- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
Yemeyi ihmal etme ki halsizlik olmasin, suyu ve uyumayi da ihmal etme imkanin oldukca, o damlayi bizim doktorumuz da verdi, faydasi olup olmadigini cok anlamiyorum cunku benim oglumun her saniye emme istegi hic degismedi, uyanik oldugunda maksimum 45 dk oyalayabiliyorum o da en en iyi ihtimalle, uykusu da 1 saatle maksimum 3 saat arasi degisiyo, ki genelde 1-1,5 saat uyuyo.. 40indan sonra duzelmesi icin dua ediyorum :)Kızlar bikaç bişey sormak istiyorum cok kafama takıldı. Şimcik bizim oğluş bu aralar gaz problemi yaşıyo. O yüzden gündüzleri uyumuyo hiç. Gecede gündüz yorulduğu için mecbur uyuyo . Haliyle gündüz uyymuadığı ve ağrısı olduğu için sürekli emmek istiyo emdikçede gaz oluyo. Bu böyle devam ederken akşama bi bakıyorum süt yok yada cok az . Yemek yemeyede zaman yok. Bizim yediklerimix ne kadar zamanda süt olarak geri dönüyo? Bide eşim biogaia diye bi damla aldı bugun kullansam mı kullanmasam mj kararsız kaldım var mı kullanan
40indan sonra duzeldi mi gercekten?? Umut verici biseyler duymak istiyorum:)58 günlük olduk cok şükür 40 gün cook zordu sürekli memede olmak istiyodu haliyle gaz oluşuyordu başınızda büyük varsa her ağladığinda ac bu ac doymamis diyip durdu kv cook Bilion sen takii kendi evime geçtim rahata erdim kebap oohhh kızlar yemeye vaktiniz yoksa sadece bol Kıvırcık ve tahinli dut pekmezi yada keci Boynuzu pekmezi oneririm anında sütler akıyo memislerden hemen sağın vakit buldukca.. düzenli hergün yiyin
Dr kontrolumuze dah 20 gun var, sabirsizlaniyorum sormak icin, memesiz bir sn geciremeyen ogluma da bi faydasi olur belki..55 gündür gazdan çektiğimi bir ben bilirim birde Allah. Anlatsam abartıyo dersiniz o derece. Benim oğlum gözü her acık olduğu an memede olmak istiyordu, doymak ne bilmiyordu. Uykusuda 10 dakika sürer bi sancıyla kıvranmayla uyanırdı. Doktora kontrole giderken bile emerek gidiyorduk odaya kadar. Damlalar maalesef oğlumuda beni de rahatlatacak kadar fayda etmedi. Ta ki şu son 3 gündür. Tribudat şurup ve metsil damla kullanıyorum. İnanın bir mucize gibi. Bugün avm ye gittik. 3 saat deliksiz uyudu ve uyanınca da meme için ağlamadı. Ikınarak kıpkırmızı olan oğlum rahatladı. Bizim kullandıklarımızı doktorunuza sorun. Çok faydasını göreceksiniz.
Benim ki ayni anda anane babanne anne altacma battaniye, hepsinj birden kirletebiliyo masallah :))) erkek milleti işte :)Annişler suratının ortasına çiş yada lap diye sarı sarı kaka yiyen var mı oğluşum tam temiz bezi altına koymak için ayaklarını kaldırdığım anda kendi yüzüne ve onu koklayan babasının suratına işeyiverdi ben yüzüme gelen kaka ve çişleri kirlenen battaniyeleri saymıyorum bile hep gaz mı konuşcaz yahu ben bazen cok eğleniyorum