasının suratına işeyiverdi ben yüzüme gelen kaka ve çişleri kirlenen battaniyeleri saymıyorum bile hep gaz mı konuşcaz yahu ben bazen cok eğleniyorum
Canım bizde de durum aynı bugün 47 günlük olduk dün resmen bütün gün ağladık insan napacağını bilemiyo ff bi an önce geçse şu sancılarımız. 3 ay diyorlar ama inşallah geçer.Kızlar iki gün önce kırkımız çıktı , kırkı çıktıktan sonra bebek biraz daha uslanır uykuları düzene girer diyorlardı. Benim oğlum iyice huysuz oldu iki gündür ne uyuyor nede susuyor sürekli ağlıyor. Böyle devam ederse çok zor. Kırkı çıkan arkadaşlar sizde nasıl oldu huyu değiştimi bebişlerinizin.
sağmaktan yarım saat sonra balıyor.sanırım dolmaya başlıyor süt öyle diye düşünüyorumEeet uç acısı çok şükür yok. Ama içten damarlarımda sızı var. Sizlerde de oluyr mmu blmm
Sanki şiş batması gibi...
Benimki de 22 günlük kuzum.silikon uçla tutabiliyor hala.başka turlu almıyor memeyi ağlıyor sürekli..Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum malum bebek bakmak ve süt sağmak yorucu iş kızlar sezaryenden sonra 5 gün sütüm gelmedi biberonla mama vermek zorunda kaldım.26 günlük oldu bebeğim hala meme tutmuyor.göğüslerimin ucu makineyle ancak çıkıyor o oynayana kadar sönüyor itiraz ediyor krizlere giriyor almak istemiyor.Bıktım çevremdeki insanların "ya niye tutmuyor,versene memeni,benimk hemen tutmuştu,kaşıkla ver,zorla ağlat,boş sessiz odaya götür" sözlernden.her şeyi denedim nerdeyse olmuyor olmuyor ebeler de uğraştı inat ettiler ama tutmadı yine kızım.doktor da boşver ana sütünü alsın da nasıl alırsa alsın diyor.var mı benim durumumda olup da çözümünü bulan?
defalarca elime işedi kızımAnnişler suratının ortasına çiş yada lap diye sarı sarı kaka yiyen var mı oğluşum tam temiz bezi altına koymak için ayaklarını kaldırdığım anda kendi yüzüne ve onu koklayan babasının suratına işeyiverdi ben yüzüme gelen kaka ve çişleri kirlenen battaniyeleri saymıyorum bile hep gaz mı konuşcaz yahu ben bazen cok eğleniyorum
2 aylık ystan bu olarak goruluyorBenim raporum haziranda bitiyor daha yatmadı param ama sana yatan çok az değilmi yaw
keşke tutsa canım ya razıyım ona da silikon uçla verdiğimde midesi bulanıyor gibi yapıyor almıyor yine.ne yapacağımı şaşırdım.süt sağmak o kadar halsizleştiriyor kiBenimki de 22 günlük kuzum.silikon uçla tutabiliyor hala.başka turlu almıyor memeyi ağlıyor sürekli..
anladım belkı ıs yerı 2 aylık yatsın diye onayladı tam bılmıyorum ama toplamda ne kadar yattı sze ?Selam. Ben büyük bir kısmını çektim.
4ocakta izne çokmıştım. İş yerlerinin insiyatifine bağlı olarak kısım kısım onaylar ise o zman oaran kısım kısım yatıyor.
Benim 22marta kadar olan param yattı yani.
canım ben normal dogum yaptım sütüm hemen geldi ama bebegım gogus ucum kucuk oldugu ıcın tutamadı hemen eczaneden silikon göğüs ucu aldı eşim ve bebeğim onunla emmeye basladı ilk günden şuan 26 günlük göğüs ucum cıktı ama sinirlenip göğüs ucumu tutmuyor sureklı cevredekıler bısey soyluyor ama umrumda degıl sonucta bebegım anne sütü ile beslenıyor arada o aparat var veya yok göğsümü direk verdiğimde cıldırıyo aglıyo bı kac kez denedım bı daha da ugrasmadım .. sagdıgım zaman ozellıkle gogus ucum cok cıkıyo verdım almadı . sende al ıstersen sılıkon gogus ucu sagmak her zaman olmaz ılerıde zorlasır . ınsallah bebegın onu tutar . bıberon olarak hangı marka kulandın o da onemlı gogusunden az bıberondan cok gelıyorsa sınırlenıp gogsunu almayabılır ben avent kullanıyorum yenıdogana uygun olandan sagdıgım zaman gogsumude bırakmıyorr boylece.Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum malum bebek bakmak ve süt sağmak yorucu iş kızlar sezaryenden sonra 5 gün sütüm gelmedi biberonla mama vermek zorunda kaldım.26 günlük oldu bebeğim hala meme tutmuyor.göğüslerimin ucu makineyle ancak çıkıyor o oynayana kadar sönüyor itiraz ediyor krizlere giriyor almak istemiyor.Bıktım çevremdeki insanların "ya niye tutmuyor,versene memeni,benimk hemen tutmuştu,kaşıkla ver,zorla ağlat,boş sessiz odaya götür" sözlernden.her şeyi denedim nerdeyse olmuyor olmuyor ebeler de uğraştı inat ettiler ama tutmadı yine kızım.doktor da boşver ana sütünü alsın da nasıl alırsa alsın diyor.var mı benim durumumda olup da çözümünü bulan?
şimdi gordum yazdıgını ıse yaramamasına uzuldum ..keşke tutsa canım ya razıyım ona da silikon uçla verdiğimde midesi bulanıyor gibi yapıyor almıyor yine.ne yapacağımı şaşırdım.süt sağmak o kadar halsizleştiriyor ki
teşekkür ederim canım yine de yardımcı olduğun için.şimdi zar zor idare ediyorum ama memlekete gidince hele eylülde işe başlayınca zor olacakşimdi gordum yazdıgını ıse yaramamasına uzuldum ..
Yatan miktar Maaşımın 2aylık kısmına tekabül ediyor. Bana iş yerim, eskiden di o raporu toplu onaylama işianladım belkı ıs yerı 2 aylık yatsın diye onayladı tam bılmıyorum ama toplamda ne kadar yattı sze ?
Hiç sorma ben altını hemen hemen her açtığımda battaniye yıkıyorum . Şu alt değiştirme için olan zımbırtılsrdan almaya karar verdimBenim yaramaz oglumda aynen dedigin gibi bacaklarini kaldirdigimda kendi suratina isedi. Cok kezde benim ve annemin eline isedi. Hadi bunlari gectim daha dogar dogmaz doktor kordonu keserken doktorun ustune isemis dalga gecip duruyodu bizinle doktorumuz dogar dogmaz kordonu kesilmeden bunlari yapan ilerde neler yapmaz
İşte kız bebekler direk ele işiyo ama erkek mübarek fışkiye gibi heryer mahvoluyo zaten erkek bebek altı temizlemk cok zor.defalarca elime işedi kızım
Benim bebeğim aşırı gazlı bir Bebek olmamasına rağmen 3 gündür gaz problemini yoğunu şekilde bizde yaşadık.Deneyimli bir anneden aldığım tavsiyeler bebeğimi rahatlattı.öncelikle bebeği kesin doyduğundan emin olduktan sonra iki saatten önce emzirmeyin .sindirilmemiş süt ve sindirilmiş süt karışıyor ve Bebek aşırı sancılanıyor.ikincisi emdikten sonra sırtına vurup gazını çıkarmayı kesinlikle ihmal etmeyin uyusa bile..çünkü çıkmayan gaz bağırsaklarda sancı olarak size geri dönüyor...üçüncüsü gaz yapan besinler fasülye,karnabahar,kahve ,çay,vb.tüketmeyin yada azaltın ..bununla birlikte tabi ki rezene ve kimyon çayı muhakkak içmek gerekiyor..yine de gaz olursa gaz şurubu da en son çözüm olarak duruyor.benim oğlum bütün bunlardan sonra dün ve bugün arasında büyük farklılık gösterdi..en önemlisi de iki saatte bir emzirmek...Canım bizde de durum aynı bugün 47 günlük olduk dün resmen bütün gün ağladık insan napacağını bilemiyo ff bi an önce geçse şu sancılarımız. 3 ay diyorlar ama inşallah geçer.