2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

emzirdikten sonra verebilirsin mamayı, bi de biberon kullanınca memeyi bırakıyorlar. ben mamayı kaşıkla ya da şırıngayla vermiştim

emzirdikten sonra verebilirsin mamayı, bi de biberon kullanınca memeyi bırakıyorlar. ben mamayı kaşıkla ya da şırıngayla vermiştim
Emzirmeye çalışıyorum biraz çekiyo sonra ya zor geliyo yoruluyo yada gelmiyo az geliyo sinirleniyo ağlamaya başlıyo anne meme ucuna benzeyen biberon aldım ama mama içince rahatlıyo çok üzülüyorum milletin sütü gelmiş emziriyo ben emziremiyorum bide herkes aaaa mama verme emzir diyo ama olmuyo süt gelmiyo açmı kalsınişte gerim gerim geriliyorum

Acibadem Bakırköy Tayyar sarıoğlu /Ayşe sarıoğlu bir de hangi hastane bilmiyorum Alper çeliker

Çok teşekkür ederim. Bol bol su içiyorum. Süt artırıcı eczaneden çay aldım ama humana değil. Bitmek üzere zaten bitince humana alırım. Kimyon çayı nasıl onu bilmiyorum
Bir bardak suya bir tutam kimyon tohumu koyup 6-7 dk kaynat.süzüp iç. Çok faydasını göreceksin.bebeğin gazı için çok iyi gelir.

güle güle kullan, sevgi dolu mesajlar al canım. ben de bebek kıyafetlerine bakıyorum ama kalitesi nasıldır acaba...
Sagolasin cnm telefon suanlik iyi gayet ama esim kiyafet alisverisine izin vermiyor sonucta cocuk giyiyor bunu diyo he bide ben kiyafet bakarken almasamda giyip foto atmis olanlara bakiyorum ama cok farkli sanki o urun degil gibi yani

canım bugün benimki de kusma sayısını artırdı Allah şifa versin mini kuzularımıza

sütünüzü sağmayı deneseniz aslında emdikçe artar diyorlar bir de mamayı biberonla mı verdiniz kolay ve bol olduğu için ona alışmış olabilir sonuçta emmek yorucu oluyor bebekler için. mamayı kaşıkla az az verin çünkü sinirlenme sebebi sizden az ve zor gelmesi mamanın kolay ve bol olması

aventin biberonu büyük iht,malle çok kolay onu emmesi ve gögsümüze göre fazla akışı biberonu bırakın önce emzirin sonra kaşıkla biraz mama verin inşallah düzelir, sütünüz için rezene çayı için ben hip süt artırıcı içiyorum o da fayda etmişti

Medela calma biberonunu dene istersen çünkü anne memesi gibi sistemi. Senin göğsünle bu biberonun farkını ayırt edemez . Aventinkiler çok kolaycı luk luk içiyorlar kolaylarına geliyor.

Bugun 50 gunluk olduk.son 1 haftadir gaz sancilari tavan yapmis durumda.sabah 7de basliyor aksam 9a kadar parca parca uykulari 1 saati bulmuyor. artik gece yorgun dusup uyuyor yavrum.gaz sancisi girmeden onlem alirsam daha kolay atlatiyor ama sanci girdiginde ne yapsam bos genelde sicak havlu,rezene,aci elma yagi masaji ise yariyor.henuz gaz damlasi kullanmadim ama doktorum cok zorda kalirsan zinco kullanabilirsin dedi.buyudukce huylarida degisiyor.hicbir derdi olmasa bile gozden kayboldugum an evi yikiyor aglamaktan.gunduz hicbir is yapamiyorum emzik kullanmaya yeni basladik ama onuda kabul etmiyor.emzigin bu gaz donemlerinde kurtarici olacagni bilseydim daha kucukken vermeye baslardim.ama hepsinin disinda kizim artik ufak ufak gulmeye basladi.o bi gulunce evimize bahar geliyor :)

Moralini bozarak zwten sutunu kscirirdin ilk gebeliklerde ve boyle olabiliyo benimde ilk gebeligimde sutum yetmemisti mamada verdim benide emdi ,onemli olan bebeginin saglikli olmasi saligi yerinde oksunda varsin sutun olmasin ne yani bosver takma ,bu arada sut sagma makinan vrsa bebisin emmedigi zamanlarda makinayla sagarsan sutun cogalir meme kanallari acilir sut makinalari bebisin emdiginden daga kuvvetli cekiyor o acidan bide bol su ic ayrica humana tea still cay var onuda hemen al derim ,zamanla articak cogalicak inemli olan sık araliklarla emzirmen memende hareket olmaliki sutun artsin ,ama olmuyosada olmuyodur uzme kendini

Canım cok teşekkür ederim ama bakırköy cok uzak arabamızda yok bebekle cok zor üsküdardayıö ben ama şu alper çelikere bakayım
Kosuyolu medipol hastahanesinde cok guzel kadindogumcular var ben 2 dogumumuda orda yaptim birde cok guze bir cocuk dr var yardimci dç doktor enver atalay bi git istersen hem sana yakin sayilir

30 günden büyük bebekler için nurse harvey's bitkisel bir gaz şurubu.bence denemende fayda var.çok iyi geliyor bebeklere..birde burda yazdığım gibi kimyon çayı yapıp içebilirsin eğer anne sütü alıyorsa..emzik Brnde vermeyi çok istedim daha 10 günlükken verdim ama uzun süre tutmuyo ağzında ..hatta bazen ağlamasına neden oluyo..istediğim gibi olmadı ama ara ara yine de deniyorum..bir arkadaşım bebeklerinin birisinin bir aylıkken birisinin. 3 aylıkken emzik aldığını söyledi..denemeyi bırakma bence

benim de iki gün sütünm neredeyse gelmemişti ama ilk günler bir çay kaşığı süt yeterli oluyormuş bebek için şimdi arttı emdikçe artıyor mama işini bırak sürekli meme ver bence daha fazla mamaya alışmadan hem seninle olan bağı artar

Bugun 1 aylik kontrolumuz vardi. Cok sukur oglum cok guzel buyumus. Kalca ultrasonumuzu da yaptırdık onda da her sey yolunda. Anne sutune devam. Yiyip icip yatiyor yaramaz:)

Aynı sorun bizdede var fışkırarak kusma bütün tahliller yapıldı hiç bişey çıkmadı bebek reflüsü bu dendi bebeğim sürekli kusuyo ben emziriyorum o çıkarıyo sürekli kilo alması iyi ama oyüZdenn doktor önemsemiyo ama böyle kusunca üzülüyl insan bazen bi bardak bile kustuğu oluyo sütümü çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…