- 19 Ağustos 2015
- 169
- 184
- 34
Prettylittle Ay annemde bana almış ben hiç sürmedim fayda etmez diye manyak mıyım acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo baya yakın hemde tamam canım cok teşekkür ederimKosuyolu medipol hastahanesinde cok guzel kadindogumcular var ben 2 dogumumuda orda yaptim birde cok guze bir cocuk dr var yardimci dç doktor enver atalay bi git istersen hem sana yakin sayilir
Ne güzel cnm yiyip içip yatıyorsa bizimki yiyo yiyo yatmıyo valla çok zorlanıyorum ben kızımla
Benim oglumunda büyük bir ihtimal yeni doğan reflusu bakalim dediginiz gibi emdigini çıkartıyor biz anne sütü ve mama ile besleniyoruz anne sütünü nerdeyse tamamen çıkartıyor uykusu gelene kadar yine acikiyo yine mama veriyorum artık beni de eskisi gibi emmek istemiyo bole acayip bi dönem yaşıyorum dediğim gibi bebeginizi doyurduktan sonra dik tutun bi süre daha az kusuyo ve düz yatirmayin meyilli yatırın rahat oluyolarAynı sorun bizdede var fışkırarak kusma bütün tahliller yapıldı hiç bişey çıkmadı bebek reflüsü bu dendi bebeğim sürekli kusuyo ben emziriyorum o çıkarıyo sürekli kilo alması iyi ama oyüZdenn doktor önemsemiyo ama böyle kusunca üzülüyl insan bazen bi bardak bile kustuğu oluyo sütümü çok üzülüyorum
Amin canim insallah daha cok kucukler icim gidiyo ama onlarin sagligi icin hersey ilac kullaniyo musunuz biz gaviscon ve motillum kullanıyoruz zorla siringayla veriyorum yarısını çıkarıyo surubunda her beslenmede kusuyo ama o büyük kusmalari azaldı yaklaşık 4 5 gündür yapmiyo ama ağzından yavaş yavaş o kadar çıkarıyo nerdeysdcanım bugün benimki de kusma sayısını artırdı Allah şifa versin mini kuzularımıza
Ben hepsini denedim dik tutuyorum reflü yatağı var zaten ama yine kusuyo umarım ilerlemez diye dua ediyorumBenim oglumunda büyük bir ihtimal yeni doğan reflusu bakalim dediginiz gibi emdigini çıkartıyor biz anne sütü ve mama ile besleniyoruz anne sütünü nerdeyse tamamen çıkartıyor uykusu gelene kadar yine acikiyo yine mama veriyorum artık beni de eskisi gibi emmek istemiyo bole acayip bi dönem yaşıyorum dediğim gibi bebeginizi doyurduktan sonra dik tutun bi süre daha az kusuyo ve düz yatirmayin meyilli yatırın rahat oluyolar
Benim kızımda hiç durmuyor sürekli emmek istyor 5 dk yatakta tek başına durmuyor daha 20 günlük ama çok hareketli uyumuyor adam akıllı ya kucakta ya emmede. Zormuş gerçekten ama yine de şükürler olsun bi bakışıyla her şey bitiyor, geçiyor:)Ne güzel cnm yiyip içip yatıyorsa bizimki yiyo yiyo yatmıyo valla çok zorlanıyorum ben kızımla
Bizimki kucaktada durmuyo valla gelenler bi sevelim diyo ama bizimki kimselere gitmiyo sevdirmiyo kendiniBenim kızımda hiç durmuyor sürekli emmek istyor 5 dk yatakta tek başına durmuyor daha 20 günlük ama çok hareketli uyumuyor adam akıllı ya kucakta ya emmede. Zormuş gerçekten ama yine de şükürler olsun bi bakışıyla her şey bitiyor, geçiyor:)
sütünüz bol geliyorsa fazlasını atarmış bebekler bir de fazla emzirmemeye çalışın çok sık emiyorsa emzikle oyalamaya çalışın brazAynı sorun bizdede var fışkırarak kusma bütün tahliller yapıldı hiç bişey çıkmadı bebek reflüsü bu dendi bebeğim sürekli kusuyo ben emziriyorum o çıkarıyo sürekli kilo alması iyi ama oyüZdenn doktor önemsemiyo ama böyle kusunca üzülüyl insan bazen bi bardak bile kustuğu oluyo sütümü çok üzülüyorum
Çanımm marka ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama verdiğin mama tatlı olabilir. Artık sütün tadını beğenmiyor olabilir. Ben de sağa sağa çoğalttım sütümü. Manuel pompa ile sağdım. Doktor verme cok ağlamazsa manayı dedi. Sende göğüsünü değiştire değiştire enzir.Selam arkadaşlar doğumdan sonra sütüm hemen gelmediği için mama başladılar sütüm geç geldi bu seferde az geldi emdikten sonra doymuyordu mamada veriyordum bi kaç gündür emerken ağlıyo sinirleniyo sanki emmek istemiyor uğraşıyorum mama vermim sadece emsin diye mama verince sakinleşiyo çocuğum moralim çok bozuk ne yapsbilirim sütüm hala az çekiyo çekiyo az geliyo yoruluyo mama kolayına geliyo sanırım ne yapıcam bilmiyorum moralim çok bozuk
sezeryan icin beklenen dogum tarihinden 10 gun oncesine gun veriyorlar. Ama ilk dogumunuz ise normal dogumu bekleyip eger olmazsa son anda sezeryana alinabilir. Fakat 2. Sezeryansa doktorlar riske atmiyorlar sanci ve acilma baslamadan doguma aliyorlar cunku onceki dikislerde esneme olabilirmis. Sizde doktorunuza guvenin onlar sizin icin en iyisini dusunurler.Kızlar bir sorum olacak size sezeryan olanlar dr lari niz normal doğumdan ne kadar önce sezeryan tarihini verdi. 24 nisan bizim normal doğum tarihimiz 14 nisan a gün verdi. Ancak en son nst de filan sancı çıkmadı bebeğim içerde rahatça duruyor sa dursun istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
40+3te bizim kizin hala niyeti olmadığı için karar verdi Dr.umuz sezeryana canım..Kızlar bir sorum olacak size sezeryan olanlar dr lari niz normal doğumdan ne kadar önce sezeryan tarihini verdi. 24 nisan bizim normal doğum tarihimiz 14 nisan a gün verdi. Ancak en son nst de filan sancı çıkmadı bebeğim içerde rahatça duruyor sa dursun istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
39+2 de planli sezryan oldum benKızlar bir sorum olacak size sezeryan olanlar dr lari niz normal doğumdan ne kadar önce sezeryan tarihini verdi. 24 nisan bizim normal doğum tarihimiz 14 nisan a gün verdi. Ancak en son nst de filan sancı çıkmadı bebeğim içerde rahatça duruyor sa dursun istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Cocuk doktoruna sorsan belki daha iyi olur.Bebeginin saglik durumuna ve kilosuna gore uygun bir mama onerir. Hem kac olcu verecegini de sorarsin az da olsa sutun varmis. Cogaltma cabalarini birakma hic. 2 saatte bir emmiyorsa bile sag gogsunu. Sagdiginda ne kadar ciktigini onemseme. Sagdikca ve emzirdikce cogalir evelallahKızlar bebeğim 16 günlük oldu sütüm çok az herşeyi denedim ama olmuyo arttırmadım mama takviyesi yapıyorum mecburen Deneyimli olanlar hangi mamayı öneriyorsunuz besleyicilik acısından sanki bebeğim hiç büyümeyecek mama kilo aldırtmayacak gibi düşünüyorum zaten düşük kilolu doğdu bebeğim bi an önce toparlansın istiyorum sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz
Kızlar bebeğim 16 günlük oldu sütüm çok az herşeyi denedim ama olmuyo arttırmadım mama takviyesi yapıyorum mecburen Deneyimli olanlar hangi mamayı öneriyorsunuz besleyicilik acısından sanki bebeğim hiç büyümeyecek mama kilo aldırtmayacak gibi düşünüyorum zaten düşük kilolu doğdu bebeğim bi an önce toparlansın istiyorum sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz