2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yıne ben bısı sorcam umarım donen olur ya sag mememde kızarıklık var ama sıslık ısı artısı yok mastıt mı bu ya

Canım benimde sağ göğüs ucum yara olduğu için o taraftan çok emzirememiştim. Şişmişti ateş gibi yanıyordu birde bende ateş sıtma yaptı doktora gittim. Süte geçmiyormuş emzirirken kullanabilirmişim bir antibiyotik ile göğüs ucu kremi verdi mikroba karşı. verdi.Bunu yanı sıra sıcak su torbasını göğsümde biraz tutup masaj yaparak sağıyorum baya iyi gelmişti. Göğsün tam boşalmıyorsa ondan olmuş olabilir. Sıcak su ve sağmayı dene bence faydasını görürsün beni çok rahatlattı hala göğsümde şişlik olduğunda hemen yapıyorum.

Merhabalar son mart annesi adaylarindandim Bebegim 6 nisanda geldi Benim dogum hikayem de şöyle 41.hafta doldugu gun hastaneye yatisim yapıldı Ertesi gun bana sabahtan rahim agzini yumusatici tablet verilcekti ama ertesi gun yani 6 nisan sabahi suyum geldi 2 saat sanci bekledik gelmeyince yumusatici tablet konuldu ve sancilar basladi Normal sancilara gore biraz daha siddetliymis oyle dedi doktor Ilac oldugu icin Sancilar düzensiz geliyodu ama dayanilirdi saat 1 oldu acilma hala 1.5 cm doktor yormayalim seni ertesi gun ayni proseduru tekrar edelim dedi agri kesici yapti 1 saat uyudum ama sancilar gecmedi Aksam 18.00 gibi hala sanci cekiyodum ve sanci geldikce bebegin kalbi yavasliyodu Acilma 2 cm olmus ama cok yavas ilerleyen bi dogum neyse iste Biraz bekleyelim dediler duruma göre karar veririz Bebegin durumu iyice kotuye gidiyodu sancilarimda yavasladi Doktor daha beklersek bebegin dogumdan sonra bakima alinmasi gerekebilir dedi Beni acilen soyup yan odaya aldilar ve spinal sezaryenle bebegim dünyaya geldi Ve bizi sok eden sey ise en son bebegim icin 3.1 kg dendi o yuzden normal dogum denedik Doktor daha onceden demisti 4 kilo olsa endiselenirdim normal olamazdi dedi cunku ben 158 im ve minyonum Veee bebek 3.92 kg 52 cm olarak dogdu yani normal dogum sansim yoktu Gelelim sonrasina Hic agrim sancim olmadi 1 tane dikisim var icten klipslemisler 3.gun ayaga kalktim ve sutum cok sukur gayet iyi geliyor Herseyin hayirlisi kizim ve ben cok iyiyiz sukurler olsun

Deneyecem canim sagolasin

Deneyecem canim galiba tam bosaltamio benim kiz

Kızlarrr herkese merhabaaa :)
İki gündür deneyimlediğim bişeyi sizinlede paylaşmak istedim belki sizinde işinize yarar hem fikirde almak isterin. Şimdi benim tospirik sarılık zamanında memede uyumaya alışmıştı illa o meme ucu ağzında duracak. Gündüzleri doğru düzgün bi saat bile uyumuyodu. gözlerinden uyku akıyodu ama dalamıyodu meme ağzında olmadan. Gazıda vardı cok.Sonra annemin aldığı ama amaaan diyip bi kenara attığım acı elma yağını kullanmaya başladım gaz için topuklarına ve deliğe değdirmeden göbüşe. Baya bi işe yaradı gibi görünüyor. Ama asıl keşif şu ; şimcik internette okudum bi yazıda ablamda yapıyodu kızına ama ben yine inanmıyodum. Link atmak yasakmı bilmiyorum ama cocuğu uyutup aşağıda attığım linke tıklıyosunuz. Açılan videoyu uyurken başucuna koyuyosunuz hatta uyuturken açarsanız daha kolay uyuyor . Anne karnındaki sese yakın sesleri içeren bi video. Valla bizde çok işe yaradı gündüzleri uyuyoruz artık hatta video bitince uyanıyo. Eğer uyuması gerekirse tekrar başlatıyorum tekrar dalıyo. Bi deneyin derim

Çok moralim bozuk. Artik yarin bi aylik olcaz kizin hala emmiyo. Yogun bakimda kaldi 14 gün orda biberona alisti. Simdi de emmiyo.. Bide herkesin kucagunda agucuk bugucuk bana hep ters ters bakiyo beni hic sevmiyo çok agliyo diye kendi annem avutmustu bi haftadir ona alisti galiba.. Bende hiç durmuyor avunnuyo uyumuyo emmiyo vs vs.. Babaannemizde hoplatmayi öğretti artik ya hoplatma istiyo ya ingaaaaa ingaaaaaa ingaaaaaa

Ay sevmez olur mu annesi:/ kokun yeter senin:/ emzirme konusunda bişey diyemiyorum ben sorun yaşamadım ama hastanede 4 gün yattım kollarımda 2şer 3er serum olduğundan hiç alamamıştım kucağıma hep anemdeydi cocuğum . Eve gelince bende aynı sorunu yaşamıştım annem alır almaz susuyodu bende deli gibi aglıyodu. Sonra inat ettim ağlsada sakinleştircem diye önce sen sakin ol kucağına aldığında endişeni sıkıtını hemen hissediyolar . Pozitif ol hep sev kokla öp. Küçük bebek öpülmez diye biley yok öpülür.bikez sakinleştirebilirsrn seninde kendine güvenin yerine gelir . Hatta bak senden hemen önce bi video attım onu aç . Belki sakinleşir. Skainleşir sakinleşmezde konuş bebeğinle. Bence birazda kucağa alışmış haliyle hoplamak zıplamak istiyo belli ki seninle alakalı olduğunu düşünmüyorum

Mrb kızlar nasıl gidiyor bebişlerle aranız. Biz yorgun ve uykusuz idare ediyoruz. Bişey sorucam sizlere benim oğlum garip garip sesler çıkarıyor, emdikten sonra mesela hıık hıık diye boğazına kaçmış gibi. Bazende inliyor gibi tuhaf sesler uykuda bile. Sizdede bu durumda olan var mı yada neden böyle olduğunu bilen bir doktora mı götürmeliyim acaba.

Mrb arkadaşlar benim bevegmde 15 günlük göğüs uclarım yara olduğu için emzirmekte zorlanıyorum.resmen ortadan ikiye ayrıldı bi önerimiz var mı

Mrb arkadaşlar benim bevegmde 15 günlük göğüs uclarım yara olduğu için emzirmekte zorlanıyorum.resmen ortadan ikiye ayrıldı bi önerimiz var mı
Benimde ilk gunler yara olmustu.sogani ikiye bolup ic tarafini ocagin uzerinde yagsiz tavada pisirip gogsume koydum.cok sukur gecti.tabi lansinoh kremi ve gogus kalkanlarimida kullandim hep.tavsiye ederim

Aktardan mı aldınız bi foto paylaşır mısınız aynısını alıyım

Gözün aydın baya bekletmiş kızın seni , sağsalim almışsın bol süttün olsun.

selam kızlar benım kızımda da goz yası tıkanıklıgı var aynı sorunu yasayan varmı doktorlarınız ne dedi.bıze masaj yapmamızı tavsıye ettı anne sutu ıle masj yapıyorum bazen bı gozu oluyo dıgerı gecıyo.bazen ıkısıde bırden oluyo.yavrum kırpıklerı capaklanıyo yapısıyo acamıyo oyle gorunce ıcım parcalanıyo.sarılıgımız ılerlemedı allaha sukur.gobek fıtıgımız da var gobegı dustu .sımdı uzerıne gazlı bez bastırıp yarabandı ıle bantlıyoruz.bıraz ıcerı gırmıs gıbı.ama cok aglayan yada ıkınan bebeklerde fıtık cıkabılıyomus.netten hastalık arastırmak hastalık oldu bende off

maasallah kuzucuga ...allah kolaylıklar versın saglıklı hayırlı uzun omurlerı olsun prensesın

bende senı merak edıyodum canım.neysekı saglıkla kavusmussun yavruna gecmıs olsun bol sutlu gazsız gunler dılıyorum

Herkese hayırlı akşamlar. Bugün kizim beni mahvetti sürekli meme agzinda olsun istiyor. Uyumuyor kucak istiyor. Gaz damlasini verdim masaj yaptim. Gazini cikariyor kakasini yapıyor eeeee derdi ne o zaman

Reactions: Bdc
Herkese hayırlı akşamlar. Bugün kizim beni mahvetti sürekli meme agzinda olsun istiyor. Uyumuyor kucak istiyor. Gaz damlasini verdim masaj yaptim. Gazini cikariyor kakasini yapıyor eeeee derdi ne o zaman
Cevabi bende merak ediyorum zira ayni dertten muzdaribim

Reactions: Bdc
Iyi aksamlar taze anneler
Bugun ilk kez bebegimi yikadim daha dogrusu esimle birlikte yikadik. Simdiye kadar annem gelip yikiyordu artik biyerden baslayalim dedik bizde
Eee gun gectikce bebeklerimiz buyuyor bebislerimizi ziyarete gelenler oluyor. Allah nasip ederse bu hafta mevlut okutucam bebegim tam 1 aylik olmus oluyor ayni gun.
Mevlut okutanlar varmi aranizda neler yaptiniz nasil gecti?
Bizim cevremiz cok genis. Sadece 1. Dereceleri cagiracagim halde cok kalabalik olacak ins. altindan kalkabiliriz.

Mevlutte ilk once gelenlere lokum dagitacagim. Kurandan sonra tavuk(haslama degil ama sote seklinde) pilav ayran baklava.
Sonra cayin yanina tuzlu kurabiye ve kek yapacagim.
En son olarakta kolonya sisesi susledim gelenlere hediye edecegim insallah.

Kalabalik olacagi icin biraz tedirginim ama iki kere mevlut okutamam. Insallah guzel gecer

Slm arkadaşım ben bugün oluttum mevlüdümü çok şükür allah kabul etsin ben hediye olarak havlu yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…