2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun canim...
Bende yemekli yapmistim...
Sehzade kiyafeti almistim ...
Ayrica minik renkli kadehler susleyip onlarla lohusa serbeti dagittim...
Cok begenildi herkes ictigi bardagi goturdu yaninda

Spinal anestezi sonrasi bel ve bacak agrilarim cok oluuor 1 ay oldu benim gni olan var mi normal hayata donmek iatiuorum artik .

Hayirli olsun canim...
Bende yemekli yapmistim...
Sehzade kiyafeti almistim ...
Ayrica minik renkli kadehler susleyip onlarla lohusa serbeti dagittim...
Cok begenildi herkes ictigi bardagi goturdu yaninda
Bende ogluma tulum aldim uzerinde keceden biyik fes var bide isim yaziyor. Cok seker duruyor. Allah giydirmeyide nasip etsin ins.

Herkese hayırlı akşamlar. Bugün kizim beni mahvetti sürekli meme agzinda olsun istiyor. Uyumuyor kucak istiyor. Gaz damlasini verdim masaj yaptim. Gazini cikariyor kakasini yapıyor eeeee derdi ne o zaman
sütünüz yetmiyor olabilir ortam sıcak gelmiş olabilir kundak yapıyorsanız ondan sıkılmıştır belki ve çıkan gaz vücudunu rahatlatmaya yetmiyor olabilir

Yok canim benimkindede cikio o sesler sordum dra onunda yeni bebegi oldu benimkidede oluo normal dedi sikinti yok yaane

gözün aydin canim. sen de kavustun sonunda minigine:) Allah anali babali buyutsun. biz de bugün 14 günlük olduk. ama cok zormus valla bu miniklere bakmak annem olmasa beceremezdim heralde

bu arada dogurmayan kaldi mi ki???

Kızlar ben kendimi cok beceriksiz hissediyorum Bebek bakımı konusunda. Özellikle kollarından bimkıyafeti geçirirken falan. Bişey yapacağım zarar vericem diye cok kırkıyorum.

gözün aydin canim. sen de kavustun sonunda minigine:) Allah anali babali buyutsun. biz de bugün 14 günlük olduk. ama cok zormus valla bu miniklere bakmak annem olmasa beceremezdim heralde

bu arada dogurmayan kaldi mi ki???
Tesekkur ederim cumlemizinkini Kavuşmak cok guzel ama dediğin gibi bakmak bir o kadar zor Hele ki emzirme olayi fena canimi yakiyor Benimde esimin ailesi geldi Cok yardimci oluyorlar yoksa bu sezaryenli halimle ben ustesinden gelemezdim

7.5 aylık kızımı bugün sümüksü kaka şikayeti ile hastahaneye götürdüm amip kisti teşhisi konuldu. sabahtan beri araştırma yapıyorum. her okuduğum yazıda daha çok üzülüyorum çünkü bu bebeğimin gelişimini etkileyecekmiş. dr flagly verdi 10 gün kullanıcaz.

Kızlar ben kendimi cok beceriksiz hissediyorum Bebek bakımı konusunda. Özellikle kollarından bimkıyafeti geçirirken falan. Bişey yapacağım zarar vericem diye cok kırkıyorum.
elinde giysinin kol kısmını toparla öyle hızlıca elinden geçirirsin çıkarırkende kol kısmının ucundan tutup çek kolayca çıkar bebekler çok minik sonuçta ne kadar dikkatli olsakta o his oluyor ister istemez

Tesekkur ederim cumlemizinkini Kavuşmak cok guzel ama dediğin gibi bakmak bir o kadar zor Hele ki emzirme olayi fena canimi yakiyor Benimde esimin ailesi geldi Cok yardimci oluyorlar yoksa bu sezaryenli halimle ben ustesinden gelemezdim
gögsünüzün kahverengi kısmını ağzına girecek şekilde bebek ağzını açtığında hızlıca verin yanlış emdikleri için yıpranıyor malesef

gögsünüzün kahverengi kısmını ağzına girecek şekilde bebek ağzını açtığında hızlıca verin yanlış emdikleri için yıpranıyor malesef
Evet bunu bi gogsumde uygulayabiliyorum ve acimiyor pek digerine gecerken agladigindan acele ettiginden hemen ne kaptiysa o sekilde devam ediyor

Evet malesef benimkini de bir hayli yıprattı beraberce doğru yolu bulduk herhalde ki şimdi daha iyi hissediyorum emzirirken.
evet emzirmek benim de canımı çok yakıyordu. İlk başlarda mafoldu göğüs uçlarım hiçbirşey fayda etmedi ayaklarımı yere vuruyordum . Ayva çekirdeği jeli bana iyi geldi sanki. Kullanmadığım krem kalmadı. Aventin kalkanını da kullandım. Daha 2 gündür daha iyi hissediyorum emzirirken. İlk ağzına aldığında yine bir acı hissi oluyor sonra geçiyor. Seninki de zamanla alışacak.

Merhaba hanimlar ben dogum yapali 35 gun falan oldu kanamam hala bitmedinormali bu mudur yoksa benimki mi cok uzun surdu

Kızlar bebeğim banyoda çok ağlıyo ya ben yaptıramıyorum banyosunu annem yaptırıyor ama öyle bi bağırıyor ki özellikle kafası yıkanırken boğulucak gibi oluyo korkuyorum bende o yüzden siz kafasını nasıl yıkıyosunuz bebeğinizin kolay bi yöntem var mı biz arkasınjnçevirip elimizde arka dan su dökerek yıkıyoruz

Canim bebekten bebeğe huy olarak fark ediyor maalesef. Benim bebek banyoda neredeyse uykuya geçecek o kadar gevsiyor yani. Ben kuvet sungerine koyuyorum,yuzune gelmeden sacina dogru dokuyorum suyu,su arkaya dogru akip gidiyor,en son senin dediğin gibi kaldirip arka tarafindaki saclari duruluyorum. Ancak su yutarsa falan agliyor biraz. Ama buyuk oglum oyle degildi mesela o bu kadarlikken cok aglardi banyoda. Huy meselesi iste.

Benim oğlumda vücudunu yıkarken ağlamıyo başına sıra gelince hep ağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…