- 19 Ağustos 2015
- 169
- 184
- 34
Evet canım okudum kötü olmuş tabi senin için ama doğumuda her haliyle görmüş olduk:)) bende anestezi almıştım sezeryan kadar dikişim acım oldu sonunda. Kendimi böyle telkin ediyorum bende napayım:)Aynı boyumuz Bencede dogumda zorlamadan olmustur kafasi Bana da 3.1kg dendi bebek ondan normal basladik Bebek gelmedi acilma olmadi ve kalbi zayifladi diye sezaryen oldu Meger 3.9 kg mus Bizimkilerde kiloyubilemedi bir suru sanci cektim
15günde etkisi olur diye okudum bende bugun ilk defa kullandım sanki etki etti uyuyo paşam sabahtan beriBana doktor yazdı biogaia sanki biraz faydası oldu önceden herzaman kıvranırken şimdi azaldı sanki ama geceleri uyku yok gene ağlama krizleri azaldı sadece bir haftadır kullanıyoruz biz 45 gunluguz
Onu bende cok yapıyorum ama kaka yapana kadar kıvranıyo kuzum kaka yaparsa rahatlıyo inşallah olur faydası yaBiz de kullaniyoruz o damladan 10 gunu gecmistir sanirim. Ben bu kez faydasini gordugumuzu dusunuyorum bugun 39 gunluguz aglama krizlerimiz oluyor ama sanki gazimiz epey azaldi ben bi de sıksık bisiklet çevirme hareketi yaptiriyorum bacaklarina onun da faydasi var bagirsaklardaki gazlari harekete geciriyor.
Bide onları deniyim mademCaylar ise yariyo ama bunun yaninda iyi beslenmen lazim findik fistik badem ceviz turu seyler yemeye calis bunlarda kalitelli protein ve sute yariyo
Benim raporum haziranda bitiyor daha yatmadı param ama sana yatan çok az değilmi yawBiraz önce e devletten kontrol ettim 28 ocakta rapor a ayrılmıştım 32 . Haftamda 23 martta doğum Yaptım e devlette azan 29 Ocak 22 Mart arası rapor parası 1976 tl diyor kontrol eden var mı acaba ?
Ne kadar yiyorsun cnm tahin ve pekmezden benim istahim pek yok sutum az 3 litre su iciyorum ama yine istedigim gibi degil stell tea caylarida iciyorum bebegime yeterince sut verememek beni cok uzuyor58 günlük olduk cok şükür 40 gün cook zordu sürekli memede olmak istiyodu haliyle gaz oluşuyordu başınızda büyük varsa her ağladığinda ac bu ac doymamis diyip durdu kv cook Bilion sentakii kendi evime geçtim rahata erdim kebap oohhh kızlar yemeye vaktiniz yoksa sadece bol Kıvırcık ve tahinli dut pekmezi yada keci Boynuzu pekmezi oneririm anında sütler akıyo memislerden hemen sağın vakit buldukca.. düzenli hergün yiyin
Selam. Ben büyük bir kısmını çektim.Biraz önce e devletten kontrol ettim 28 ocakta rapor a ayrılmıştım 32 . Haftamda 23 martta doğum Yaptım e devlette azan 29 Ocak 22 Mart arası rapor parası 1976 tl diyor kontrol eden var mı acaba ?
Yediğin yiyecek 3saatte süte karışırKızlar bikaç bişey sormak istiyorum cok kafama takıldı. Şimcik bizim oğluş bu aralar gaz problemi yaşıyo. O yüzden gündüzleri uyumuyo hiç. Gecede gündüz yorulduğu için mecbur uyuyo . Haliyle gündüz uyymuadığı ve ağrısı olduğu için sürekli emmek istiyo emdikçede gaz oluyo. Bu böyle devam ederken akşama bi bakıyorum süt yok yada cok az . Yemek yemeyede zaman yok. Bizim yediklerimix ne kadar zamanda süt olarak geri dönüyo? Bide eşim biogaia diye bi damla aldı bugun kullansam mı kullanmasam mj kararsız kaldım var mı kullanan
para yatması için bir şey imzaladınız mı ya da yaptınız mı nasıl oluyor bu işlemlerBenim raporum haziranda bitiyor daha yatmadı param ama sana yatan çok az değilmi yaw
55 gündür gazdan çektiğimi bir ben bilirim birde Allah. Anlatsam abartıyo dersiniz o derece. Benim oğlum gözü her acık olduğu an memede olmak istiyordu, doymak ne bilmiyordu. Uykusuda 10 dakika sürer bi sancıyla kıvranmayla uyanırdı. Doktora kontrole giderken bile emerek gidiyorduk odaya kadar. Damlalar maalesef oğlumuda beni de rahatlatacak kadar fayda etmedi. Ta ki şu son 3 gündür. Tribudat şurup ve metsil damla kullanıyorum. İnanın bir mucize gibi. Bugün avm ye gittik. 3 saat deliksiz uyudu ve uyanınca da meme için ağlamadı. Ikınarak kıpkırmızı olan oğlum rahatladı. Bizim kullandıklarımızı doktorunuza sorun. Çok faydasını göreceksiniz.Kızlar bikaç bişey sormak istiyorum cok kafama takıldı. Şimcik bizim oğluş bu aralar gaz problemi yaşıyo. O yüzden gündüzleri uyumuyo hiç. Gecede gündüz yorulduğu için mecbur uyuyo . Haliyle gündüz uyymuadığı ve ağrısı olduğu için sürekli emmek istiyo emdikçede gaz oluyo. Bu böyle devam ederken akşama bi bakıyorum süt yok yada cok az . Yemek yemeyede zaman yok. Bizim yediklerimix ne kadar zamanda süt olarak geri dönüyo? Bide eşim biogaia diye bi damla aldı bugun kullansam mı kullanmasam mj kararsız kaldım var mı kullanan
Kaseye tahinli pekmez yapip aksama kadar bitirmeye calisiyorum yatmaya yakinda bi kasik alıyorum gece uyandigim zamanda bi kasik alıyorum faydasi gördümNe kadar yiyorsun cnm tahin ve pekmezden benim istahim pek yok sutum az 3 litre su iciyorum ama yine istedigim gibi degil stell tea caylarida iciyorum bebegime yeterince sut verememek beni cok uzuyor
Tskler cnm bende bir deneyeyimKaseye tahinli pekmez yapip aksama kadar bitirmeye calisiyorum yatmaya yakinda bi kasik alıyorum gece uyandigim zamanda bi kasik alıyorum faydasi gördüm
Her şeyi denemek lazım önyargılı olma senin psikolojin ve sağlığında önemli işini kolaylaştırıyordu neden yapmayasın bebeğin sağlığına zarar verecek şeylerden kaçınmak lazım sadeceBenimkide ayni canim duzelecegine dahada beter oldu ne istemediysem yapmam deyiysem yapiom kucaga alisti salliom yeterki sussun diye bu kolik fena bisi ya
Canım kesinlikle faydası var denedim onaylıyorumKızlarrr herkese merhabaaa :)
İki gündür deneyimlediğim bişeyi sizinlede paylaşmak istedim belki sizinde işinize yarar hem fikirde almak isterin. Şimdi benim tospirik sarılık zamanında memede uyumaya alışmıştı illa o meme ucu ağzında duracak. Gündüzleri doğru düzgün bi saat bile uyumuyodu. gözlerinden uyku akıyodu ama dalamıyodu meme ağzında olmadan. Gazıda vardı cok.Sonra annemin aldığı ama amaaan diyip bi kenara attığım acı elma yağını kullanmaya başladım gaz için topuklarına ve deliğe değdirmeden göbüşe. Baya bi işe yaradı gibi görünüyor. Ama asıl keşif şu ; şimcik internette okudum bi yazıda ablamda yapıyodu kızına ama ben yine inanmıyodum. Link atmak yasakmı bilmiyorum ama cocuğu uyutup aşağıda attığım linke tıklıyosunuz. Açılan videoyu uyurken başucuna koyuyosunuz hatta uyuturken açarsanız daha kolay uyuyor . Anne karnındaki sese yakın sesleri içeren bi video. Valla bizde çok işe yaradı gündüzleri uyuyoruz artık hatta video bitince uyanıyo. Eğer uyuması gerekirse tekrar başlatıyorum tekrar dalıyo. Bi deneyin derim
Mutlaka sorarım ama sanırım biogaia nın bizde cok etkisi oldu . Daha doğrusu daha önce naparsam yapayım gazımız cıkmıyodu iki gündüz masaj yapıyorum ayaklarını karnına doğru ittiriyorum hemen pırtlıyo yavruşum . Cokta ilaç taraftarı değilim ama yazdım bi kenara cok teşekkür edrim.55 gündür gazdan çektiğimi bir ben bilirim birde Allah. Anlatsam abartıyo dersiniz o derece. Benim oğlum gözü her acık olduğu an memede olmak istiyordu, doymak ne bilmiyordu. Uykusuda 10 dakika sürer bi sancıyla kıvranmayla uyanırdı. Doktora kontrole giderken bile emerek gidiyorduk odaya kadar. Damlalar maalesef oğlumuda beni de rahatlatacak kadar fayda etmedi. Ta ki şu son 3 gündür. Tribudat şurup ve metsil damla kullanıyorum. İnanın bir mucize gibi. Bugün avm ye gittik. 3 saat deliksiz uyudu ve uyanınca da meme için ağlamadı. Ikınarak kıpkırmızı olan oğlum rahatladı. Bizim kullandıklarımızı doktorunuza sorun. Çok faydasını göreceksiniz.
Ya ne güzel açıklamışsın teşekkür edetim çok. Allaha şükür dinlenme konusunda sıkıntım yok sütümde yetiyo sanırım ama ilk hafta okadar cok sütüm vardı ki üstümü değiştirmekten yoruluyodum üstümdekilrr deli gibi ıslanıyodu simdi aynı şey olmayınca yetmeyecek gibi hissediyorum. Annemde diyo dinlen yeter diye . Cok sağol çok faydalı olmuş bu yazınYediğin yiyecek 3saatte süte karışır
3gün de sütten arınır. Süt yeme ile değil su ile mutluluk ile uyuma ile çoğalır
Gündüz dinlenemediğin için süt miktarın yetmeyebilir. Ama emdikçe çoğalacaktır.
Mutluluk prolaktin hormonunu aktive eder