Canım senden duyunca onu da denedim banamısın demedi benim oğluma önce bir bakınıyor iki dakika sonra basıyor çığlığı yine. Kafayı yemeye çok az kaldı. Sizde de gaz problemi mi var.Telefonuna fon makinası sesi indir aç ağlamio
Canım uzatılmış gebelik raporu alman kazım.Çalışan arkadaşlar acil birşey sorcam doğum öncesi raporda doğum tarihinde kontrol yazıyorya o günden sonra raporu devammı ettirdiniz benim 25 marttı doğum olmadı ben unuttum 1 hafta geçti ne yapcam bilemedim daha yeni aklıma geldi
Canım ben ilk bebeğimde kullanmadığım gaz damlası kalmadı ama nafile hiç işe yaramıyorlar onun için bu bebeğimde kullanmayı düşünmüyorum. Şunu anladım ki ne yaparsak yapalım belli bir süre oluyor gaz bebeklerde çünkü onların sindirim sistemleri henüz gelişmemiş olduğu için oluyormuş gaz.Gaz ilaci basladik sap simplex veriox 6 saat de 4 damla birde rezene verioz ama bi faydasi yok malesef ins duzelir
Canım okuyunca inan çok üzüldüm gözlerim doldu. Sözün bittiği yer ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim sabrını versin sana İnşaallah. Umarım en kısa zamanda anne olursun yeniden ne olur kendini çok yıpratma ve yüce Allahtan umudunu kesme.Kızlar ben 39.haftamda kontrol icin hastanedeyken kanamam oldu.ben nisan sandm.doktor acil beni sezaryana aldi meger esinden ayrilmis bebeğim ameliyattan cikmadi.ben kizimi bi kez kucagima bile alamadm.yüzünü göremedim.kizim 4 kiloydu tombisti.sütüm yok diye üzülmeyin.doktor bana hap verdi sütün kurusun diye bi defa emziremedim kizimi
Allah sabır ve metanet versin..cennet anaların ayağı altındaymış..Kızlar ben 39.haftamda kontrol icin hastanedeyken kanamam oldu.ben nisan sandm.doktor acil beni sezaryana aldi meger esinden ayrilmis bebeğim ameliyattan cikmadi.ben kizimi bi kez kucagima bile alamadm.yüzünü göremedim.kizim 4 kiloydu tombisti.sütüm yok diye üzülmeyin.doktor bana hap verdi sütün kurusun diye bi defa emziremedim kizimi
Canım senden duyunca onu da denedim banamısın demedi benim oğluma önce bir bakınıyor iki dakika sonra basıyor çığlığı yine. Kafayı yemeye çok az kaldı. Sizde de gaz problemi mi var.
Gecmis olsun ve gozun aydin miniginle kavusmussunuz Darisi biz bekleyenlerin basina Seninki tam vaktinde gelmis ne guzel uzmemis seni Beklemek gercekten yipratici Ikinma konusunda da acaba epidural yuzunden mi hissedemedin ikinmanin geldigini?Bir de epiduralin son dozunu azaltiyolar ikinmayi hisset diye acaba sende de doz azaldigi icin mi sancilari hissettin?Sonuc itibariyla normal dogum yaptin ve kendi sancinla Onemli olan en sagliklisi da bu :)28 mart 2016 da saat 20.00 de oğlumu kucağıma aldım şükür:) bebeğimi hep ogün bekliyordum o da tam 40+0 da geldii. Epidural normal doğum yaptım. Herkesin hikayesi farklıdır ama benimki zordu açıkcasıyani ben biyolojik olarak normal doğuma çok uygundum ama psikolojik olarak değildim.17 saat çektiğim sancılar sonunda bebeğime kavuştum. Epidural ilk doz beni 2 saat idare etti. 2. doz da bir 2 saat İdare etti. 3. Doz hiçbir şekilde kesmedi ağrılarımı ( açılmam başta azdı saat 16.00 dan sonra hızlandı. Ikınma kısmı da zordu. Oyle 2-3 ıkınmada gelmedi benimki rahat 10 kez ıkınmısımdır. Bebeğim 3.500 kg 52 cm doğdu . Kucağıma verdiklerinde hersey bitti evet ama kolay değildi. Sonrası büyük bir aşk henüz doğurmayanlara kolay doğumlar diliyorum. İyi şanslar kızlar
Gecmis olsun ve gozun aydin Bu gidisle ben Nisan annesi olucam :) bizimki gelmemeye niyetli Darisi biz bekleyenlerin basina tabi benden baska bekleyen kaldiysa :)selam kızlar salı gunu 11.25 de normal dogumla kızımı kucagıma aldım cok sukur.mart annesı olmakta ısrarcıydım oldum52 cm 4.130 gram tombısım maasallah ayrıntıları yazarım ınsallah
selam kızlar salı gunu 11.25 de normal dogumla kızımı kucagıma aldım cok sukur.mart annesı olmakta ısrarcıydım oldum52 cm 4.130 gram tombısım maasallah ayrıntıları yazarım ınsallah
hayırlı olsun gözünüz aydın :)selam kızlar salı gunu 11.25 de normal dogumla kızımı kucagıma aldım cok sukur.mart annesı olmakta ısrarcıydım oldum52 cm 4.130 gram tombısım maasallah ayrıntıları yazarım ınsallah
Kizlar cok sükür bende bebegimi aldim kucağımapazar günü gece 1:28 de normal dogumla geldi oğlum hala inanamıyorum bekleyenler hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla alsınlar kucaklarına inşallah
40+0 oldu canımKaçıncı günde oldu doğumuz
canım 7 saat suni sancıdan sonra 3cm diCanım aynıydı günümüz.yarin ben de yatış yapicam.açılma varsa suni deneriz dedi Dr.senin kac cm.di acilman?benim hic sancı cikmiyo nstde.acaba hic denemesem mi diyorum.bebek de iri normal olması zor.direk sezeryan mi istesem?
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün bende sırf buyüzden epiduralden vazgeçtim hastanenin doğumhane sorumlu ebeside böyle anlattı çok iyi olanlar var ama etkisi az olanlarda var diye o yüzden korktum vazgeçtim banada yarın önce suni sancı denencek bakalım gelcekmi suniyle zorlansanda atlattın artık meleğin kucağında darısı biz olmayanlara :)28 mart 2016 da saat 20.00 de oğlumu kucağıma aldım şükür:) bebeğimi hep ogün bekliyordum o da tam 40+0 da geldii. Epidural normal doğum yaptım. Herkesin hikayesi farklıdır ama benimki zordu açıkcasıyani ben biyolojik olarak normal doğuma çok uygundum ama psikolojik olarak değildim.17 saat çektiğim sancılar sonunda bebeğime kavuştum. Epidural ilk doz beni 2 saat idare etti. 2. doz da bir 2 saat İdare etti. 3. Doz hiçbir şekilde kesmedi ağrılarımı ( açılmam başta azdı saat 16.00 dan sonra hızlandı. Ikınma kısmı da zordu. Oyle 2-3 ıkınmada gelmedi benimki rahat 10 kez ıkınmısımdır. Bebeğim 3.500 kg 52 cm doğdu . Kucağıma verdiklerinde hersey bitti evet ama kolay değildi. Sonrası büyük bir aşk henüz doğurmayanlara kolay doğumlar diliyorum. İyi şanslar kızlar
Maşallah sana tombiş bebişide normal doğurmuşsun Allah analı babalı büyütsün inşallah :)selam kızlar salı gunu 11.25 de normal dogumla kızımı kucagıma aldım cok sukur.mart annesı olmakta ısrarcıydım oldum52 cm 4.130 gram tombısım maasallah ayrıntıları yazarım ınsallah
Saol canım hallettim yarın alcaz raporu hallederiz geldiğinizde dedilerCanım uzatılmış gebelik raporu alman kazım.
25marttan itibaren. Adı uzatılmış gebelik ti sanırım. Doktorunu veya sekretirini ara acilen. Dhaa çok geçmesinhazırlasınlar