2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Göğüsler yavaş yavaş terbiye oluyor. Bebeklerin emme kapasitesi artıyor. O yüzden eski sertlik olmuyor, damlama olayları falan yani bize öyle geliyyor
Üçüncü aydan sonra daha da yumuşak olacakmış göğüsler. En azından acımasalar da yeter :)

Benim şimdiden fısfısladılar bile anca cok süt yapan şeyler yediğimde sertleşiyo. Acımasalar derken sızlamasından bahsediyosun dimi göğs ucından değil

Benim yaramaz oglumda aynen dedigin gibi bacaklarini kaldirdigimda kendi suratina isedi. Cok kezde benim ve annemin eline isedi. Hadi bunlari gectim daha dogar dogmaz doktor kordonu keserken doktorun ustune isemis dalga gecip duruyodu bizinle doktorumuz dogar dogmaz kordonu kesilmeden bunlari yapan ilerde neler yapmaz

Canım bizde de durum aynı bugün 47 günlük olduk dün resmen bütün gün ağladık insan napacağını bilemiyo ff bi an önce geçse şu sancılarımız. 3 ay diyorlar ama inşallah geçer.

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum malum bebek bakmak ve süt sağmak yorucu iş kızlar sezaryenden sonra 5 gün sütüm gelmedi biberonla mama vermek zorunda kaldım.26 günlük oldu bebeğim hala meme tutmuyor.göğüslerimin ucu makineyle ancak çıkıyor o oynayana kadar sönüyor itiraz ediyor krizlere giriyor almak istemiyor.Bıktım çevremdeki insanların "ya niye tutmuyor,versene memeni,benimk hemen tutmuştu,kaşıkla ver,zorla ağlat,boş sessiz odaya götür" sözlernden.her şeyi denedim nerdeyse olmuyor olmuyor ebeler de uğraştı inat ettiler ama tutmadı yine kızım.doktor da boşver ana sütünü alsın da nasıl alırsa alsın diyor.var mı benim durumumda olup da çözümünü bulan?

Eeet uç acısı çok şükür yok. Ama içten damarlarımda sızı var. Sizlerde de oluyr mmu blmm
Sanki şiş batması gibi...
sağmaktan yarım saat sonra balıyor.sanırım dolmaya başlıyor süt öyle diye düşünüyorum

Benimki de 22 günlük kuzum.silikon uçla tutabiliyor hala.başka turlu almıyor memeyi ağlıyor sürekli..

defalarca elime işedi kızım

Benimki de 22 günlük kuzum.silikon uçla tutabiliyor hala.başka turlu almıyor memeyi ağlıyor sürekli..
keşke tutsa canım ya razıyım ona da silikon uçla verdiğimde midesi bulanıyor gibi yapıyor almıyor yine.ne yapacağımı şaşırdım.süt sağmak o kadar halsizleştiriyor ki

anladım belkı ıs yerı 2 aylık yatsın diye onayladı tam bılmıyorum ama toplamda ne kadar yattı sze ?

canım ben normal dogum yaptım sütüm hemen geldi ama bebegım gogus ucum kucuk oldugu ıcın tutamadı hemen eczaneden silikon göğüs ucu aldı eşim ve bebeğim onunla emmeye basladı ilk günden şuan 26 günlük göğüs ucum cıktı ama sinirlenip göğüs ucumu tutmuyor sureklı cevredekıler bısey soyluyor ama umrumda degıl sonucta bebegım anne sütü ile beslenıyor arada o aparat var veya yok göğsümü direk verdiğimde cıldırıyo aglıyo bı kac kez denedım bı daha da ugrasmadım .. sagdıgım zaman ozellıkle gogus ucum cok cıkıyo verdım almadı . sende al ıstersen sılıkon gogus ucu sagmak her zaman olmaz ılerıde zorlasır . ınsallah bebegın onu tutar . bıberon olarak hangı marka kulandın o da onemlı gogusunden az bıberondan cok gelıyorsa sınırlenıp gogsunu almayabılır ben avent kullanıyorum yenıdogana uygun olandan sagdıgım zaman gogsumude bırakmıyorr boylece.

anladım belkı ıs yerı 2 aylık yatsın diye onayladı tam bılmıyorum ama toplamda ne kadar yattı sze ?
Yatan miktar Maaşımın 2aylık kısmına tekabül ediyor. Bana iş yerim, eskiden di o raporu toplu onaylama işi
Şimdi her ay onaylanıyor bekletilmiyor raporlar dedi.
Seninde öyledir büyük ihtimalle
2aylık yatmıştır. Kalanı da diğer ay yatar

Hiç sorma ben altını hemen hemen her açtığımda battaniye yıkıyorum . Şu alt değiştirme için olan zımbırtılsrdan almaya karar verdim

Canım bizde de durum aynı bugün 47 günlük olduk dün resmen bütün gün ağladık insan napacağını bilemiyo ff bi an önce geçse şu sancılarımız. 3 ay diyorlar ama inşallah geçer.
Benim bebeğim aşırı gazlı bir Bebek olmamasına rağmen 3 gündür gaz problemini yoğunu şekilde bizde yaşadık.Deneyimli bir anneden aldığım tavsiyeler bebeğimi rahatlattı.öncelikle bebeği kesin doyduğundan emin olduktan sonra iki saatten önce emzirmeyin .sindirilmemiş süt ve sindirilmiş süt karışıyor ve Bebek aşırı sancılanıyor.ikincisi emdikten sonra sırtına vurup gazını çıkarmayı kesinlikle ihmal etmeyin uyusa bile..çünkü çıkmayan gaz bağırsaklarda sancı olarak size geri dönüyor...üçüncüsü gaz yapan besinler fasülye,karnabahar,kahve ,çay,vb.tüketmeyin yada azaltın ..bununla birlikte tabi ki rezene ve kimyon çayı muhakkak içmek gerekiyor..yine de gaz olursa gaz şurubu da en son çözüm olarak duruyor.benim oğlum bütün bunlardan sonra dün ve bugün arasında büyük farklılık gösterdi..en önemlisi de iki saatte bir emzirmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…