2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim sizde de işe yaramasına sancıl
Azonce kizima yaptim bu masaji.pit pit cok guzel gaz cikardik.gercekten insan elinin altinda barsaklarin calistigini hissediyor :) cok tesekkur ederim tavsiye icin
çok sevindim işe yaramasına :) burda önemli nokta gaz sancısını beklemeden yapmak. sancı varken karınlarına dokundurtmuyorlar çünkü.

çok sevindim sizde de işe yaramasına sancıl

çok sevindim işe yaramasına :) burda önemli nokta gaz sancısını beklemeden yapmak. sancı varken karınlarına dokundurtmuyorlar çünkü.
Sizin bebeğiniz kız mı erkek mi erkek bebekler daha çok gazlı oluyorlar ve gazını çıkarmak daha zor oluyor. Ben her gece sabahlıyorum kucağımda oglumla bir türlü sancısı nı geçiremiyorum.

Sizin bebeğiniz kız mı erkek mi erkek bebekler daha çok gazlı oluyorlar ve gazını çıkarmak daha zor oluyor. Ben her gece sabahlıyorum kucağımda oglumla bir türlü sancısı nı geçiremiyorum.
erkek canım ilk günler o ağlarken bende ağladım doktora da gittim niye ağladığını billemediğim için doktor gazdan decdi. ilk çıkardığı gaz ucunda olandır daha içinde çok gaz olur gazı çıktı deyip bırakmayın demişti birde dovıı kolin diye bir ilaç verdi aradA onunla birlikte kimyon rezene kaynatıp 3-4 kaşık veriyorum ağzına. yukarıda paylaştığım masajı her alt açmada yapmaya çalışıyorum,

unuttuğum bir şey var mı diye baktım emzirrken başını mümkün mertebe yukarda tutun gazı daha kolay çıkar ama her bebek gaz problemini aynı ölçüde yaşamaz eminim ne kadar çabalamışsınızdır meleğiniz için , doktor bize ağır gaz vakalarında chicconun du sanırım titreşimli beşiğimi tavsiye ediyorum demişti ona bir bakın isterseniz belki iyi gelir

Teşekkür ederim Canım tavsiyelerin için insan bazen kafayı yiyecek gibi oluyor çaresizlikten. Sizin oğlunuz ne kadarlık oldu biz bugün 28 günlük olduk. Fakat hiç bir değişiklik yok hiç düzene girmedik halen. Umarım böyle devam etmez.

Kizlar ben de epidural anestezi oldum ama hic sizinki gibi olmadi. Epiduralden sonra hic agri olmadi,dikisler atilirken bile hissetmedim. Hatta dikis yerlerimin sızısını bile hissetmedim ertesi gune kadar. Sizin dozu az gelmis olmasin?
Canım doktor böyle yapıyoruz bilerek ıkınmaların rahat olması için dedi. Yoksa ıkınamazsın bebek çok zor gelir dedi ama ben bunu doğum bittikten sonra öğrndim:) bende sol tarafta hiç ağrı yoktu ama tüm ağrılarımı sağda hissettim ıkınma sırasında zaten her şeyi yaşadım dikiş esnasında da 5 dk uyuttu doktoru 2 dikiş attı.

29. gün canım 15. gün dü sanırım bir başladı kıyameti kopardı susturamadıkça ben panikledim evde babamlar vardı iyi bakamadım bir şey yaptım çocuğpuma diye korktum, onlar yavrum ağlaya ağlaya büyüyecek normal deyip tecrübelerini anlatınca rahatladım, malesef benim de oğlum çok gazlı sürekli gazını çıkaracak ne varsa onu yapmaya çalışıyorum, şimdi uyuyor birazdan uyanınca banyo yaptıracağım banyo da çok iyi geliyor 2 güne bir yıkamaya çalışıyorum banyodan sonra da yüz üstü yatırrıp yarım saat masaj yapacağım sırtına yarım saatin sonunda 3 defa falan gaz atsın diye bekliyorum yoksa çok ağlıyor sancı girdiğinde şimdi sancısı yoksa şimdi yap istersen bir gün kriz gibi ağlama nöbeti başlayınca eşim koluna yatırdı yarım saat sırtını sıvazladı tabi ilk başta çok bağırıyor sabredip masaja devam etti eşim baktık yarım saatten sonra çıkmaya başladı gazlar o günden beri bende dizime yatırıp yapıyorum masajı sanırım uyanıyor prensim Allah şifa versin canım sen neler yapıyorsun paylaş istersen belki ordan da bir fikir alışverişi yapabiliriz .

En siddetli agrilar zaten o son bi saatte,o agrilari hissedeceksem epiduralin ne manasi var ki? Tamam bebegin dogmasi biraz uzar ama olsun o kadar.

Meme ucu catlagina iyi gelen krem bitkisel urunler kullanan var mi 40 gunluk oldu bebegim hala catlakla ilgili sikintilarim var emzirmek cok guzel ama catlaklarla eziyete donusuyor bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum

Meme ucu catlagina iyi gelen krem bitkisel urunler kullanan var mi 40 gunluk oldu bebegim hala catlakla ilgili sikintilarim var emzirmek cok guzel ama catlaklarla eziyete donusuyor bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
lansinoh iyi geliyor aslında. emzirirken koyu renkli kısmın hepsini ağzına vermeye çalış.uçtan emince yara oluyor. kantaron yağı iyi geliyor diye duymuştum

Ben yine geç yazıyorum canım ama kusura bakma bebeğim iyice hareketlendi cok şükür doktor topuk kanı almaya bile gerek duymadı:) valla yaparkende hep allahım peygamber sünneti yüzü suyu hürmetine dedim dualar ede ede verdim cok şükür kurtulduk :)

Sağol canımm :) hareketlendi bebeğim iyce artık kendi uyanıyo acıkınca emzirmek kadar güzel bişey yokmuş işkence olmaktan cıktı artık ikimiz içinde :) tekrar cok teşekkür ederim

canım göğüs kalkanı çatlak ve yaralara birebir hemen iyileştiriyor kremlerle zaman kaybetme bence. aventin kalkanını kullanıyorum ben hiç yara vs olmadı akan sütlerde içine birikiyor tavsiye ederim

Canım ben lansinohu kullandım benimde cok kötüydü . Şimdi düzeldi sedece ilk agzına aldığında acıyo . Bide bence gözlemlediğim kadarıyla sadece emzirerek geçiyo bu yaralar siyah kısımı komple ağzına tıkman lazım 2 güne düzeliyo tabi kremi ihmal etme

Canım sen yapılması gereken her şeyi en güzel şekilde yapıyorsun kuzucuğuna. Okuyunca birazda kızdım kendime iyi bir anne değilim ben diye. Ben senin kadar ilgilenemiyorum yavrumla banyosunu yaptırıyorum özel masaj falan yapamıyorum. Gazını çıkarmak içinse sadece kucağıma alıp dik tutarak sırtını sıvazlıyorum yada elimin üzerine karnı gelecek şekilde tek elimle tutarak sırtına pıt pıt vuruyorum. Başkada özel bişey yapmıyorum yapamıyorum daha doğrusu. Benim birde 2.5 yaşında oğlum var ve kardeşini çok kıskandı benim üzerimde sürekli huyu çok değişti ve Yaramazlaştı bende hangisiyle ilgilenecek şaşırdım. Yetişemiyorum artık kendimde çok bunaldım uykusuzluk bir yandan yorgunluk bir yandan bocaladım bende. Sağlıklı olsunlarda ne yapalım olur olur gider herhalde.

canım göğüs kalkanı çatlak ve yaralara birebir hemen iyileştiriyor kremlerle zaman kaybetme bence. aventin kalkanını kullanıyorum ben hiç yara vs olmadı akan sütlerde içine birikiyor tavsiye ederim
Slm arkadaş bende göğüs yarasından şikayetçiyim emzirmek işkenceye dönüştü. Bahsettiğin göğüs kalkanını nasıl kullanıyorsun onunlamı emziriyorsun bana yardımcı olursan sevinrim canım alırım bende o kalkandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…