Bizim gibi cok gazli olan bebisler varni bakem neler neler yapiyorum ikinci ilacimizi aldik banamisin demiyir yarin sabah 7 de sunnet icin yatis yapilcak aslinda sunnet dokuzda ama hastane aradi o saatte gelin dedi neyse uyumuyiz ki zaten :) az once annemle konustum karsi komsusu dun sezeryan olmak icin hastaneye gitmis meger bebek ölüymus rabbim sabır versin nasil uzuldum rabbim onu korumus cok sukur bes tane cocugu daha var basindan beri bebegin gelisimi iyi degil falan diyorlarmis zaten rabbim yasatmasin hickimseye dua edin bize annisler hamileler sunnetimiz agrisiz sizisiz olsunda iyilessin oglusum = )
Arkadasim biraz sakinles. Sen boyle stres yapmaya devam edersen olan sutunde kacacak bu gidisle. Stres sinir uzuntu bunlardan uzak durmamiz gerekiyormus.Arkadaşlar bi tadığımızdan süt sağma malinası aldım elektrikli sağdım ama çok az geldi 5 dk geldi daha sonra kesildi 15 dk uğraştım ama gelmiyo sütüm 5 cc bile değil bu sefer çocuğa süt kalmadı emmesi için. Sağdıkça gelirmi kanallarmı tıkalı allahım çok stres yaptım sütüm bol bol olsa keşke yaw
Yok canim doktor gerekli girurse genel diyor lokal bizimki genelde test vs hersey icinde 700 diyodu pahaliydi bizimkine goreGenel anestezi mi olacak?
Yok canim doktor gerekli girurse genel diyor lokal bizimki genelde test vs hersey icinde 700 diyodu pahaliydi bizimkine gore
Doğru söylüyorsun arkadaşım sakin olmak lazım bugün sağdığım süt 25 cc biriktirdim gece mama yerine ısıtıp vericem boza süt yapıyormuş aldım içiyorum inşallah çoğalır bu pazar mevlüt okutucam oğluma daha şimdiden evde birsürü insan var yatıya gelmişler evleride yakın kayınvalidem çağırmış sarma sarıcakmış yardıma gelmişler aldım çocuğumu yatak odasına geçtim sütün geliyomu emiyomu mama verme tarzında sorular eşimin anlayışsızlığı kayınvalidemin misafire olan düşkünlüğü beni bitirdiArkadasim biraz sakinles. Sen boyle stres yapmaya devam edersen olan sutunde kacacak bu gidisle. Stres sinir uzuntu bunlardan uzak durmamiz gerekiyormus.
Gecen gun bebegimden kan alinirken bile hemsire beni odadan disari cikardi. Anneler bebeklerine uzuluyor ve sutu hemen etkileniyor dedi. Sende biraz sabirli ol. Insallah sutun cogalir. Incir ye Ben bir kac gundur hurma yiyorum gercekten farkediyor azda olsa artiyor. Benimde ilk 10 gun sutum cok azdi ilk 3 gun yoktu bile nerdeyse mama takviyesi yaptik o arada. Ama cok sukur emdikce cogaldi insallah seninkide cogalir.
700 genel biz 500 e yaptircaz medicalparkin gene muduru cocuk cerrahisi o yapcak ya aslinda ben dogum yaptugim hastanede yapturcaktim 415 di orda cocuk doktorumuz her iki sunnetciyi cocuk cerrahini yani :) taniyor iki hastanede calistigi icin istediginizde yaptirin dedi tabi biz ucuz olani secicektik ki bi anda medicalde bulduk kendimizi hayirkisi buymus demek secim yaoamadik :)) simdide hastaneye gidiyoz hatta :)Himm anladim genel anestezi ise beslenme olayini nasil yapacaksiniz diye soracaktim ama degilmis. Yalnız 700 cok degil mi prof falan mi yaptiracaginiz doktor?700 genel icin mi eger oyleyse lokal anestezili ne kadar
'Sma' kullaniyorum ben takviye olarak.ama yine de doktora sorun sizKızlar bebeğim 16 günlük oldu sütüm çok az herşeyi denedim ama olmuyo arttırmadım mama takviyesi yapıyorum mecburen Deneyimli olanlar hangi mamayı öneriyorsunuz besleyicilik acısından sanki bebeğim hiç büyümeyecek mama kilo aldırtmayacak gibi düşünüyorum zaten düşük kilolu doğdu bebeğim bi an önce toparlansın istiyorum sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz
Canim hangi medical o ...700 genel biz 500 e yaptircaz medicalparkin gene muduru cocuk cerrahisi o yapcak ya aslinda ben dogum yaptugim hastanede yapturcaktim 415 di orda cocuk doktorumuz her iki sunnetciyi cocuk cerrahini yani :) taniyor iki hastanede calistigi icin istediginizde yaptirin dedi tabi biz ucuz olani secicektik ki bi anda medicalde bulduk kendimizi hayirkisi buymus demek secim yaoamadik :)) simdide hastaneye gidiyoz hatta :)
Canim ins. Operasyonu cok kolayca atlatir oglun ♡Bizim gibi cok gazli olan bebisler varni bakem neler neler yapiyorum ikinci ilacimizi aldik banamisin demiyir yarin sabah 7 de sunnet icin yatis yapilcak aslinda sunnet dokuzda ama hastane aradi o saatte gelin dedi neyse uyumuyiz ki zaten :) az once annemle konustum karsi komsusu dun sezeryan olmak icin hastaneye gitmis meger bebek ölüymus rabbim sabır versin nasil uzuldum rabbim onu korumus cok sukur bes tane cocugu daha var basindan beri bebegin gelisimi iyi degil falan diyorlarmis zaten rabbim yasatmasin hickimseye dua edin bize annisler hamileler sunnetimiz agrisiz sizisiz olsunda iyilessin oglusum = )
Canim hangi medical o ...
Bizde yaptiracagiz medical cocuk cerrahisinde bize verilen fiyat 1 milyara yakinda...
Sagolasin cnm medicalpark gaziosmanpasa simdi yatis yaptik hayirlisiyla atlatalim ins burasi acilali cok oomadi diger medicallere gore daha uygun o yuzdenCanim ins. Operasyonu cok kolayca atlatir oglun ♡
700 genel biz 500 e yaptircaz medicalparkin gene muduru cocuk cerrahisi o yapcak ya aslinda ben dogum yaptugim hastanede yapturcaktim 415 di orda cocuk doktorumuz her iki sunnetciyi cocuk cerrahini yani :) taniyor iki hastanede calistigi icin istediginizde yaptirin dedi tabi biz ucuz olani secicektik ki bi anda medicalde bulduk kendimizi hayirkisi buymus demek secim yaoamadik :)) simdide hastaneye gidiyoz hatta :)
Biz gireik ciktik cok sukur aglamadan girdi ciktigindada aglamiyordu ama tabi etkisi gecince agluyir malum geneldede aynisi olcak sonra etkisi gecince aglar bide baya bi ac kalmasi gerekmis gercekten bebekken genel olmasi zor bende tam tersi genelden daha cok korkuyorum komole uyutuyolar ya ne biliyim ins yavrum iyilesir biran onceIyi bakalim inşallah rahat gecer hemencik de iyilesir zaten ben bu kadar kucukken dayanamiyorum bi de lokal anesteziyle olmasi ne bileyim insanin canini acitiyor sanki gibime geliyor ilk oglusumun sunnetinden kotu hatiralarim var cunku,o yuzden bunda da direkt genel anesteziyle mi yaptirsam diyorum ama onda da aclik sıkıntı iste,yaklasik 10 saat ac kalmasi gerekiyor bebegin toplamda.
Slm arkadaşım geçmiş olsun bende sünnet ettirmek istiyorum doktorunuzun adı ne bende yakınlarda oturuyorum medikalparkın toplamda nekadara maloldu sünnet oğlun kaç günlük canımBiz gireik ciktik cok sukur aglamadan girdi ciktigindada aglamiyordu ama tabi etkisi gecince agluyir malum geneldede aynisi olcak sonra etkisi gecince aglar bide baya bi ac kalmasi gerekmis gercekten bebekken genel olmasi zor bende tam tersi genelden daha cok korkuyorum komole uyutuyolar ya ne biliyim ins yavrum iyilesir biran once
Yeni sutum geldigi zamanlar bebegim sag gogsumu emmiyordu.gogsum sismis ates gibi yaniyordu agrisi koluma vuruyordu.mastitmiydi bilmiyorum ama cok aci cektigimi biliyorum.kucuk bi havlu ve sicak suyla gogsume masaj yaptim.biraz rahatladi sonrada gogus pompasiyla sagdim ve gecti sukur.kizariklik gibi bisey yoktu ama.yıne ben bısı sorcam umarım donen olur yasag mememde kızarıklık var ama sıslık ısı artısı yok mastıt mı bu ya
Sagolasin cnm 500 sunnet oncesinde 50 tl muane ucreti baskada bisey icin gerek yok zaten oduyosun yeterince :) saat yedide gidio yatis yaptik dokuzda sunbet oldu 12 bucukda cikardilar ömer faruk azal medicalparkin genel muduruymus esprili bi doktor bebim cocuk doktorum orda handan yaşar 2 bucuk senedir taniyorum kendisini baska bi hastaneydide onceden irdaykende taniyordum cok asiri memnunuz bu arada kirkimiz cikti bugun aslinda bi aylikken demisti doktorumuz ama cunku biz erken istiyoduk xok sukur olduk bi gecmesi bide mevlutumuz kaldi geriye :)Slm arkadaşım geçmiş olsun bende sünnet ettirmek istiyorum doktorunuzun adı ne bende yakınlarda oturuyorum medikalparkın toplamda nekadara maloldu sünnet oğlun kaç günlük canım